• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamama

Canim sağol ilk önce fazla kilo nu mutlaka vereceksin.hatta biraz zayif olacaksin ben glikofen kullandım.zaten biliyorsun bizlerde insilin direnci var.kilo hormonlari bozuyor yumurtlasan bile yumurtan kaliteaiz oldugu icin dollenmiyor.ayrıca hayit tohumu çayı içtim.30 gun cok guzel demek ki yumurtluyorsun insallah en kisa ve hayırlısı ile hamile kalirsin.
Anlıyorum zaten veriyorum ama stresden geri alıyorum çok çabuk alıyorum hemde hayıt tohumu ne için kullandiniz

Geçmiş olsun cnm evet bu hastalık bencede var ve hiç bir zaman geçmi çek bi rahatsızlık tedavi ile tabi bebek sahibi olanlar var bende oldum ama bende eskisi gibi devamlı doktora gidebilecek durumda olmadığımdan arkadaşlardan yardım istemiştim önce ilaç sonra iğne sonra da aşılama tedavisine başlıyorlar
Peki tedavinin ne kadar sürdü anne olmak için tüyler felan önemli deyil sadece çocuk sahibi olsam yeter

Back
X