- Emoji Skoru
- 18.439
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #42.501
Du bakcam :)Ayyy bi konu açtım ordan takip et bakalım çook uzun :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Du bakcam :)Ayyy bi konu açtım ordan takip et bakalım çook uzun :))))
Sen yinede o duayi edersin orucunu acarken olur benceHastalığım bitsin abdest alıyım başlıyım ödeme yapmaya :))
bişe dicem arkadaş düşük yapmış da amalıyat oldu dedı arkadasım nasıl oluo
Sen yinede o duayi edersin orucunu acarken olur bence
kürtajdan sonra hemen hamıle kalabılır mıyım dıorAmeliyat dediği kürtajdır anestezi veriliyor çünkü
Haydinnn kalplerimiz onlarla![]()
bişe dicem cvp wern ama:=)Çalış çalış ....işin demek istemiyorum artikin
![]()
adetten hemen sonra ilişkiye grsem hamıle olmak az mı bazıları daha çok diooobişe dicem cvp wern ama:=)
Valla canjm benim de oyle adetten sonra şansım daha çok :)adetten hemen sonra ilişkiye grsem hamıle olmak az mı bazıları daha çok diooo
kürtajdan sonra hemen hamıle kalabılır mıyım dıor
nasıl yanı cnm ?? adetten sonra hemen mı hamıle kalınırValla canjm benim de oyle adetten sonra şansım daha çok :)
Yani bu durum değişiyor canım kardeşimin eşi adetinin bittiği gün hamile kaldı mesela dr u geçen aydan kalan yumurtalar olabiliyor bu sebeple hesaplama her zaman tutmaz demiş yani adet olmadığın her gün aslında Şansın var hamile kalmak içinnasıl yanı cnm ?? adetten sonra hemen mı hamıle kalınır
daha 1 ay bıle deglmişşşşşBebek kaç aylıktı kürtaj olduğunda..?
illa yumurtlama günü şans yüksek olur mu yoksa adet olmadığın her zaman mı şans yüksekkYani bu durum değişiyor canım kardeşimin eşi adetinin bittiği gün hamile kaldı mesela dr u geçen aydan kalan yumurtalar olabiliyor bu sebeple hesaplama her zaman tutmaz demiş yani adet olmadığın her gün aslında Şansın var hamile kalmak için
Yumurtanın ne zmaan catlayacagi belli olmadigindan sperm de 2 3 gün canlı kaldığından duze li 2 3 gunde bir birliktelik de her an ihtimal var tabi ki ama yumurtlama günün kesin yumurtan olduğunu gösterdiği için şans daha fazladirilla yumurtlama günü şans yüksek olur mu yoksa adet olmadığın her zaman mı şans yüksekk
peki yumurtam olmadan nasıl hamıle kalacam yanı yumurtlama olmadığı zamanlar şansın olmaması lazım sperm yumurta bulamıorsa nasıl hamıle kalacam kıııYumurtanın ne zmaan catlayacagi belli olmadigindan sperm de 2 3 gün canlı kaldığından duze li 2 3 gunde bir birliktelik de her an ihtimal var tabi ki ama yumurtlama günün kesin yumurtan olduğunu gösterdiği için şans daha fazladir
Beklesin doktoru dedigi kadar rahim kendini toparlamadan kalmasın bencekürtajdan sonra hemen hamıle kalabılır mıyım dıor