- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.061
birisi folikasit,diğeri osimid mi neydi diğeride vajinedan fityildi tatlım ama şimdi folikasitle vajinadan giren fitili kullanıyorum bu akşamdan sonrada sadece folikasit kullanıcam ama gerçekten sinirlerim bozuldu tatlım ya eşimde çok merak etmeye başladı her dakika soruyor bunaldım artık ama farkında değilim psikolojimde bozuluyor yaa
arkadaşlar 12de çatlama iğnem var ben iğnelerdn çok korkarım bağıra çağıra ağlarım resmn beni nasıl bişi bekliyor yakıyomu ilacı çok acı veriyomu bilgi verirsenz sewinirim bide doktor bana çarşamba 12de perşembe 23de iğneyi vurulcn cumartesi sabahı ilişki dedi bide yha çarşamba akşmaı yada perşembe akşamı için ilişki dedi ama hangi akşm hatırlamıyorum sizce hangi akşamdır biz garantiye alsak 2 akşamda ilişki olsa herhangi bişi olurmu yusufburcu nilse1978 yardımcı oln lütfn
folik asiti ben 5 aydır kullanıyorum o çok mağsum zaten yok abi var sende bişeylerya hadi hayırlısı
canım öncelikle iğneyi kafana takma cıssss eder sadece bir anlık şey o acımaz diğer konuya gelince doktoru siktiret o günler sabah akşam iş yap sen bence iğnelerin acısını çekecen bi işe yarasın bari demi :roflol:
tatlım folikasitin yan etkisi olamdığını çok iyi biliyorum ama hayırlısı bakalımben bekleyemicem galiba pazartesi yawww....
:dance: haklısın yapalım bari işimizne zate bunca ay bekledik dediğin gibi bi işe yarasın çok teşekkür ederim cnm yha bana bişi olmas dimi sabah akşm faln : ) sonra olan yumurtalarımda gitmesin : )
arkadaşlar 12de çatlama iğnem var ben iğnelerdn çok korkarım bağıra çağıra ağlarım resmn beni nasıl bişi bekliyor yakıyomu ilacı çok acı veriyomu bilgi verirsenz sewinirim bide doktor bana çarşamba 12de perşembe 23de iğneyi vurulcn cumartesi sabahı ilişki dedi bide yha çarşamba akşmaı yada perşembe akşamı için ilişki dedi ama hangi akşm hatırlamıyorum sizce hangi akşamdır biz garantiye alsak 2 akşamda ilişki olsa herhangi bişi olurmu yusufburcu nilse1978 yardımcı oln lütfn
hiiiç bişey olmaz merak etme ama kocan bugünden itibaren bol bol tatlı yesin haaa unutma :roflol:yoksa güç yetmez bacım fındık kahve bol bol tüketsinki beyinin gücü kuvveti gelsin :roflol:
yaaa daha bugün çarşamba ya ne pazartesisi yaaaa diğer ilacın ismi yanlış bi hatırlasana osimid değil
yusufburcu inş cnm ama inş diyorum vardır bişi artık sende sende muradına kavuşursn artıkk....
unuttum kızım şimdi tam olarak ismini evde ilaçlarım ben işyerindeyim ama dur bakim nettten araştırayim bi
zate adama her akşam kahve içirmekten bıktı valla her akşam dayıyorum kahveyi ona tatlılarda yaparım ben ona şimdi nese ben şimdi hazırlanıyorum iğneye çooooookk korkuyorummmm ben nasıl doğururum bilmem artıkk karnımda çocuk kaçrım heralde doğurmucm die :dance:
tamam sen bak acele et ben farlı yerlerden arkadaşlar bulup getirmeye devam edeyim bakayım:dance:
zate adama her akşam kahve içirmekten bıktı valla her akşam dayıyorum kahveyi ona tatlılarda yaparım ben ona şimdi nese ben şimdi hazırlanıyorum iğneye çooooookk korkuyorummmm ben nasıl doğururum bilmem artıkk karnımda çocuk kaçrım heralde doğurmucm die :dance:
haaaaaa... canım benim yaaa alemsin vallahi çok seviyorum seni
keşke yüzyüzede görüşüp tanışabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?