- Emoji Skoru
- 5.400
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.221
Ay abla çook tatlısın yaa 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bizde 1 sene yapmayalım dedik ama kötü mü ettik ki diyorum kendımce bi tanıdığım var ılk geceden hamile kalmış şimdi 4 yaşında bir oğlu var gecen sene ikinciyi doğurdu yine oğlan oldu hemen ılk aydan hamile kalmış ayyy varya cok şaşıyorum hemde ıstemedıydi hemen olmasını işte oda ondan yakınıyo keşke hemen olmasaydı dıye bizde olsun diye
İlk sene bende istemedim ama bu kdr uğraştırıcı olacağını bilmiyordum neyse ki senin yaş avantajın var dr gittin mi gerçi en az 6 ay deneme süresi veriyorlar 6 aydan önce bakmıyolar
bizde nerdeyse 3 yıllık evliyiz yaş olmuş 28 hatta 29 amerdiven dayamışım alarmlar çalıyoooo![]()
canım biz daha 2 aydır denedik olmadı yani denemek için geç kaldım kızıyorum kendime hazır değilim derken sonrada hemen olucak sandım olmayınca da tutuştuk tabi bu ay ümitliyim ama 3. ay Allahın hakkı 3 tür derler olacak inşallah bu aysizinde mi doğal yolla olmuyo daha yeniyim bende yazdıysan bile unutmuş olabılırım :)
canım biz daha 2 aydır denedik olmadı yani denemek için geç kaldım kızıyorum kendime hazır değilim derken sonrada hemen olucak sandım olmayınca da tutuştuk tabi bu ay ümitliyim ama 3. ay Allahın hakkı 3 tür derler olacak inşallah bu ay![]()
2 ay olmayınca gittim rütun kontrol olayım diye bi baktı yara varmış işte fitil verdi antibiyotık onları kullandım 1 hafta sonra adetlendım ayın 7sinde gel donduralım dedi bende korktum bi başka doktora daha gittim en azından o cok güzzel ilgilendi benle acıklamasını yaptı bende topladım cesaretımı dondurttum ıste 1 ay olmasını bekliyorum kontrole gitcem tekrardan adetten sonra bakalım ne dicek ınsallah donmuşturda devam ederız belkide dıyorum yaradan olmamıştır dıye
Geçmiş olsun canım inş tez zmnda kavuşursun kuzuna :))
Inşallah yılbaşına kuzunun haberiyle girersin :) çok heyecanlı bekleyiş bu klomen ve iğne olayını ben de yarın doktora soracam bakalım hangi durum da yapıyorlar bana yaparlar mi :)İyi geceler. Benim adetime 3-5 gün kala göğüslerimde cok agri ve aci olurdu. En son 1 Aralik adet oldum.şimdi memelerde ağrı başlaması gerekiyordu ama yok.Klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay. Kasıklarımda çok sancı var. Umarım tüm bumlar bebişimin habercosidir. Bu yılbaşı en güzel hediyem olur... :)
bugün aynen öyle yaptım ve tam seninki çıktı 36.6 cnmzeynepsibel 36.6 cikti
bnm de kafam karıştı bu ay onu kullanmayayım bari bnd bi kitapta okudum çakşirin dişisi erkeği varmışCaksır tozu kndi kullanılnca fayda etmz dio gramını fzla kacırırsn tum sperlri öldürürsn dio blmiorm ki bn ya kafamı karıstrdı.
benim doktorda belkide ondan olmuyodur diyo hiç takmayan bilmeyenlerin oluyo diyo cnmKızlaaaar bide benm anlamadığım biz bu kadar yok ovulasyon günü yok yumurta çatladı mı çatlamadı mı sorunu yok geç döllenme olayı derken eskiler yumurtlamayı geç döllenmeyi bilirmiş ki ama maşallah deli gibi gebe kalıyolarmış bizse herşeyi bilip saati saatine bile yaptığımız halde olmuyo. Bu ne yaman çelişkidir![]()