Gebe kalabilmek için kesin sonuç alınan tarifler

Sibelsss07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
18
4
6
42
Aslan pençesi bitkisinin bircok rahatsızlığa iyi geldiği ve hamileliği kolaylastırdıgı söyleniyor bir haftadır içiyorum iki gündür cok fazla bas dönmem var bu aslan pençesi otundan olabilirmi acaba biryerde yanlis bir şey mi yapıyorum bilmiyorum iki su bardağı suyu kaynatıp sonra aslan pençesi ni 7 sekiz dakika kaynatıp süzüp soğumasını bekliyorum bunu günlük 2 defa yapıyorum gece yatmadan önce ve sabah yapıyorum

Her bitki herkese iyi gelmez. Olur olmaz seyler kullanmayin. Bunun icinde uzmanlik alani olan doktorlar var. Hastanelerde bolumler var. Oyle olsa zaten herkes bitki icer iyilesir. Belki sizde baska bir sorun yaratiyordur oyle kafaniza gore icmeyin

Canm bende 1 defa su sit buhari maydonozu kuru var deneyenler hep gebe kaldm diorlar uzun aradan sonra. Yaptm ama sacma bisey aslnda allahtan baskasina medet ummamak lazm. Ha vesile olurmu bilemem.

Hemde çooook yanlış birşey yapıyorsunuz . Dr a gidip ilaç kullansanız ottan kökten daha iyi . İlaçlar uzun süre argelerden sonra piyasaya sürülüyor. Piyasaya çıkarkende etkileri yan etkileri çok yüksek oranda biliniyor .
ama bitkilerde henüz etkileri yan etkileri araştırmaları gelişmedi , ilerlemedi . Kulaktan dolma bilgiler , şehir efsaneleri , dedikodular yayılıyor özellikle şu gündüz kuşağında o alanda yeterliliği olmayan insanların şu kür az sonra bu kür az sonra diye pompalayarak çok ciddi anlamda reklamlarını yaparak insanları yönlendirmelerinden aldı başını gitti .

en kısa zamanda dr a gidin
Gebe kalayım derken karaciğerinizden böbreğinizden olmayın

Doktora gittim hiçbir sorun olmadığını söyledi ve bu Otu kullanıp hamile kaldığını söyleyenler oldugu için bunu yaptım Bayadır arastırıyordum o kadar çok insan kullandığını okuyunca baya ümitlenmiştim

sorun yok dediyse düzenli birliktelik ile sabırla bekle vakti geldiğinde olur .

belki rahminiz ince.
içtiğiniz şey de rahmi inceltiyorsa?
ya rahimde yırtık oluşursa
bir daha hiç anne olamama durumu var.
lütfen bu tarz şeyleri araştırarak kullanın.

Bence maydonoz süt buharını deneyin. Regl kesin bitince ama, üst üste iki gün, günde birer kere. Bi deneyin derim ve günde bir Meryem suresi. Bunun dışındaki bitki vb karışımları denemeniz taraftarı depilim. Hormonları bozabilir

Maydanoz ve sütü nasıl yapmam gerekiyor acaba

Maydanoz ve sütü nasıl yapmam gerekiyor acaba
Bi litre sütün içine, yarım demet maydanozu kopararak atın, süt buharlaşsın. Sora bi kovaya koyun, üzerine oturun, çok ısındığında geri çekilerek . Üç beş dak yeter. Aynı şekilde bir gün daha yapın üstüste (regl bitikten soraki iki gün olacak) deneyin ama olmazsa bir daha denemeyin. Sadece bir kez hayatınızda . Olmazsa da olsa da hayırlısı ...

Hangi devirdeyiz Destekleyici ilaçlar var yumurta geliştirici ilaçlar var belli bir süre olmazsa dr zaten takviye yapar . Buhar yanığı en kötü yanıklarda oturayım derken dalacak içine yakacak vajinasını bacağını uğraş sonra
Biri soruyor biri tarif ediyor Böyle birşeyin tavsiyesi tarifi mi olur lütfen kendinize gelin . Burası açık bir platform girip okuyup sonra gidip deneyecekler . İlim var irfan var akıl var yapmayın.

Cok teşekkür ediyorum dua edin lütfen ben gibi ne kadar çocuk isteyen varsa RABBIM nasip etsin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…