• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallahh yerleşme olsun canım o zaman :)
Insallah canim...bakalim zamanla nolucak her ay belirti ama sonrasi adet...artik hazirladim ben kendimi...seyi sorucam canim sende oldu mu hatrlamiyorum bu yerlesme kanamasi yogun olarak mi geliyo benim sadece akintida renk degisikligi oldu da???

Kızlar çıktı kayınvalidem çok iyi çok sağolun öpüyorum hepinizi şarjım yok eve gidince yazarım artk. 5 saat falan durcakmış allah razı olsun hepinizden :KK15:
Hadi gozunuz aydin ohhh elhamdulillah icimiz rahatladi seninle beraber:)))

Eevt biliyorum boyle guzel habrrleriniz alinca duygulaniyorum iste simdiden planini yapiyorum o gunun...1 hafta esime soylemicem kese gorunene kadar...cunku yazik benimle beraber cok umutlandi hep de suya dustu...bu sefer kese gozununce vericem haberi oyle hayal ediyorum...

Bende en azından kanda görüne kadar soylemicem gecen sefer beraber gittik o da umutlandi ..

Insallah canim...bakalim zamanla nolucak her ay belirti ama sonrasi adet...artik hazirladim ben kendimi...seyi sorucam canim sende oldu mu hatrlamiyorum bu yerlesme kanamasi yogun olarak mi geliyo benim sadece akintida renk degisikligi oldu da???

benim kanamam hiç olmadı canım her kadında olmuyormuş o ama ya kahverengi şeklinde yada acık pembe seklınde azıcık gelıyormuş o kadar

benim kanamam hiç olmadı canım her kadında olmuyormuş o ama ya kahverengi şeklinde yada acık pembe seklınde azıcık gelıyormuş o kadar
Bende azicik pembe olmus sonrada acik kahve oldu iste...hayirlisi canim dua et bana cok...Rabbim en uygun olani nasip etsin...

hiç olurmuydu böyle canım yoksa ilk defa mı oldu duam hep sizlerle zaten
Ilk defa oldu adetten bi hafta once olmazdi...adet olucam zaman baslardi azar azar sonra sökülürdüm..bi de dun atesimi olctum 37.2 cikti...anladim adet olmadigimi?

Kızlar :KK61:gecenin ucbucuguna kadar uyumadim ağladım bugün de artık bi an nefesim gitti ağlarken :cry: kontrol günü geldikçe geriliyorum sanırım korkuyorum

Canım hayirlisiyla hic bisi olmicak . onun bi sürü teyzesi var dualarimiz seninle bebeğinle :anneadayı:

Ilk defa oldu adetten bi hafta once olmazdi...adet olucam zaman baslardi azar azar sonra sökülürdüm..bi de dun atesimi olctum 37.2 cikti...anladim adet olmadigimi?
Canim hafi insalah yerlesmedir o kanamalar bendede tam 1 hafta kala olmistu ;)

Back
X