Gazze için 3 günlük yas ilan edildi!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Gazze için 3 günlük yas ilan edildi!Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu'nda Filistin halkıyla dayanışma kapsamında 3 günlük yas ilan edilmesi kararı alındığını açıkladı. Yarın sabah itibariyle, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri yas ilan edildi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu'nda İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle 3 günlük yas ilan edilmesi kararının alındığını belirterek, “Türkiye’de Filistin halkıyla dayanışma içerisinde olduğumuzu göstermek bakımından yas ilan edilmesi kararı verilmiştir. İsrail hükümeti Gazze’ye yönelik söz konusu acımasız saldırılarını durdurmalıdır” dedi.

Yas... Yapılacak tek şey bu muymuş?
Orada ölümler devam ediyor. Bombalar yağıyor. İnsanlar parçalanıyor. Çocuklar ölüyor...
Bu durumda yas mı tek çare...
Söyleyecek çok şey var... ama ben...
İnsanlığımdan utanıyorum.
Hiç bir şey yapmayışımızın, vicdanlarımızı coca cola almayarak susturmaya çalışmamızın cezasını elbette çekeceğiz...
Sadece gazze de değil..
Türkmenleri ölüme terkedişimizin, cezasını da çekeceğiz..
Bu topraklarda yaşanan her acının cezasını çekeceğiz...
-ki çekmeliyiz de...

Dua da edemiyorum artık...
Büyük bir öfke var varlığıma...
bir an önce yok olmak ve bunları görmemek istiyorum...

ne güzel 3 günlük yasla tüm sorunları çözdük,her şey süt liman.

Bir Şili ve Venezüella olamadık.

Göstermelik yasları pek severiz, Soma için de ilan edilmişti, çoktan unutuldu ordaki işçiler.

"Yapma diyordu. Allah rızası için artık kınama diyordu. Ama Recep Tayyip Erdoğan dinlemiyordu. Durmadan kınıyordu. Netanyahu yeter artık kınadın kınayacağın kadar, Coca Cola içmeyerek zaten bizi batırdın diyordu. Ama Recep dinlemiyordu..."

Yaptığı yapacağı kınamak ve İsraile yakıt satmak ve yas ilan ediliyor. Bunun tanımını yapamıyorum. Ayıp gerçekten.

Hemen yanıbaşımızda Işid; Alevileri, Hristyanları, Türkmenleri katlerderken sesini çıkarmayan bir hükümet ve halk var. Çünkü katledilenler sünni müslüman değil bu yüzden vicdanımız rahat.

Son düzenleme:
coca cola içmeyeceğinize mallarını sokmayın ülkeye Allah aşkına.. kendi çapınızda debelenmeniz sadece komik oluyor ..

Afyondaki cephanelik patlamasında 25 askerimiz şehit olmuştu,neden yas ilan edilmedi o zaman ??

onlar ne filistinli nede suriyeli olmadıkları için masum değil yas ne demek genel kurmay başkanı sıfatıyla dolaşan şişko halı kilim görmeye gitmişti oraya yas tutulurmu onlar için hiç biz böyleyiz malesef kardeşim benim el için deli divane olup bir tarafımızı yırtarız kendi içimizde olduğunda aman bişey olmaz şimdide var 3 şehit 1 tane haber yok yaa yazıklar olsun size cumhurbaşkanlığınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…