- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
Canım ne yaptın transfer oldun mu ?Bazen düşünüyorum olmazsa diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yaptın transfer oldun mu ?Bazen düşünüyorum olmazsa diye
Evet ama motelim çok bozuk üç gün orta kalite diyorum olamaz diyorum kismet değil miş diyorumCanım ne yaptın transfer oldun mu ?
Yaaa hiç öyle deme bak burada okudum bir arkadaşa da aynı şekilde orta kalite ama ehh işte demiş doktoru bebeği tutunmuş şimdi 4 yaşındaymış hiç bilemeyiz. 5. gün çok kaliteli olup tutmayanlar da var Allah nasip ettiyse olur sıkma canını. Test günün ne zaman ?Evet ama motelim çok bozuk üç gün orta kalite diyorum olamaz diyorum kismet değil miş diyorum
Evet 5. gün embriyosu 2 tane donduruldu. aynen hayırlısı artık.Sen nasılsın seni beş gün dondurmuşlardı değil mi allahtan hayırlısı
Hiç umutsuz olma belirtileri de olmayan bir sürü insan var. Kaliteleri iyiyse neden olmasın22 Ekim’de canım işte şans artık o günde kan vermem her halde
Altı hücreli dediler işte bilemiyorum umudum yok ağlıyorum vücüdüm da ne yapayım allahtan hayırlısı rabbim hayırlısını versinHiç umutsuz olma belirtileri de olmayan bir sürü insan var. Kaliteleri iyiyse neden olmasın
Benim cuma günü transferim yapıldıMerhaba bende bu konu için yeni üye oldum geçen ay tüp Bebek tedavisine başladım murat keskin de sizde mi yeni tedaviye başladınız
Sıkışıklık zor oldu sadece ultrasonla bastirdiklarinda zaten o heyecanla pek birşey hissetmiyorsun senin transfer ne zaman inşallah hayırlı sonuç alırsın sendeRabbim kucağına almayı nasip etsin kolay değildir aşamalar tabiki ama transfer esnasında zor oldu mu biraz korkularım olduğu için soruyorum
Amin canım teşekkür ederim ben daha başındayım yani yumurta çatlatma aşaması evet heyecan olunca pek bişey anlayamazsın seni de sorularımla bunaltmak da istemem ilk başladığında tüp bebeğe çatlatma için iğne yada ilaç veriyorlar o zamanlarda karın ve kasık ağrısı şiddetli oldu mu bugün ilacimin birinci ayindayim çok kötü ağrılar çektimSıkışıklık zor oldu sadece ultrasonla bastirdiklarinda zaten o heyecanla pek birşey hissetmiyorsun senin transfer ne zaman inşallah hayırlı sonuç alırsın sende
Estağfurullah merak ettiğin herşeyi sorabilirsin bende ağrı çok aşırı oldu ama bende aşırı yumurtlama sorunu vardı ondan oldu hatta onun için Şubat'ta yumurtam toplandı ama ben daha bu ay transfer olabildimAmin canım teşekkür ederim ben daha başındayım yani yumurta çatlatma aşaması evet heyecan olunca pek bişey anlayamazsın seni de sorularımla bunaltmak da istemem ilk başladığında tüp bebeğe çatlatma için iğne yada ilaç veriyorlar o zamanlarda karın ve kasık ağrısı şiddetli oldu mu bugün ilacimin birinci ayindayim çok kötü ağrılar çektim
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim bende de çok az yumurtlama olduğu için sıkıntı yaşadım bilmiyorum şifa Allah'tan umudunuz olsun Rabbim ayrı ayrı dertlerimizi istediğimiz derman versin dilerim sil baştan olmaz müjdeli haberini alırız insallahEstağfurullah merak ettiğin herşeyi sorabilirsin bende ağrı çok aşırı oldu ama bende aşırı yumurtlama sorunu vardı ondan oldu hatta onun için Şubat'ta yumurtam toplandı ama ben daha bu ay transfer olabildim
Bilgi için teşekkürler murat Hoca'dan şimdiye kadar hiç olumsuz bir şikayet duymadım tabiki kolay değil hem maddi hem manevi olarak şayet bu tedaviye başlamadan önce çok arastirdim o yüzden murat hoca ile başladım Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi dilerim seninde gönlündekini verir Rabbim kucağını boş bırakmasınZ Zdrn M Meeveagca
Kızlar ben bu hastanede tedavi gördüm raporlu yaptırmak için ama 2 kere negatif oldu. İnşallah sizin tedavileriniz pozitif olur. Benim dr um gürkan hocaydı kendisinden memnundum ama sonradan duyduğum kadarıyla çok sık embriyolog değişmiş. Hatta biri gelmiş onun işlem yaptığı herkes negatif almış hastanede embriyoloğun işine son vermiş. Birde embriyoların orta kalide de olsa iyi kalite diyorlar kesinlikle doğru bilgi verilmiyor. Bana iyi kalite vs dediler kaç kez sonra araştırdım orta kaliteymiş meğer. O yüzden güvenim yok o hastaneye. Sizlerin kaliteleri nasıl ?
Canım fark ettiysen bende doktorumdan memnunum diye yazmıştım. Sorun dr lar değil ki sorun embriyologlar ve laboratuvar. Sadece dr un iyi olması yetmiyor bende önceden aynı şekilde düşünüyordum. İşin içine iyice girince doktor+embriyolog+laboratuvar bu üçünün çok iyi olması lazım. Şişli memoriale gidicem 1-2 ay sonra. Bakalım inşallah hepimize nasip olur.Bilgi için teşekkürler murat Hoca'dan şimdiye kadar hiç olumsuz bir şikayet duymadım tabiki kolay değil hem maddi hem manevi olarak şayet bu tedaviye başlamadan önce çok arastirdim o yüzden murat hoca ile başladım Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi dilerim seninde gönlündekini verir Rabbim kucağını boş bırakmasın