• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

du kagıtta yazıodu bakem bi :D

ya aslında tavşan yagı suruluyormus veya orjinal zeytın yagı oturma bsyı :D bırı yazıp vermıstı her ılıskıden once yapcan dıye ama onuda yapmadım
bn zeytinyağını kayganlaştırcı olarak kullanıyorum ama bu işe yaradığını bilmiyodum:))

anlat hele kızzz
2 kg halis zeytinyağı 60 gr karanfil toprak tencere (güveç) Karton mukavva kagıdı. zeytınyagı ve karanfili toprak guvecte kaynatıp uzerıne kartondan kapak yapıp ortasına delik acıp uzerıne oturcakmıssın etrafını havlu ıle kapatacakmıssın soguyana kdrda kalkmıycakmıssın kalkıncada tavşanyagını yada orjınal bal sürcekmissin sağ el işaret parmagıyla sonna ilişki... ilişki esnasında belinin altında yastık olcakmıs vee ilişkiden sonra 10 dk kdr ayrılma olmıycakmıs ... bı yıkandıgından sonra 3 gun bıde önemlı gunlerde 3 gun yapılcakmıs ... ben yapmadım ama yapanlardan ıyı sonuclar alındıgını duydum

2 kg halis zeytinyağı 60 gr karanfil toprak tencere (güveç) Karton mukavva kagıdı. zeytınyagı ve karanfili toprak guvecte kaynatıp uzerıne kartondan kapak yapıp ortasına delik acıp uzerıne oturcakmıssın etrafını havlu ıle kapatacakmıssın soguyana kdrda kalkmıycakmıssın kalkıncada tavşanyagını yada orjınal bal sürcekmissin sağ el işaret parmagıyla sonna ilişki... ilişki esnasında belinin altında yastık olcakmıs vee ilişkiden sonra 10 dk kdr ayrılma olmıycakmıs ... bı yıkandıgından sonra 3 gun bıde önemlı gunlerde 3 gun yapılcakmıs ... ben yapmadım ama yapanlardan ıyı sonuclar alındıgını duydum
nerene bal sürüon bacımm:KK57::KK57:

kızlar yaw bnm midem de bulanmaya başladı dr da gitcem inşallah adet olmam karnım kasıklarım agrıyo göğüslerim de şiş:((

Kiz mikrop falan kapmasin Allah korusun
orjınal olcak o kdr progeston tepiştirdim alttan kapmadım :D hatta simdide hafıs sancı vuruyo dr sormadan yapsammı bılemedım

Back
X