Gebe değilim .Göğsümden süt gelmesini nasıl sağlayabilirim.

Bende senin ateist olduğuna inanmıyorum. O küçük çocukla ilgili açtığın başlık. Sonra nikinin altında yazan cümle...
Neyse...

Ateizm vicdansızlık değildir.
O çocuk benim canım. Canım yanıyor o konuda.
Dua almak için açılmış bir başlık değildi rahatlamak için yazılmıştı.
İsmimin altındaki cümle ile ateistliğim çelişki değil.Biraz dikkatli okursanız siz de görürsünüz.

bence siz cocuklariniza karsi ahlaki acidan yetemeyeceginizi dusunerek kolay yolu seciyorsunuz Allah islah etsin sizi ne deyim peygamberimiz boylemi yapmis gerci sizin dininiz ne anlamadim ama Allah akil versin ne deyim

Hanımefendi rabbim hepimizi hidayete erdirsin.Ayrıca evet ahlaki açıdan yetemeyeceğimi düşünüyorum bunun için gerekirse eğitim almasını da sağlarım alim değilim.

Rica ediyorum, konuyu dağıtmış olmam düşüncesi zaten rahatsız ediyor.
Benimle ilgili yorumları, düşünceleri özelden gönderirseniz seve seve karşılık veririm.

Son düzenleme:
Süt kardeşlik kötü bir şey olsaydı rabbim bunu helal kılmazdı.Yada yasaklardı misal iki kızkardeşin aynı eşle evlenmesini yasakladığı gibi.Ayrıca açıklamıştım ama sayfalarda gözünüzden kaçmış olabilir.Evlenmelerine engel olmak değil asıl amaç.Tekrar yazayım inancıma göre akraba evliliği haram değil ama düşünceme göre çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Yok hayır, tum yazdıklarınızı okudum...
Elbette kı kotu bırsey degıl sut kardeslık...
Üstelık ben de belırttım ben de kendımı asla kuzenlerımden bırı ıle evlı olarak dusunemezdım, kı bızım sulalede zıyadesıyle akraba evlıgı yapan var. Ustelık bu zıhnıyetle buyuduk, olabılırlıgı vardı her zaman ama bana gore yoktu, yoktu kı esımle evlendım...
Amacınızın onların evlenmelerıne manı olmak olmadıgının bılıncındeyım, ben ola kı evlenmek ıstedıler bunu yapamayacaklar o manada soyledım...
Bır de soyle dusunuyorum acıkcası, dınımızde kural ne? Kuzen ne bızım ıcın mahrem. O zaman bız de kuralına gore yasayalım olmaz mı?
Elbette kı dusuncenıze saygı duyuyorum ama ılerde kardesımın cocugu oldugunda sırf bu ıhtımalı dusunerek buna cesaret edemezdım sanırım...
Hakkınızda hayırlısı olsun...

daha neler gorucem, okuyacagim bu sitede :53: yok kuzeniyle haram diye tokalasmayan, yok ileriyi garantiye almak icin sut gelsin diye ugrasan :26: kuzenlerimle tokalasirim da , sarilirim da icimizde art niyet yok ki. kisi kendinden bilirmis isi..bugune kadar kuzenlerime hic baska gozle bakmadim, bakanlara da sasiriyorum...neyse cok okumamak gerek boyle seyleri demek ki

Amacım tartısmak degıl, yanlıs anlamayın, ama ıste ben bunu anlamıyorum...
Sarılabılırsınız ama gunah, tokalasabılırsınız ama gunah...
Kural bu, Rabbım boyle buyurmus, otesı berısı yok...
Allah helal kıldıktan sonra bıze ne oluyor...

Yok hayır, tum yazdıklarınızı okudum...
Elbette kı kotu bırsey degıl sut kardeslık...
Üstelık ben de belırttım ben de kendımı asla kuzenlerımden bırı ıle evlı olarak dusunemezdım, kı bızım sulalede zıyadesıyle akraba evlıgı yapan var. Ustelık bu zıhnıyetle buyuduk, olabılırlıgı vardı her zaman ama bana gore yoktu, yoktu kı esımle evlendım...
Amacınızın onların evlenmelerıne manı olmak olmadıgının bılıncındeyım, ben ola kı evlenmek ıstedıler bunu yapamayacaklar o manada soyledım...
Bır de soyle dusunuyorum acıkcası, dınımızde kural ne? Kuzen ne bızım ıcın mahrem. O zaman bız de kuralına gore yasayalım olmaz mı?
Elbette kı dusuncenıze saygı duyuyorum ama ılerde kardesımın cocugu oldugunda sırf bu ıhtımalı dusunerek buna cesaret edemezdım sanırım...
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Biraz komik bir tabir olacak ama biz sülalecek pek doğurgan değiliz.Çocuklara elbette çok önem verilir ama bizde normalden sanırım biraz daha fazla .Bu yüzden pek ikinci üçüncü çocuk göremezsiniz.Yakın olmalarını istedik.Bunun dinen de böyle olmasını istedik.

Amacım tartısmak degıl, yanlıs anlamayın, ama ıste ben bunu anlamıyorum...
Sarılabılırsınız ama gunah, tokalasabılırsınız ama gunah...
Kural bu, Rabbım boyle buyurmus, otesı berısı yok...
Allah helal kıldıktan sonra bıze ne oluyor...

o kadar farkli pencerelerden bakiyoruz ki hayata ne desem bilemedim. siz gunah oldugunu dusunuyosunuz ben gunah olmadigini dusunuyorum..bu benim ozgur dusuncem ve bunu dile getirmekte de ozgurum. tipki sizin dusuncenizi ozgur bir sekilde dile getirmeniz gibi!. otesi berisi yok ne bicim bi kaliptir. size gore otesi berisi yok, genelleme yapmayin..herkesin deger yargisi farklidir, kendinizden farkli dusunenlere biraz tahammul edin lutfen..

Konu uyarılara rağmen hala dini açıdan ele alınıyor.

Konu yorumlara kapatılmıştır...

Back
X