Gebe kalan ayanlar diyerek başlık atmissiniz.dikkatimi çekti.ben 3 sene sonra evlat sahibioldum.gebelik öncesi ,gebelik esnasinda ve bebeğimi kucağına aldıktan sonra kadınlar kulübünden çok faydalandım.oyuzden simdi kayıt olup kendi süreçlerimi paylaşıp faydalanilmSini istiyorum.ben doktordan ve testlerden aşırı stres olduğum için biturlu tedaviye giremedim.rahim filminden korkuyordum.bitkisel kürelere de istikrarlı devam edemedim.benim mucizem buhar banyo şundan geldi.kaynamış su içerisine atılmış ve demlenmesi s birkaç ot sebze vs( tarifini yazicam) o suyun buharı üzerine tam vajina ağzı denk gelecek sekilde oturdum ve ortundum.sadece basım acikta.2 saat boyunca kalkmadim.ter boşaldı.müthiş yumusuyo karin.karnimi sıkıca bi kuşakla bağladı m.o şekilde ilişkiye girdim.ama bacaklar yukarı pozisyonunda.ilişkiden sonra düşümü alıp belime yaka ( sıcak tutan bant eczanelerde var) yapistrdim.o bant çıkanakadar agir kaldirmadim.bant kkendiliğinden soyuldu.Ve Rabbim nasibetti emanetini.başka t
arihim yok ogunden geldi mucizem.inşallah faydası olur sizlere de.buhar banyosuna ikna olmanın sebebi de yan etkisi,açısı,ağrısı yok.gebeliğe fayda vermese başka şeye verir dedim.ayrıca buharbanyosunu basur,rHimiltihabi,idrar enfeksiyonu olanlar da yaparsa şifa bulurlar inşallah.Rabbim herkese yasatsin evlat sevgisini.bu tarifi herkesin duyup yapmasını tavsiye ederim.