- Emoji Skoru
- 3.152
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.361
bnm aktar hiç demiyo bn kitaptan okudum bide sen söyleyince emin oldum kullanmıcam bu ay onuO yuzdn bn almadm grama gore kür hazırlayıvrdi oda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm aktar hiç demiyo bn kitaptan okudum bide sen söyleyince emin oldum kullanmıcam bu ay onuO yuzdn bn almadm grama gore kür hazırlayıvrdi oda
Hoşgeldin kar yağıyorKızlarr bn geldm nslsnz :)
bizde aynen geçen sene ramazanda başladık baktık olmuyo sonra doktora gittik geri gönderdi bekleyin dedi o gün bugündür hep bekliyoz bakalımBiz aslında gecen sene ramazandan beri ugrasiyoruz ondan önce zaten ilk ay hamile kaldım kaybettik işte
Amiiiin catlaaa patlaaa yımırtaaa bebiş ol da dogurayim seni yimirtaaaInşallah aynı anda Hamis olalım allahım insallaaaaaah
Zaten şu doktorlarin gevsekligibizde aynen geçen sene ramazanda başladık baktık olmuyo sonra doktora gittik geri gönderdi bekleyin dedi o gün bugündür hep bekliyoz bakalım
Hosbuldk. Aynen kar yagıo karnımı doyrdm bn :) iyiym ck skrHoşgeldin kar yağıyorkarnim aç
sen nasılsın bakim
biz baya zaman kaybettik eşimde varikosel varmış bekleyin daha erken hemen ne telaş yapıyosunuz diyodu sonra dk. değiştirince öğrendik herşeyiZaten şu doktorlarin gevsekligi![]()
Sadece onu kullanmıcn 50 gram mı ne katcz dedi o kürn içine bde bu caksr tozu herkse yaramıomş bri yazms nrde okudm blmiorm esine içrmş ertsi sbh adamn yuzu tanınmz halindymş. Sişmş.bnm aktar hiç demiyo bn kitaptan okudum bide sen söyleyince emin oldum kullanmıcam bu ay onu
Sağlam yımırta yapıyoruz hacım ne diyim. çatlamadı gittiAmiiiin catlaaa patlaaa yımırtaaa bebiş ol da dogurayim seni yimirtaaa![]()
kullanmam yaa o da eksik kalsın zaten faydası olsaydı olurdu şimdiye kadarSadece onu kullanmıcn 50 gram mı ne katcz dedi o kürn içine bde bu caksr tozu herkse yaramıomş bri yazms nrde okudm blmiorm esine içrmş ertsi sbh adamn yuzu tanınmz halindymş. Sişmş.
Yne sn sor bi aktrcıya. Sn hngi kürü uyguluosnkullanmam yaa o da eksik kalsın zaten faydası olsaydı olurdu şimdiye kadar
Dha dusnmuorz de cnm en basit yalan öle de cık işn içndn skma canınıselam kızlar size katılmak isterdim bi girip bakayım dedim bebek hayırlamaya gidicem birazdan aayy şimdi sorcaklar sende yok mu diye off off hadi kendınize ıyı bakın öptüm hepınızı akşama görüşürüz
havuç suyu içiyoru.muz. kuru üzüm .ceviz.bal tarçın çörekotu karışımı bide soğuk pres keçi boynuzu canım bide dün proxeed lus aldım eşime kendimede preseed jel almıştım bunları siz ne yapıyosunuzYne sn sor bi aktrcıya. Sn hngi kürü uyguluosn
Dha dusnmuorz de cnm en basit yalan öle de cık işn içndn skma canını
Gerçekten düşündüm bulamadım![]()
Ben 29.9.12 de nişanlandım taze gelin nişan ne zmn dı..?15 nisan 2014 en taze benim :)
aynı dert daha evlenir evlenmez başlıyolar sormaya sanki karnımızda bebekle geldik babamızın evinden çeyiz diye getirdik gibi o sorular zaten can yakıyohep öyle diyorum zatende her gören mi sorar ya görmüyon mu işte yok olsa zaten söylerim hamileyim diye :)
nişanda 24.09.2013 :)Ben 29.9.12 de nişanlandım taze gelin nişan ne zmn dı..?