• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar çok çaresizim kendi derdime mi yansam babamın haline mi yansam bilemiyorum :KK43: babam komaya yine girmek üzere hiç bir şekilde hastaneye gitmeye ikna edemiyoruz daha önce iki kez daha aynı şey başımıza gelmişti son komaya girdiğinde kalbi durmuştu napıcaz bilmiyorum :KK42::cry: ambulans çağırsak bile gitmez gitse sabahına çıkar hastaneden :KK43: gözümüzün önünde eriyip gidiyor ve komaya girdi girecek.. Çok çaresizim çok doluyum dayanamıyorum artık:KK42:

Anaa noldu ki canm benm kıyamam nesi var babanın neden inat ediyo allahım acil şifalar versin yaa :(

Aynenn suan o duruma geldim. Sanciyi neyi biraktilar dedikoduya basladilar.. Uykusuzluktan basim catliyo susmuyo mubareklerde yaaa
Heyecan bastıysa uyumaz onlar bi süre ya. Zaten neden böyle bir araya koyarlar ki anlamam beni de yeni doğum yapmış bi kadinin yanina koymuslardi bebisi kaybettikten sonra gel de uyu :KK62: kacmistim bende bos bir yer bulmustum orada yatmistim

Heyecan bastıysa uyumaz onlar bi süre ya. Zaten neden böyle bir araya koyarlar ki anlamam beni de yeni doğum yapmış bi kadinin yanina koymuslardi bebisi kaybettikten sonra gel de uyu :KK62: kacmistim bende bos bir yer bulmustum orada yatmistim
Bazen gercekden cook alakasiz yerlestirmr yapiyorlar. Aksamdan beri acilma sanci inleme. Sabah zor oldu gulum ya allah onlara yardim etsin.. Sirasi gelince bizde insallah o gunleri yasicaz.. Daa

Sonuna su takvimi ultrason gunune göre ayarlayabldm adet tarihime göre ayarlrsm 1hfta önde gözkck ama ultrasna göre bugn 7+1 adet tarihime göre de 8haftalk ultrasnda naslsa burdada öle gözksn dedm :)

Evet canim ya:KK43:sabah agrim oldu bende yaklasti ondan dedim...sonra bi baktim kirmizi gelmis...daha 3 gun var evet...28.gunumde oldum
İnşallah önümüzdeki aya hamiş olacaz şeker. Benm de sancm var takipteyim seni :)

Kızlar çok çaresizim kendi derdime mi yansam babamın haline mi yansam bilemiyorum :KK43: babam komaya yine girmek üzere hiç bir şekilde hastaneye gitmeye ikna edemiyoruz daha önce iki kez daha aynı şey başımıza gelmişti son komaya girdiğinde kalbi durmuştu napıcaz bilmiyorum :KK42::cry: ambulans çağırsak bile gitmez gitse sabahına çıkar hastaneden :KK43: gözümüzün önünde eriyip gidiyor ve komaya girdi girecek.. Çok çaresizim çok doluyum dayanamıyorum artık:KK42:
:KK61::KK61:seni cok iyi anliyorum canim..rabbim babani size bagislasin..Allah sifa versin

Günaydınn. Ahh ahh sorma cnm. Sessiz sakin bi şehirmiş normalde. Biz geldik olay bitmez oldu. Hayırlısı ile bi gideydik biz de :KK43:
Ayy yaa 2 sene once su dogu gorevi ciksinda su ist.kurtulak diodum alistim burayaa nasil gidilcek o dogu bitigiz valla ama kaciss yokk :(

Back
X