• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bu klomen, yumurta takibi igne falan nasıl oluyor kimse demedi bana ya. yarın dr a gidecem soracam bakalım

canım ben 2 ay gördüm yumurta takibi. adetin 3. gün gidiyorum üstten bakıyor klomene başlıyorum. 12. gün tekrar yumurta durumuna bakıyor. bana doktor hep üstten baktı ama herkes altttan bakıyo diyolar. ben hiç çatlatma iğnesi olmadım onun yerine progestan kullandım 10 gün.

canım ben 2 ay gördüm yumurta takibi. adetin 3. gün gidiyorum üstten bakıyor klomene başlıyorum. 12. gün tekrar yumurta durumuna bakıyor. bana doktor hep üstten baktı ama herkes altttan bakıyo diyolar. ben hiç çatlatma iğnesi olmadım onun yerine progestan kullandım 10 gün.
seninle tedavimiz aynı canım bnd hiç iğne kullanmadım ve hep üstten baktı millet şaşırıyo

geçen yazdan beri canım bir seneyi geçti siz

2,5 senelik evliyim ilk 6 ay korunduk 6 ay sonra da hamile kaldım. ama ekim ayında 16 haftaıkken sonlandı gebeliğim. 4 ay korunduk sonra 4 ay denedik kimyasal gebelik oldu. 2 ay klomenle 3 ay da normal denedik olmadı. tekrar klomene başlıcaz.

Kızlar merhaba, bugün dra gittim muayene oldum rahim temiz dedi smear testi aldı. Sol yumurtalığım ağrıyor dedim yumurtlamışsın o ağrı ondan dedi. Yalnız benim genelde hep sol yumurtalığım ağrıyor tek taraflımı yumurtlama oluyor?Ayrıca beklenen adet tarihim ayın 16sı geçen ayda 16sında olmuştum, dr yumurtan çatlamış dedi bu benim erken yumurtladığımı mı gösterir? 8ay olacak evliyim ve hala gebe kalamadım. Erken yumurtluyorsam belki günleri tutturamıyorumdur ovulasyon mu kullanmam gerekir?

Kızlar merhaba, bugün dra gittim muayene oldum rahim temiz dedi smear testi aldı. Sol yumurtalığım ağrıyor dedim yumurtlamışsın o ağrı ondan dedi. Yalnız benim genelde hep sol yumurtalığım ağrıyor tek taraflımı yumurtlama oluyor?Ayrıca beklenen adet tarihim ayın 16sı geçen ayda 16sında olmuştum, dr yumurtan çatlamış dedi bu benim erken yumurtladığımı mı gösterir? 8ay olacak evliyim ve hala gebe kalamadım. Erken yumurtluyorsam belki günleri tutturamıyorumdur ovulasyon mu kullanmam gerekir?

canım benimde düzenim aynı 19undan 19na oluyorum bende. adetin 12 gün doktora gittim yumurta çatlamış demişti bana . ben internetten ovulasyon kullanıyordum adetin 16. gününü gösteriyordu yumurtlama ama bende erken yumurtluyormuşum .

aynen ya herkeste alttan baktı diyo.
evet ya her gittiğimde soruyom alttanmı diye doktorda evet diyo hiç unutmam ilk bayan doktor diye aldım randevuyu gittim karşıma erkek çıktı alttan dedi bende resmen kaçmıştım doktordan şimdi tıpış tıpış gidiyom ama şimdiki bayan en azından

2,5 senelik evliyim ilk 6 ay korunduk 6 ay sonra da hamile kaldım. ama ekim ayında 16 haftaıkken sonlandı gebeliğim. 4 ay korunduk sonra 4 ay denedik kimyasal gebelik oldu. 2 ay klomenle 3 ay da normal denedik olmadı. tekrar klomene başlıcaz.[/QUOT
senin yine oluyomuş bzde daha hiç yok cnm yaa

canım benimde düzenim aynı 19undan 19na oluyorum bende. adetin 12 gün doktora gittim yumurta çatlamış demişti bana . ben internetten ovulasyon kullanıyordum adetin 16. gününü gösteriyordu yumurtlama ama bende erken yumurtluyormuşum .
e doktor sana gün vermiyomuki şu günlerde yapın diye cnm bn doktorun dediğine göre yapıyorum

evet ya her gittiğimde soruyom alttanmı diye doktorda evet diyo hiç unutmam ilk bayan doktor diye aldım randevuyu gittim karşıma erkek çıktı alttan dedi bende resmen kaçmıştım doktordan şimdi tıpış tıpış gidiyom ama şimdiki bayan en azından

benim doktorum erkek ve hep üstten bakıyor. ben ilk gebeliğimde kadın doktora gittim ilki herşey normal demişti ama normal değilmiş ikinci kadın doktor sağlık sorunu var dedi. zor zamanlar geçiridim ama halimden anlamadı çocuğu aldırmayı düşünmüyorum diye kovmaktan beter etti. o gün bugündür doktorum erkek ve anlıyor beni

canım 2 günde bir ilişki diyor adet olana kadar.
taa adet olan kadrmı diyo bn adetim bitiyo doktor hani yumurtaya bakmak için çağırıyo ya ogüne kadar bekliyoz doktor da zaten 4 gün veriyo ondan sonrada adetime bi hafta kalmış oluyo bırakıyoz yani 4-5 kere yapmış oluyoz diğer günler boş geçiyo acaba yanlışmı yapıyorum

Nasıl olacak bu iş anlamadım :( Neyse kısmet deyip geçmek lazım galiba... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah...

Back
X