- Emoji Skoru
- 18.439
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #41.761
Yanildinnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanildinnnn
toplam sperm 114 mlyon ileri hareketli sayısı %5 yavaş hareketli %65Tam yazarmsn sonucunu
Bn tiroidi hastalik olrk grmyrm.kadnlrn yuzde sekseninde var. Onemli oln farkna varip tedbir alblmekEn azndn basit ve kisa tedavyle istdgne ulasblysn.
Bence de :)Yanildinnnn![]()
Belli belli umarım yatak saglamdirDadli yedim bol bol :)
Ndn tüp benek yapasn ki hapla tedavisi var onun ileri harektlide iyi bnmki seninkndn ktutoplam sperm 114 mlyon ileri hareketli sayısı %5 yavaş hareketli %65
Yok hacı kendim oynamam lazım izlemek sarmaz
Kız mecubrn bkldk esm askerdn izne geldi nişanlndk 6ay snra gldi eve esya fln alması girlck seklde yapılncya kdr 1sene gcti
ama bende sorun war .progestoran 3.75 ve prolaktın 33 ve ultrayonda 1 ane yumurta gördu doktorNdn tüp benek yapasn ki hapla tedavisi var onun ileri harektlide iyi bnmki seninkndn ktu
Yok hacı kendim oynamam lazım izlemek sarmaz![]()
Belli belli umarım yatak saglamdir
taş taş![]()
Bn brz acele ettmİyi ki beklemişsin tatlım millet evde kaldığımı yüzüme vurmasa ben hala evlenmemiş olacaktım![]()
Oooo Çilli Çilli yaavrum Çilli hanimis yımırtaDavuk teyzeler
Yağış oldu mu zor canom bırak hava açsınBiz tek kale yapıyozda hava şartları malum ara verdikkk![]()
Sabahlar olmasın![]()
Birkac gün bekle kan testi yap olur muKizlar reglime 7 gun kaldi test yapsam olur mu cikar mi
Hıı.. onunda tedavisi vardr ama ya. Sıkma canını. Bzmde harektte sorn vr %30harektsz %60 harektliama bende sorun war .progestoran 3.75 ve prolaktın 33 ve ultrayonda 1 ane yumurta gördu doktor