• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar ben geldim süper mutluyum doktorumu buldum harika biri yumurtaliklarim çok iyi bisürü yumurtam varmış kist yok miyim yok tertemiz .tek sorunum prolaktin yüksekliği ondan olmuyomus çocuk 2 ay kullan ilacını bitince bidaha gel dogurtcam seni dedi

Canım cok sevindim hadi inşallah ya. Dualarımda sın..

ıyı aksmalr acab a ben bu ayın 12sınde adet oldum adetımın 9,gunu esımle bırlıkte oldum hamılelık sansım varmı acaba

artı bırde sankı esım tam ıcıme gıremıyomus gıbı hıssedıyom yanı bılmıyorum ya tam bır bırlesme olmuyo gıbı ama bosaldıgında gerı cok akmıyo bılgılendırırsenız sevınırım

ıyı aksmalr acab a ben bu ayın 12sınde adet oldum adetımın 9,gunu esımle bırlıkte oldum hamılelık sansım varmı acaba
Yumurtlama gününe denk getirdiysen evet var ama denk gelmemiş de olabilir Hürriyet ailem var oradan yumurtlama zamanini öğrenebilirsin

Merhaba canim aynı tas aynı hamam devam sen nasılsın
napıyım camnımcım aynı bende.soğan kürü yapıyorum 5 gündür ama iltihap falan sökmedi bi cacık olmadı anlayacağın.belimi çektirdim ama ondanda ümitli değilim çünü saçma sapan bişeydi masaj apar gibi güldüm hatta bundan mı çocuk olcak diye ama naparsın umut fakirin ekmeği işte:KK47:

Yumurtlama gününe denk getirdiysen evet var ama denk gelmemiş de olabilir Hürriyet ailem var oradan yumurtlama zamanini öğrenebilirsin
sımdı bıde bısey sormak ıstıyorum sankı esım tam ıcıme gırmıyo gıbı hıssedıyom doktora gıttım boyle bıseyden dolayı hamılelık gerceklesmez dıye bısey yok az bısey bıle sperm gıtse olur dedı ama bılmıyorum endıselıyım olmasını cok ıstıyorum 7 aylık evlıyım

sımdı bıde bısey sormak ıstıyorum sankı esım tam ıcıme gırmıyo gıbı hıssedıyom doktora gıttım boyle bıseyden dolayı hamılelık gerceklesmez dıye bısey yok az bısey bıle sperm gıtse olur dedı ama bılmıyorum endıselıyım olmasını cok ıstıyorum 7 aylık evlıyım

tam bırlesmenız gerekmıyo bu ıs ıcın dedı ama bıde kıstımde var benım ne yapabılırım bunun ıcın

Tabi ki öyle ama iliskiden sonra dikkat et beline yastık koy bacaklarini dik ki olan ulassin

napıyım camnımcım aynı bende.soğan kürü yapıyorum 5 gündür ama iltihap falan sökmedi bi cacık olmadı anlayacağın.belimi çektirdim ama ondanda ümitli değilim çünü saçma sapan bişeydi masaj apar gibi güldüm hatta bundan mı çocuk olcak diye ama naparsın umut fakirin ekmeği işte:KK47:
Insan hem gülüp hem de yaptırıyor dimi ya tutarsa hesabi :-)

Back
X