• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

:KK15::KK15::KK15::KK15: Allah razı olsun kuzum ya elinizde büyüyoruz öyle devam edecek inşallah :KK51: Mevlam bana da teyze olmayı nasip etsin kisa zamanda :KK37:

Amiiiiiiiiin inşaallah bitanem hamilenin durdu kabul olur derler baktın hamileyken tutmadı bizim bebişler o zaman doğuma girdiğinde senden dua bekliyo olucaz. Bizi unutmazsın inşaallah canm benm..

ağlatacaktın az kaldı beni zor tutuyorum kendimi.@bebeem in dediği şarkı ve sözleri senin yazdıkların A amorevole imin @ftsch yaren92 yaren92 durumları üzmeyin beni böyle ya :) kıyamam ben size herbirinize ayrı ayrı duacıyım.inanıyorum ki rabbime sığınıp anne olmak isteyen her kadın merhamet yüklüdür.hatta bu merhameti birilerine göstermek için ya evleniyoruz alnımıza yazılanla yada evlat istiyoruz el açıp rabbimden.yoksa bu merhamet taşarcasına taşınırmı yürekte boşa mı verilir bu merhamet analara
Aglama ablam sev bizzi :oops:Rabbim elimizi bos cevirmesin...kucaklarimizi saglikli hayii evlatlarla doldursun insallah..

kız sonra @sweet-73 seni rahat bırakmaz benide gör benide gör rüyanda diye :KK70: bilmem sonra kapına gelip dua isteyenler falan düşünemiyorum seni o halde :) ama rabbim kalbi güzel kullarından eylesin hepimizi birbirimize ayna etsin bizleri
Mdk da cikarsa eger ruyam bu isi tucarete dokmeyi dusunuyorum parayla ruyaya yatilirr cikkksss:cool::KK62:

Ben pek anlamam degerlerden arkadasa o yuzden cvp yazmadim ama tsh yuksek degil onu da kendim tiroid tedavisi gordugum icin biliyorum.
Ben tiroid kanseri idim, tiroidim alındı.. Gebelik ve sağlıklı bir doğum atlattım.. Şükür ki iyi bir doktorum oldu. Öncesinde aynen bu değerle gitmiştim ve doktorum söylemişti. Bu yüksek bir değer, ortalama 1,5 U tutturmayı hedefliyor doktorlar

Ben tiroid kanseri idim, tiroidim alındı.. Gebelik ve sağlıklı bir doğum atlattım.. Şükür ki iyi bir doktorum oldu. Öncesinde aynen bu değerle gitmiştim ve doktorum söylemişti. Bu yüksek bir değer, ortalama 1,5 U tutturmayı hedefliyor doktorlar

0.42 mi yüksek .. benim 4.2ydi ilaçla 1.92e düştü doktor 2.5ten yukarı da olmamalı demişti.. gittiğim doktorlar 1.92e çok iyi diyor sen 0.42e yüksek diyorsun anlamadım şahsen

ayrıca geçmiş olsun ..

Aaaaa yaren benmde 3.95 :KK17:

canım üst sınır 4.2 ama doktorlar 2.5ten düşük olmalı diyor özellikle hamilelikte.. bana devlette ki doktor 4.2i normal demişti ama sonra ki gittiğim kadın doğum doktorları bile 2.5ten düşük olmalı dedi.. tekrar baktır istersen gebelik düşündüğünü de söyle

Back
X