- Emoji Skoru
- 22.401
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi enteldantell
Yetiştiremeyecek olanlar okumak isteyenlerle bölüşebilir sayfaları. İki gün kalmış çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet oalbilirYetiştiremeyecek olanlar okumak isteyenlerle bölüşebilir sayfaları. İki gün kalmış çünkü.
ALLAH razı olsun canım olsun niyet önemliBen o kadar iyi okuyamıyorum ama dua etmeye devam ediyorum, okuyanlardan Allah razı olsun
28. Cüz boşta canim verelim sana, cuma günü duası olacakBoşta kalan cüz varsa alabilirim Rabbım kabul etsin Insallah
@kafasikarisikhatun listeye ekleyelim okundu@kafasikarisikhatun 23. Cuzu okdum
@Tiniminimavihanim a sormuştum, ondan cevap gelmedi henüz28. Cüz boşta canim verelim sana, cuma günü duası olacak
Eklemiştim görünmüyor mu@kafasikarisikhatun listeye ekleyelim okundu
Yok görünmüyor 23. Cüz listede@Tiniminimavihanim a sormuştum, ondan cevap gelmedi henüz
Eklemiştim görünmüyor mu
Aa görmedim canım@Tiniminimavihanim a sormuştum, ondan cevap gelmedi henüz
Eklemiştim görünmüyor mu
@tinimini hanim bu arkadaşımızmış@Tiniminimavihanim a sormuştum, ondan cevap gelmedi henüz
Eklemiştim görünmüyor mu
Çok pardon karışmış. 28.cüz @tinimini hanim okur musunuz?@tinimini hanim bu arkadaşımızmış
isimlerimiz aynı olunca karışmış galiba
28.cüze beni yazmışın o yüzden söyleyim dedim![]()
Tamamdırben 1.cüzü ve 10 yasin almıştım cüzü okudum yasinin 5tanesi kaldı yarın okuyacağım yogunum giremeyebilirim dualayacak arkadaşın aklı kalmasın okundumu diye bilgilendirdim
@kafasikarisikhatun canım tiniminihanim dan haber yok bence 28 cüzü @Buluts34 arkadaşımız okusun.Şimdi ben 28 i okuyayım mi karışmış sanirim
Öyle mi, tamam o vakit, sonra tinimini hanım kızmasın da :)@kafasikarisikhatun canım tiniminihanim dan haber yok bence 28 cüzü @Buluts34 arkadaşımız okusun.
Buluts seni listeye yazalım canım oku sen cüzü ALLAH razı olsun
Kızmaz kızmaz canım böyle durumda erken cevap yazan cüzü alıyor ( hatim grubumuzdan alışık @tinimini hanim )Öyle mi, tamam o vakit, sonra tinimini hanım kızmasın da :)
Hah tamam oldu ozaman:)Kızmaz kızmaz canım böyle durumda erken cevap yazan cüzü alıyor ( hatim grubumuzdan alışık @tinimini hanim )