• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bende 3 ay içtim ama bi işe yaramadı braktm ben polikistik over için içmiştm hamile kalmak için meğerse sorun eşimdeymiş :KK16:
eşin içinde canım keçi boynuzu kürü yapın . sperm hareketliliği içinde havuç suyu içsin inşallah şifa olur canım

aynen canım zaten içerken koklamayı bırak içtikten sonrada baya bi süre burnumu devreden çıkarıp ağzımla nefes aldım verdim:KK53::KK53: herşey sağlıklı sıhatli bebişime kavuşmak için feda olsun bu ne ki inşallah şifa olurda bu ay güzel haberler alırım:KK37: sizlerde inşallah hepbirlikte:KK36::KK36:

İnş cnm güzel haberler alırsın en kötü tedavin soğan kürü olsun beteri olmasın inş

eşin içinde canım keçi boynuzu kürü yapın . sperm hareketliliği içinde havuç suyu içsin inşallah şifa olur canım
teşekkür ederım tatlm ya aslında ben klomen kullandm yumurta takibindeyim pazartesi aşılama olucak pzartesi eşimin spermleri tekrar sayılacağı için takviyelerle sonuçlarda değişim olsun istemiyorum neyse o şekil çıksın istiyoruz sonra denicz biseyler :KK66:

Alttan muayene ederken bende çok tedirgin oluyorum onun yüzünden dr gidemiyorum :))
benim biricik doktorum alıştıra alıştıra muayeene ediyo beni sümeyyecim sakinsen vajinaya jel sürülcek soğuk bıraz ama olsun sakinn oll derin nefes diye diye alıştırdı alıştımm :KK70:

İyi aksamlar hanimlar.. sabah tekrar kan verdim sonucu yarın alacağım ama gerek kalmadı benim 10 gündürgelmeyen kirmizilar az once geldi .

benim biricik doktorum alıştıra alıştıra muayeene ediyo beni sümeyyecim sakinsen vajinaya jel sürülcek soğuk bıraz ama olsun sakinn oll derin nefes diye diye alıştm :KK70:
bn de haftaya gidicem cnm da yeni bir dr a çok iyi davranıyor falan dediler randevu aldım ta haftaya attılar:))inşallh tekmelemem bu defa:)

İyi aksamlar hanimlar.. sabah tekrar kan verdim sonucu yarın alacağım ama gerek kalmadı benim 10 gündürgelmeyen kirmizilar az once geldi .
Hayirlisi tatlim be uzme takma kafana calismalara devam yeni bir ay ve yeni bir yil geliyo inss hepimize ugurlu gelecek :))

İlk 3 gün gecince kanda baktirmistim 0.1 cikmisti ama doktorum 1 hafta bekle dedi ve geldiler ki zaten bende hic gebelik belirtisi yoktu adet belirtim vardı. 3. Gün gidicem tekrar klomene baskicaz 3 ay ara vermistik ilaca

Back
X