- Emoji Skoru
- 3.437
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #40.221
Bi el at hacı bize de :)Gelcem gelcem sizi de getirecem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi el at hacı bize de :)Gelcem gelcem sizi de getirecem![]()
Inşallah canımAyyy hadi bi güzel haberde çarşamba senden bekliyoruz
Kızlar ben geldim süper mutluyum doktorumu buldum harika biri yumurtaliklarim çok iyi bisürü yumurtam varmış kist yok miyim yok tertemiz .tek sorunum prolaktin yüksekliği ondan olmuyomus çocuk 2 ay kullan ilacını bitince bidaha gel dogurtcam seni dedi
Öpücük atim![]()
Merhaba canim aynı tas aynı hamam devam sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız.kaç gündür giremedim güzel haberler vardır inşallah
Yumurtlama gününe denk getirdiysen evet var ama denk gelmemiş de olabilir Hürriyet ailem var oradan yumurtlama zamanini öğrenebilirsinıyı aksmalr acab a ben bu ayın 12sınde adet oldum adetımın 9,gunu esımle bırlıkte oldum hamılelık sansım varmı acaba
napıyım camnımcım aynı bende.soğan kürü yapıyorum 5 gündür ama iltihap falan sökmedi bi cacık olmadı anlayacağın.belimi çektirdim ama ondanda ümitli değilim çünü saçma sapan bişeydi masaj apar gibi güldüm hatta bundan mı çocuk olcak diye ama naparsın umut fakirin ekmeği işteMerhaba canim aynı tas aynı hamam devam sen nasılsın
sımdı bıde bısey sormak ıstıyorum sankı esım tam ıcıme gırmıyo gıbı hıssedıyom doktora gıttım boyle bıseyden dolayı hamılelık gerceklesmez dıye bısey yok az bısey bıle sperm gıtse olur dedı ama bılmıyorum endıselıyım olmasını cok ıstıyorum 7 aylık evlıyımYumurtlama gününe denk getirdiysen evet var ama denk gelmemiş de olabilir Hürriyet ailem var oradan yumurtlama zamanini öğrenebilirsin
sımdı bıde bısey sormak ıstıyorum sankı esım tam ıcıme gırmıyo gıbı hıssedıyom doktora gıttım boyle bıseyden dolayı hamılelık gerceklesmez dıye bısey yok az bısey bıle sperm gıtse olur dedı ama bılmıyorum endıselıyım olmasını cok ıstıyorum 7 aylık evlıyım
Tabi ki öyle ama iliskiden sonra dikkat et beline yastık koy bacaklarini dik ki olan ulassinsımdı bıde bısey sormak ıstıyorum sankı esım tam ıcıme gırmıyo gıbı hıssedıyom doktora gıttım boyle bıseyden dolayı hamılelık gerceklesmez dıye bısey yok az bısey bıle sperm gıtse olur dedı ama bılmıyorum endıselıyım olmasını cok ıstıyorum 7 aylık evlıyım
Insan hem gülüp hem de yaptırıyor dimi ya tutarsa hesabinapıyım camnımcım aynı bende.soğan kürü yapıyorum 5 gündür ama iltihap falan sökmedi bi cacık olmadı anlayacağın.belimi çektirdim ama ondanda ümitli değilim çünü saçma sapan bişeydi masaj apar gibi güldüm hatta bundan mı çocuk olcak diye ama naparsın umut fakirin ekmeği işte![]()
yanı tam gırmesı onemlı deıl dıyosunz oylemıTabi ki öyle ama iliskiden sonra dikkat et beline yastık koy bacaklarini dik ki olan ulassin
Kist buyuk sorun olsa doktor onu hallederdi önce benim fikrim zararsız galibatam bırlesmenız gerekmıyo bu ıs ıcın dedı ama bıde kıstımde var benım ne yapabılırım bunun ıcın
aynen valla hem amaann bu bi işe yaramaz deyip her duyduğumunda peşinden koşuyorumInsan hem gülüp hem de yaptırıyor dimi ya tutarsa hesabi![]()
Bence öyle bak doktorun da oyle demis olmadi bi arastir nettenyanı tam gırmesı onemlı deıl dıyosunz oylemı