• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

rahim filmi korkulacak kadar ağrılı bi durum değil yaptıran biri olarak yalnız doktorunuzu bu konuda çok iyi seçmelisiniz ani ilaç verimi ile tüpleriniz kasılıyo buda kapalı olarak görünür.. bildireyim istedim..:KK28:

YOK GÜLÜM ADET ZAMANIMA DENK GELSEDE OLMUO 3 GÜN SONRA GEL 5 GÜN SONRA GEL OLMAZ TUTTURAMAM.ASLINDA DİREK TĞP BEBEK YAPTIRCAM BANANEEE
Aderin ucuncu gunu gidiyorsu beşinci günü baslaman icin klomen veriyor sonra gun verdiginde gidip igne vurulup bir gün sonrası asilama oluyor

rahim filmi korkulacak kadar ağrılı bi durum değil yaptıran biri olarak yalnız doktorunuzu bu konuda çok iyi seçmelisiniz ani ilaç verimi ile tüpleriniz kasılıyo buda kapalı olarak görünür.. bildireyim istedim..:KK28:
Him anladım Sağol cnm

Aderin ucuncu gunu gidiyorsu beşinci günü baslaman icin klomen veriyor sonra gun verdiginde gidip igne vurulup bir gün sonrası asilama oluyor
bu bence klomen ve çatlatma iğnesi senn dediğin...aşılama daha farklı değil mii yok sa ıkısı aynı mı blmıom:(

anamm bu aşılama hiç tutmaz mı yaa bugun bi arkadaş geldi 9 senelik evli... yeni tedaviye başladılar aşılama yaptılar tutmamış iki kez... yazık üzüldm ya bende dedim tüp bebek yptırın oda maddi açıdan olmayacağını söyledi garibim ya..:KK42::KK42:

bu bence klomen ve çatlatma iğnesi senn dediğin...aşılama daha farklı değil mii yok sa ıkısı aynı mı blmıom:KK43:
Klomen ve Çatlatmayi yumurtlama kontrolü icin asilamada mecbur kullaniyorlar bu ay olacaktim vazgectim ya oradan biliyorum

anamm bu aşılama hiç tutmaz mı yaa bugun bi arkadaş geldi 9 senelik evli... yeni tedaviye başladılar aşılama yaptılar tutmamış iki kez... yazık üzüldm ya bende dedim tüp bebek yptırın oda maddi açıdan olmayacağını söyledi garibim ya..:KK42::KK42:
bende aşılamaya ınanmıorm yemön ederım kafama göre yaptrcam tüp bebeği

Klomen ve Çatlatmayi yumurtlama kontrolü icin asilamada mecbur kullaniyorlar bu ay olacaktim vazgectim ya oradan biliyorum
ben kafama göre gdecem tüp bebek yaptrcam yemn ederm psıkolojım bozuldu artık doktorlar neyı bekletıolar bana yaaaa

nasıl anladınn yahu ben hiç hissedemiyorum niye astın yüzünü :63:
Kasik batması mide bulantısı bir tane sivilce ve göğüste buruk bi acı bunlar benim klasik yumurtlama belirtileri simdi bebiş yapsak pıhtılaşma testi yaptirmadim genetik test de yaptirsam iki hafta sonra çıkıyomuş of :(

bende aşılamaya ınanmıorm yemön ederım kafama göre yaptrcam tüp bebeği
açıkçası bende istemiyorum %15 tutma şansını eziyet çekdigine değmiyor ki.. masraflarıda cabası.. ama doktorlar mecbur yaptırıyor kademe kademe ilerliyorlar bu yüzden direk geçmiyorlar. ki geçersende ücreti çok arklı oluyor galiba.

Back
X