Meraba kızlar bugün doktora gittim..sorunum 7 aydır evliiym korunmuyorum ama hamilede kalamıyorum...
Sonuç olarak hiç bir aksilik yok..sadece mantar oluşmuş dedi doktor enfeksiyon yani bildiğimiz...Ama yararlı bilgiler öğrendim.
Doktorum dediki ilişkiden sonra en az 20 dakika uzanmalıymışız...ve no stress!...vede sağlıklı bireylerin anca % 25inin ilk yıl çocuğu olurmuş...o yüzden no panic!..Umarım faydalı olmuştur verdiğim bilgiler..inşallah tez zamanda vede hayırlı zamanda herkes anne olur...
Meraba kızlar bugün doktora gittim..sorunum 7 aydır evliiym korunmuyorum ama hamilede kalamıyorum...
Sonuç olarak hiç bir aksilik yok..sadece mantar oluşmuş dedi doktor enfeksiyon yani bildiğimiz...Ama yararlı bilgiler öğrendim.
Doktorum dediki ilişkiden sonra en az 20 dakika uzanmalıymışız...ve no stress!...vede sağlıklı bireylerin anca % 25inin ilk yıl çocuğu olurmuş...o yüzden no panic!..Umarım faydalı olmuştur verdiğim bilgiler..inşallah tez zamanda vede hayırlı zamanda herkes anne olur...
stres yapmamak gerçekten zor, en azından kendi adıma zor olduğunu söyleyeyim...Biz de bu ay bıraktık korunmayı ve çabucak öğrenmek istiyorum sonucu ama ne mümkün:)
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı olanı versin.
işte ben de ondan korkuyorum..rahme giden yolda oluşan enfeksiyon sperm hareketliliğini önlüyormuş..o yüzden şans azalıyor ama bnm esas korkum fitil verdi doktor...ilişkiye ne zaman girilir onu bilmiyorum işte..tedaviden kaç gün sonra..
merhaba arkadaşlar bi sorum olacak cevaplarınızı bekliyorum
ben bu ay çok değişik bi regl dönemi geçirdim şöyle ki tam günümde regl oldum.ilk iki gün kanama normaldi ama 3. gün hiç bişey yoktu hatta bitti sandım sonra çok az kahverengi bi akıntı oldu sonra o da bitti 4. gün silik bi kahverengi akıntı ama çok hafif.5. gün hiç bişey yok
normalde 5. günün sonunda tamamen biter hatta bazen 6. güne sarkardı ama bu sefer çok farklı oldu . üstüne görme olabilir mi diye düşündüm ama bu çok garip bi üstüne görme olur heralde :) test yapmak için de erken sanırım
bi fikriniz varsa yazar mısınız :) teşekkürler