Gebe arkadaşlarım oruç tutuyor musunuz?

Mrba bende 7 haftalık hamileyim tutuyorum kan sulandırıcı kullandığım halde drm birşey demedi akşamları İğneni vurul bol su tüket dedi . Rabbim yardım eder inşallah

Kafam çok karıştı bugun etkilendim oruçtan bir taraftan uykusuzluk da var tabii ondan sanırım
Bilemedim ben de
Kac video izledim hiçbiri tutun demiyor
Kızımın doktoru da deneyin sorun olmazsa tutun demis bilemedim

Ben gebeliğin son üç ayında olduğum için tutmamistim. İkizdi bebeklerim oda çok büyük etkendi. Ama ilk haftalarda da olsa tutmazdim. Bebek bizden besleniyor.
İkizlere zaten onerilmiyormus
Iste organ gelişimi olduğu icin beynini bile etkiler falan diyen Dr videoları izledim

Benim mantığım da şu yöndeydi
Zaten pek yiyesim yok öyle müthiş beslenemiyorum şu içiyorum folk asit kullaniyorum onlari da sahurda içiyorum diye tutarım dedim
Bugun biraz etkilendim ama ilk gün normal
Çarşamba günü randevum var bakalım ne diyecek

Ben ilk 3 ayımda olsam tutardım. Zaten o dönemde bebek depolardan besleniyor. Şimdi istesem de tutamam çabuk acıkıyorum ve tansiyonum düşüyor.

Mrba bende 7 haftalık hamileyim tutuyorum kan sulandırıcı kullandığım halde drm birşey demedi akşamları İğneni vurul bol su tüket dedi . Rabbim yardım eder inşallah
Merhaba
Ben de en azından 1 gün tutup 1 gün tutmasam mi falan dedim
Bugun birkac video izledim korktum biraz
Bakalim Dr ne diyecek
Her Dr aynı görüşte değil gerci

Kafam çok karıştı bugun etkilendim oruçtan bir taraftan uykusuzluk da var tabii ondan sanırım
Bilemedim ben de
Kac video izledim hiçbiri tutun demiyor
Kızımın doktoru da deneyin sorun olmazsa tutun demis bilemedim
Doktor randevusuna kadar tutmayı deneyin o zaman gelince de sorarsınız doktorun dedigi ne göre devam edersiniz ama genelde kansızlık vs olmayınca doktorlar yine kişinin kendisine bırakıyor bana da öyle demişti ilk hamilelikte sorunca

Çalışıyorum
Bazi gunlerim çok yoğun zaten o gunler de tutamam diye dusunuyordum

Kan tahlili falan yapılmadı bana kan degerlerim ne durumda bilmiyorum ama
Bakalim ne diyecek keske ilk gittiğimde sorsaydim

Çalışıyorum
Bazi gunlerim çok yoğun zaten o gunler de tutamam diye dusunuyordum
Tutmak zorunda degilsin o zaman tutma sonuçta bu kolaylık sunulmuş bize zaten böyle için içini kemiriyorken kendine de bebege de stres yaşatmış oluyorsun böyle olunca da orucun sana bi faydası olmuyor niyet işi bu içinde acaba varsa olmaz ki

Merhaba hanımlar hamile olanlar oruç tutuyor mu ? Merak ediyorum. 7 haftalik hamileyim bugun tuttum ama ilk gün diye sonrası için emin degilim.
Siz ne yapıyorsunuz?
Merhaba canm bende 8 haftalık hamileyim. Tutmuyorum gözüm kesmedi zaten bunalım zamanlar susuyorum da borçlarıma ekledim bu 1 ayı artık yapacak brsey yok

ben öğrendiğimde 5 haftalık falandı. tuttum bi sıkıntı olmadı. doktoruma da sordum tutabilirsin, bu haftalarda etkilenmez demişti.

Bugun tutmadım
Çarşambaya kadar tutamayacağın
Çarşamba doktora sorup ona göre bakacagim

ben öğrendiğimde 5 haftalık falandı. tuttum bi sıkıntı olmadı. doktoruma da sordum tutabilirsin, bu haftalarda etkilenmez demişti.
Ben de soracağım
Asıl bu aylar önemli organ gelişimi için falan diyorlar ama bu aylarda zaten doğru dürüst bir sey yenmiyor aslında bakalim ne diyecek Dr
Bugun tutmadım

Yuksek riskli gebelik yasadim, tum surec perinatog tarafindan takip edildi. 6. ay civarinda Ramazan yaklasirken sordugumda “İlk trimester olsa tutabilirdin, yedigin-ictiginden etkilenmezdi, ama artik su ihtiyacin var” demisti.

Yuksek riskli gebelik yasadim, tum surec perinatog tarafindan takip edildi. 6. ay civarinda Ramazan yaklasirken sordugumda “İlk trimester olsa tutabilirdin, yedigin-ictiginden etkilenmezdi, ama artik su ihtiyacin var” demisti.
Sevindim bunu duyunca
Yani sürekli midem bulanip kusuyor da olsam bir sey yiyemezdim zaten aynı mantık olurdu

İlk üç ay bebek annenin deposundan beslenir diye biliyorum ben de
İlk haftalarımda olsam tutardım
Ama simdi 2.trimesterdayım tutamam diye niyetlenmedim hiç
Çünkü çok acıkıyorum
Bebek büyüdükçe benden aldığı fazlalasıyor
Süre de uzun, bilemedim herkesin kendi kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…