- Emoji Skoru
- 13.197
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #74.281
daha slow olanlarıda var canımmmmm :)iyi ya işte tam türk evladı olurlar
![]()
Dimi ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha slow olanlarıda var canımmmmm :)iyi ya işte tam türk evladı olurlar
![]()
hadiiii yani tutma ihtimalim var iki gündür çalışmayla:)Tatlım yumurtlama ve yumurta catlamasi ayni sey demek![]()
Bnm yanma 6. Ayda baslamştı cnm senin erkn baslamş baya. Sey derlr genelde blmiorm ama bebegn sacları bitrkn olr derlr buralrda :)allah dayanma gücü versin canım çok zor gerçekten ben haftada bir kere kustum ama her gün bulanıyordu depresyona girdim sandım resmen şimdisadece akşamları oluyor bulantım bde yanma eklendi üstüne![]()
Doktora ne zaman gelecegim demistim testi gostermeye gittigimde 1 ay sonra dedi neeeeğğyy dedim son kontrol uzerinden bir hafta geçti inun üstüne bir ay mi yoksa bugünden sonra mi dedim son kontrol dedi he iyi madem dedim :))) özlüyor merak ediyor insan yahu30 nisanda daha 21 gün var cok merak ediyorum biraz daha büyüyecek bebişim:))))
Özlemşm 1senedr su hamilelgi ble ya :)bunlar güzel şeyler canım :))
Bnm yanma 6. Ayda baslamştı cnm senin erkn baslamş baya. Sey derlr genelde blmiorm ama bebegn sacları bitrkn olr derlr buralrda :)
canım 1.5 yıllık evliyim ama iki aydır istiyoruz bebiş:) 3. ayımız şimdi iki ay olmadı zaten adetlerimde garip olmuştu alışma evresi oldu sanrım :)sizin ilk mi yoksa ikinciye mi düşünceksiniz ?
Dua et cnm bismillah de baslarknanladım canım bilemedim bu kadar koyu olmamıştı hiç 10 gün falan önce bir kere daha kırmızıydı ama bu kadar değildi damlatır damlatmaz c ile birlikte kırmızı oldu yaa:) gebeliktede böyle olsun inşallah:)
bakalım bu gece çatlarsa süper olur ki tutsun dimi:)
dışarı çıkmaylada alakası yokmuş :))) onuda açıklayayım bari :)) şimdi canım kasılma oluyor ya hani.işte o anda zaten senin bünyene gerektiği kadarını bırakıyormuş senin bünyende gerektiği kadarını alıyormuş içeri.dışarı akanlar nasipsizlerya hadi içimde kalmadıysa diyorum gerçi dışına çıkmadan dün 3 saat yattım:)
Inşallah Mevlam nasip etmissehadiiii yani tutma ihtimalim var iki gündür çalışmayla:)
Doktora ne zaman gelecegim demistim testi gostermeye gittigimde 1 ay sonra dedi neeeeğğyy dedim son kontrol uzerinden bir hafta geçti inun üstüne bir ay mi yoksa bugünden sonra mi dedim son kontrol dedi he iyi madem dedim :))) özlüyor merak ediyor insan yahu
yok çıkmıyor zaten hepsini kapsıyorum:)) bakalım çalışmaları yapalım belki tutar belki tutmaz adet olmam da bebeiş olur sağlıklı inşallah:)dışına cıksa bile onlar meni zten içinde kaldı spermcikler merak etme :)
Özlemşm 1senedr su hamilelgi ble ya :)
İnsandan insana degişio cnm ama mralmi bozmk gbi olmasn o yanma ck ktu artıo bogazma acı su gliodu bde devmlıgit gide daha çok oolcak diyorlar ben daha kötü oluyorum :)
evet canım bismillah diyroum hayırlı sağlıklı evlat olsun diye:)Dua et cnm bismillah de baslarkn![]()
her güzl seyn bi zorlugu oluo cnm ya. Olsn ck sukr bunada bebeklrmzi kucagmza alnca hpsni unutrz insallah.bide rahat gecirsek daha iyi olcak sanırım :)
canım 1.5 yıllık evliyim ama iki aydır istiyoruz bebiş:) 3. ayımız şimdi iki ay olmadı zaten adetlerimde garip olmuştu alışma evresi oldu sanrım :)
Bnmki varya yastık bbegievet canım bismillah diyroum hayırlı sağlıklı evlat olsun diye:)
yareennnnnn kopardın beni gülmekten he çalışamıyorum ekranda canlandırınca gözümdeDimi amabelki de gaza getirmek gerekiyor müzikle ki hücuma gecsin ler
fethetsin yumurtayı
![]()
Cay icmeye gidiyolarçatlayınca folikülün içinden yumurta atıyor tüplerdeki saçaklar yumurtayı alıp tüpe sokuyor burda spermlerle karşılaşıp yumurta ona yüz verirse döllenip rahime yolculuk yapıyorlar birlikte :)