• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

@nur03kiz yumurtlamadan 1 hafta sonra kanda cikarmis yumurtlamadan 2 hafta sonrada idrarda , doktor bana demisdi.... heleki senin adet gecikmen olmus hemen kanda cikar....yarin direkt git ver kac haftalik oldugunu ogren insalllah :-)
 
Bilmiyorum ki süt oluyor sanırım ama yara gibi acıyor ve göğsün belli kismi sadece. Özledim tabi ya... 9unda gittim en son cuma gidecegiz yine inşallah. Bana verdiği kağıtta 36.haftadan sonra her hafta mi ne nst diyo da bence bu gidisimde soksun yani artık 34 olduk.

işte bende 33de gircem zamanı yani bide 3 eylülde gircem sonra doğuma kadar 1 kere daha mı girerim 2 mi biter hoppp doğum :))benimde oluyor bazen yara gibi değil tamamı ağrıyor
 
Canim k.validem pek iyi degil valla kolunu kullanamiyor. Buralar hava cok guzel serin istanbuldan iyi valla bende iyiym cok şükür ama esimden ayri olmak biraz zorluyo beni gerisi iyi cok şükür
Bende cuma bir haftaligina ayrilacagim Allah kolaylık versin seninki daha uzun :( bol bol egzersiz yapsin top falan veriyorlar normalde kaslar calissin diye inşallah duzelir
 
Back
X