Gebeliğe Hazırlık GEBE KALABİLMEK IÇIN KULLANAN VARMI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinkhouse34

bslngc;112.0 yndn;105.8 gncl;101.8
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
1.576
2.031
48
34
evet kızlar çoğu yerde önüme çıkıyor pko seti deniyor yağlar var kullanan çoğu kişi hamile kalmış acaba kullanan varmi aranizda yada bdiginiz bir yakınınız

evet kızlar çoğu yerde önüme çıkıyor pko seti deniyor yağlar var kullanan çoğu kişi hamile kalmış acaba kullanan varmi aranizda yada bdiginiz bir yakınınız
Ben hiç denk gelmedim ama hayıt otu ve onun konsantresi olan hap var Agnucaston bunlarla hamile kalan pko lular da var benim gibi sadece stresten hormonlari dengesizlesen de

Ben hiç denk gelmedim ama hayıt otu ve onun konsantresi olan hap var Agnucaston bunlarla hamile kalan pko lular da var benim gibi sadece stresten hormonlari dengesizlesen de
canm benm lh yüksekliği var sadece ama çok merak ettim yağlar sayesinde hamile kalan vami diye

canm benm lh yüksekliği var sadece ama çok merak ettim yağlar sayesinde hamile kalan vami diye
Yağları bilmiyorum ama hayıt otunun hormonları dengeleyici özelliği var ben hapını kullandım Agnucaston ve hapı kullandığım bu ilk ay ve sadece yumurta oluşup çağlayana kadar kullandım bugün test yaptım sonuç silik Dr olsa pozitif. Bununla birlikte incir kürü ve havuç kürü de yaptım . Sabah tekrar test yapıcam bazen testler hatalı olabiliyor. Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle size meleginizin haberini alırsınız

Eklentiler

• IMG_20190203_121105.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 55
maşallah bende kesin hamilesiniz inşalalh sağlıkla gelir bende çok uğraşıyorum bakalim bu ayki adetim çok ama çok acaip geldi 4 5 gun çamur gibi geldi çok değişikti sonra 1 gün kan geldi o şekilde bitti ama çok az az geldi bakalım ne zamn gelcek meleğim bu ay çok umutlanmıştım sevgililer günü hediyesi olarak veriri demistim ocakta bal tarcın corekotu kullanmistim ama olmadı bu ay adet olursam ovulasyon tesi kullanicam

Hayırlısıyla gelsin inşallah meleginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…