Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bu duayı ağzınızdan düşürmeyin.zekarriya peygamberin duasıymış.

RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı okumuş ve gebe kalmış

ayrıca allah peygamber efendimize edilen salavatı geri çevirmezmiş duanızla birlikte salavatta getirin.

bebek olması için 4 cuma üst üste bin defa 'ya evvel'deyip tesbih çekmekde iyiymiş.

bir çok kişide 7gün oruç tutup iftar vakti 21 defa allahın 3ismini suya üfleyerek ve o sudan içerek hamile kalmış.hatta bi kişi ilk çoçuğuna böyle gebe kalmış.şimdi ikincisi için yine oruç tutacakmış.
'suya 21 defa;allahümme ya musavir;allahümme ya bari;allahümme ya halık üflenecek. tutulan oruç üflediğiniz suyla açılır.

yapmak isteyip anlamayanlar özelden msj atsınlar kızlar.amacım size yardımcı olup duanızı almak.rabbim banada çabuk zamnda evlatlar nasip etsin.bende bu ay 7gün oruç tutum.benim tüplerim tıkalı.ama herşeyi veren allahım.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar yeni konu açmak istemedim ama netreye yazcamıda bilemedim fikri olan ltf.benim sol yumuratalığıma yatar pozisyonda bastırınca çok fena ağrı yapıyor ve normalde 4-5 gün öce ovilasyon testinde yumurtladığım anlaşıyodu ama iki gündür ateşimi ölçüyorum inanılmaz düşük acaba yumutluyordumda kistemi döndü çünkü mesela şuan sızlıyo tam ora ateşim de düşük sizce kistmi?

slm arkadaşlar bende 1.5 yıllık evlıyım hıc korunmadık ama olmuyo allahım hepımızın gonlune gore versın o kadar cok dk gıttım kı artık ılac ıcmekten yoruldum sımdı de seker hapı verdı destekleyıcı haplarla arkadsalr olur mu kı benım bebısım:s

şeker hapı glofer mi verdi cnm.?
sorun ne dio doktor.

birde hormon tahlili rahim filmi semen analizi oldumu???sizde

okuyorum ztaen sureklı ama onun arapcasını okuyorum
daha makbul
sızede yazım

rabbı heblı mılledunke zurrıyeten dayyıbeh

sende saol
canım cuma gunlerı yanu 4 cuma ya evvel okunması lazımmıs
1bın defa
okudunmu sen
ben belkı bu gece okurum

vede her gun ya halık 731 tane

aa dogru canım artık haftaya kaldı benımkısı keske söleseydın yada ben sorsaydım neyse kımset deılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…