Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamayanlar bu duaya sans verin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah seninde yasin buyuk degil sakin olmakda fayda var ozellikle bizim icin stres en buyuk dusmanimiz
Yumurtlama testi kullandığım için stres yapmıyorum.Tutarsa tutar diyorum.Akışına bıraktım.Saglıkla gelsinler inşallah :)Mutlu haberlerimizi inşallah kısa zamanda paylaşırız.

Ben zaten bekleme taraftarı değilim istiyorum ve yapacağım imkanım varsa yani herkes. Bu ilk Allah a sonra tıp a kalmış senin kararlılığına da. Yılma üzülme Allah ım sana yardım edecek İnan buna

Benim yaşadığım o mutluluğun daha fazzlasını
Yaşa inşallah

Çok şükür acelem yok benim.3 4 yıl daha olmazsa tüp bebeğe başvurcaz artık :) İlk yıldaki hevesim yok daha çok korkum var artık.Benim için de daha erken biliyorum Zaman'ını bekliyor Rabbim. Sende sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallah.Darısı da bizlere olsun :))))

26 oluyorum bu ay :) Bende de tam tersi gerginlik başladı.Dikkatimi başka şeylere veriyorum bu yüzden.
Canim daha yasin genc.bu yaslarini kendine eziyet ederek gecirme.tabi demesi kolay dicen ama ben 30 yasindayim gec evlendim gerci ven 2.5 yillim evliyum 1 yuldir deniyoruz olmuyo o yuzden canim gez eglen bir gun melegin gelecek insallah :)

Canim daha yasin genc.bu yaslarini kendine eziyet ederek gecirme.tabi demesi kolay dicen ama ben 30 yasindayim gec evlendim gerci ven 2.5 yillim evliyum 1 yuldir deniyoruz olmuyo o yuzden canim gez eglen bir gun melegin gelecek insallah :)
3 sene geçti bizim de eşim asker ve Deniz'ci o yüzden yalnız kalıyorum kendimi yalnız hissediyorum.Arkadaşlarımızın hepsinin çocuğu olduğu için de ben oyalanacak birşey bulamıyorum.İster istemez takıyorum.2 düşük yaşayınca da acaba hep düşük olacak sonunda da tüp bebege mi gidicez yaşım geç olur mu diye korkuyorum.Çünkü eşim evde bile olmuyor bazı aylar.Sizin de yaşınız yakın zaten ve 1 yıl diyorsunuz çok normal.Nizde problemler vardı o yüzden vakit aldı

Anladim canim haklisin tabi ama iste kendimizi yipratiyoruz artij bekliyorum ben sorun yok ama bitkisel kurler dualar:) Rabbim yakin zamanda nasip etsin insallah canim bebislerimizi mis gibi koklariz onlari :)

Anladim canim haklisin tabi ama iste kendimizi yipratiyoruz artij bekliyorum ben sorun yok ama bitkisel kurler dualar:) Rabbim yakin zamanda nasip etsin insallah canim bebislerimizi mis gibi koklariz onlari :)
İnşallah ya ben Ovulasyon testiyle takip ediyorum o çok kolaylaştırıyor.

Kızlar selam herkese, ben bu Dilek tesbihini yapmaya başladım da hatta 15 kadar okudum ama perşembe akşam yazıyormuş onu görmemişim, namazı kılmıştım öğlen vakti napsam akşam yeniden mi başlasam? Kaç günde bitirmek lazım acaba baya uzun sürüyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…