- 2 Mayıs 2024
- 159
- 37
- 18
- 28
- Konu Sahibi bilinmeyenselen
-
Ne kadardır korunmuyorsunuz. Bu kadar stresle çok zor rahat olun “Arkadaşlar psikolojim bozulmak üzere, bende de eşimede bütün testler yapıldı hiçbir sorun yok iki senedir hamile kalamıyorum , her ay belirti arıyorum bu ayda göğüs ucum kararmış diye heyecan yapıyorum hep hüsran umudumu kaybetmek üzereyim
İki sene oldu korunmayı bırakalı, ben 28 eşim 29 yaşında ama olmuyor kafamdan bir türlü atamıyorum bilmiyorum nasıl atacağımNe kadardır korunmuyorsunuz. Bu kadar stresle çok zor rahat olun “
olmuyorsa vardır rabbimin bir bildiği en kötü tüp bebek yaparım, illa olur” kafasıyla biraz yapın çünkü gerçekten bu stres çok etkiliyor
Stres en büyük etken bu stresle hamile kalamazsınız kalsanızda tutunamayabilir biraz sakin kalmaya çalışın. 2 sene sınır zaten isterseniz çatlatma iğneleri gibi diğer yollara başvurun hsg de çektirebilirsiniz sonuç alan çok insan oluyor. Allah tez zamanda güzel haberlere kavuştursunArkadaşlar psikolojim bozulmak üzere, bende de eşimede bütün testler yapıldı hiçbir sorun yok iki senedir hamile kalamıyorum , her ay belirti arıyorum bu ayda göğüs ucum kararmış diye heyecan yapıyorum hep hüsran umudumu kaybetmek üzereyim
Bende 3aydir evliyim korunmasiz ilişki ama gebe olmuyorum adet düzensizliğim varArkadaşlar psikolojim bozulmak üzere, bende de eşimede bütün testler yapıldı hiçbir sorun yok iki senedir hamile kalamıyorum , her ay belirti arıyorum bu ayda göğüs ucum kararmış diye heyecan yapıyorum hep hüsran umudumu kaybetmek üzereyim
3 ay kısa bir süre bence öyle düşünmeyinBende 3aydir evliyim korunmasiz ilişki ama gebe olmuyorum adet düzensizliğim var
Merhaba evet iki tüpümde açık hiçbir sorun yok , çatlatma iğnesine gerek yok çünkü yumurtların her ay catlıyor dedi doktorRahim filmi çektirdiniz mi? Çatlatma iğnesi yapildi mi?
3 ay çok kısa bir süre bir sene olmazsa doktora gidin diyorlarBende 3aydir evliyim korunmasiz ilişki ama gebe olmuyorum adet düzensizliğim var
Çok fazla düşünüyorum ya bilmiyorum ne olacakStres en büyük etken bu stresle hamile kalamazsınız kalsanızda tutunamayabilir biraz sakin kalmaya çalışın. 2 sene sınır zaten isterseniz çatlatma iğneleri gibi diğer yollara başvurun hsg de çektirebilirsiniz sonuç alan çok insan oluyor. Allah tez zamanda güzel haberlere kavuştursun
Yaşımız 30 altı olduğu için araştıracak her şeyi araştırdık diyorlar aşılama öneriyorlar2 sene çok uzun bi süre, daha detaylı araştırmalı ya da vakit kaybetmeden imkanınız varsa direk tüp bebeğe başlamalı doktorlar artık bir sene için bile çok uzun süre diyorlar.
Benim de rahim filmi temiz bir problem gorulmedi. Gecen hafta film cekildim. Bu ay deneyecegim. Doktor catlatma yapicak sonrasinda belki bir kere denenebilir o yuzden sizin icin de sordum:)Merhaba evet iki tüpümde açık hiçbir sorun yok , çatlatma iğnesine gerek yok çünkü yumurtların her ay catlıyor dedi doktor
Aşılama dedi ama her an doğal yolla da kalabilirsin dedi olmuyor işte doğal yapacak bir şey yok Allah gönlümüze göre verir inşallahBenim de rahim filmi temiz bir problem gorulmedi. Gecen hafta film cekildim. Bu ay deneyecegim. Doktor catlatma yapicak sonrasinda belki bir kere denenebilir o yuzden sizin icin de sordum:)
Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallahMerhaba,
Benimde bayadır gebelik oluşmuyordu. Dr umuz bazı takviyeler yazdı ve sağlıklı beslenme spor yapmamızı istedi. bu süreçte insülin direnci içinde ilaç kullandım. son 3 aydır da spor ve diyet yaptık diyetisyen eşliğinde baya faydası oldu. Spor diyet derken gebelik fikrinden uzaklaştık stresimiz gitti sonra süpriz bi şekilde gebelik geldi. Rabbim sağlıkla sana da nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?