- Konu Sahibi EstetikEditor
- #74.841
inşallah canımAminnnnn canım hayırlısıyla inşalllaaahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canımAminnnnn canım hayırlısıyla inşalllaaahhhhh
olabilir canım bence tekrarla testiKizlar dun yazdim ama pek cevap alamadim. Regl im 8 gun gecikti ilk geciktigi gun yani 1. Gnu test yaptim negatif cikti sizce degismis olabilirmi
Belirtin varmı canım bi kan testi yaptır pozitifse zaten kesin sonuç verirKizlar dun yazdim ama pek cevap alamadim. Regl im 8 gun gecikti ilk geciktigi gun yani 1. Gnu test yaptim negatif cikti sizce degismis olabilirmi
Kizlar dun yazdim ama pek cevap alamadim. Regl im 8 gun gecikti ilk geciktigi gun yani 1. Gnu test yaptim negatif cikti sizce degismis olabilirmi
yacnm dırek kan tahlılı yptır net sonuc
evet cnm yaptır.
aynen valla :)Benim 8 gün gecikecek ohoooo şimdiye kırk kere yaptırırdım uyuyamam ki :)
Benim 8 gün gecikecek ohoooo şimdiye kırk kere yaptırırdım uyuyamam ki :)
önce kanda belli oluyo zaten hormon seviyesi arttıkça idrara geçiyo :)1.gunu bellı olmas cnm ama smdıye bellı olur yanı
yaptır canım testi inşallah hamilesindir :)Ya kizlar normalde regl olacagim zaman bilirsiniz goguslerde hassaslasma ne hilim gergunlik filan hic biri yok bende goguslerimide sıksan yani hic acimaz hic bisey yok. Ama 5 gundur filan asiri su gbi seffaf akintim var bide arada sag ve sol kasigimda batma oluyi su an dada belim biraz aciyomus gibi karnimda oyle sanki biri sıkmista aciyo gbi
Ya kizlar normalde regl olacagim zaman bilirsiniz goguslerde hassaslasma ne hilim gergunlik filan hic biri yok bende goguslerimide sıksan yani hic acimaz hic bisey yok. Ama 5 gundur filan asiri su gbi seffaf akintim var bide arada sag ve sol kasigimda batma oluyi su an dada belim biraz aciyomus gibi karnimda oyle sanki biri sıkmista aciyo gbi
İlla belirti olucak diye bi şart yok kiminde hiç belirti olmuyomuş sen onu bunu bırak sabah ilk işin bi kan testi yaptır sonucuda bize bildir merak ederiz :)Ya kizlar normalde regl olacagim zaman bilirsiniz goguslerde hassaslasma ne hilim gergunlik filan hic biri yok bende goguslerimide sıksan yani hic acimaz hic bisey yok. Ama 5 gundur filan asiri su gbi seffaf akintim var bide arada sag ve sol kasigimda batma oluyi su an dada belim biraz aciyomus gibi karnimda oyle sanki biri sıkmista aciyo gbi
canım seninkiler bende oldu hamileyim galiba test yuksek çıktı..Ya kizlar normalde regl olacagim zaman bilirsiniz goguslerde hassaslasma ne hilim gergunlik filan hic biri yok bende goguslerimide sıksan yani hic acimaz hic bisey yok. Ama 5 gundur filan asiri su gbi seffaf akintim var bide arada sag ve sol kasigimda batma oluyi su an dada belim biraz aciyomus gibi karnimda oyle sanki biri sıkmista aciyo gbi
İlla belirti olucak diye bi şart yok kiminde hiç belirti olmuyomuş sen onu bunu bırak sabah ilk işin bi kan testi yaptır sonucuda bize bildir merak ederiz :)
Ayy bizmi çok sabırsızız acaba ya valla bende çok heyecan yaptım kendimmiş gibi :)nası durdun cnm bu zamana gıt hemen kana baktır ayyy ben heycan ybtım burda ayoll:)
Ayy bizmi çok sabırsızız acaba ya valla bende çok heyecan yaptım kendimmiş gibi :)