• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Biz aslında gecen sene ramazandan beri ugrasiyoruz ondan önce zaten ilk ay hamile kaldım kaybettik işte
bizde aynen geçen sene ramazanda başladık baktık olmuyo sonra doktora gittik geri gönderdi bekleyin dedi o gün bugündür hep bekliyoz bakalım

bnm aktar hiç demiyo bn kitaptan okudum bide sen söyleyince emin oldum kullanmıcam bu ay onu
Sadece onu kullanmıcn 50 gram mı ne katcz dedi o kürn içine bde bu caksr tozu herkse yaramıomş bri yazms nrde okudm blmiorm esine içrmş ertsi sbh adamn yuzu tanınmz halindymş. Sişmş.

Sadece onu kullanmıcn 50 gram mı ne katcz dedi o kürn içine bde bu caksr tozu herkse yaramıomş bri yazms nrde okudm blmiorm esine içrmş ertsi sbh adamn yuzu tanınmz halindymş. Sişmş.
kullanmam yaa o da eksik kalsın zaten faydası olsaydı olurdu şimdiye kadar

selam kızlar size katılmak isterdim bi girip bakayım dedim bebek hayırlamaya gidicem birazdan aayy şimdi sorcaklar sende yok mu diye off off hadi kendınize ıyı bakın öptüm hepınızı akşama görüşürüz

selam kızlar size katılmak isterdim bi girip bakayım dedim bebek hayırlamaya gidicem birazdan aayy şimdi sorcaklar sende yok mu diye off off hadi kendınize ıyı bakın öptüm hepınızı akşama görüşürüz
Dha dusnmuorz de cnm en basit yalan öle de cık işn içndn skma canını

Yne sn sor bi aktrcıya. Sn hngi kürü uyguluosn
havuç suyu içiyoru.muz. kuru üzüm .ceviz.bal tarçın çörekotu karışımı bide soğuk pres keçi boynuzu canım bide dün proxeed lus aldım eşime kendimede preseed jel almıştım bunları siz ne yapıyosunuz

hep öyle diyorum zatende her gören mi sorar ya görmüyon mu işte yok olsa zaten söylerim hamileyim diye :)
aynı dert daha evlenir evlenmez başlıyolar sormaya sanki karnımızda bebekle geldik babamızın evinden çeyiz diye getirdik gibi o sorular zaten can yakıyo

Back
X