• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya alternatif tıp bazen faydalı olabilir ama dediğin gibi biz insanız ve bir insan dünyaya getirmeye uğraş veriyoruz.. Doğuda bu işler bu şekilde hallediliyor ve fayda görenlerde oluyordur belki ama sebepsiz ölüm Allah verdi Allah aldı açıklamalı ölüm vakaları da oluyor yanlış tedavilerden dolayı dikkat etmek lazım bence sınırları aşmadan doktor ve ilaçlarımızı aldıktan sonra destekleyici ve mantığa yatkın alternatif tıp ürünleri kullanalım.. ama bazen alt tarfı masum bir bitki deniler şeyler bile doğru oranda ya da doğru zamanlarda kullanılmadığı takdirde çok kötü sonuçlar doğurabiliyor... her bünye aynı değildir arkadaşlar.. bir örnek vermek gerekirse mesela mide rahatsızlıklarına BAL önerilir ama benim asıl mideme dokunan Bal.. Ben bal yediğim zman kıvranıyorum ağrıdan...benim bünyede değil tedavi etmek direk tahribstı yspsn Balın kendisi...

evet canım bende onu anlatıyommm

Ya tıp nerde,bilimde teknolojide ilerleme nerde yüzyıllar sonra tekrar bu hurafeleri neden cıkartıyorsunuz ? Bende doğuluyum bel çektirme göbek cektirme olabilir bunlar senelerdir yapılıyor da bu kadar saçma şeyler hiç mi hiç duymamıştım.Resmen umut tacirliği insanın umutlarıyla para kazanıyorlar hemde hiçbir emek sarfetmeden sonra olmayınca zaten senin cocuğun olmayacak diyorlar.
Yengemin 7 sene olmadı bebeği yine böyle bir üfürükçü nineye gitmişti ve tabiki 2 sene yine olmadı yengem gitmiş hani olacaktı ver paramı geri demiş kadın vermemiş neyse sonra yengemin yıllar sonra hamile kaldığını duyunca gelmiş tekrar para istemiş benim sayemde oldu demiş.Bunlar böyle insanlar lütfen umutlarınızı,hayallerinizi kullandırmayın !!!!!

bende alternatif tıp faydalıdır diye düşünenlerdenim,örneğin geçen ay aktarcı kadın adet dönemimdeki
dayanılmaz ağrılarım için civanperçemli çay önerdi,bak fincanın bitmeden ağrında azalma olacak dedi
psikolojik diye düşündüm ama gerçekten kupadaki çay bitmeden ağrılarım azaldı ve rahatladım.
aynı gün iki defa içtim ve hayatımda ilk kez ağrısız bi regli dönemi atlattım.şimi çevremdeki herkese öneriyorum ve kızlar bana dua ediyolarlar.ama kınaydı falan sanırım biraz zorlar beni.

Arkadaslar soğan suyu,incir kürü aslan pencesi civan perçemi,adaçayı bunları zaten doktorlar öneriyor uygun dozda yapıldığında sakıncalı olduğunu düşünmüyorum hatta faydalıdırda.Mesele incir kürü bazı pko hastalarında şeker direncinden dolayı ters tepebiliyor bunlarıda ancak doktorların yaptıkları tahlillerle öğrenebiliyoruz.

kızlar farklı bi konuda yardıma ihtiyacım var,dr.verdiği bazı testler vardı bana yapılacak hormon testleri ve eşimin sperm testleri,daha önce bu testleri yaptıran varmı aranızda,özellikle sperm testlerini hangi hastanelerde yaptırabiliriz eşim sgk lı bende öyle,yada dışarda özelde bu testler kaça yapılır.bilgisi olan arkadaşların paylaşmasını rica ediyorum.

benim bunda bir kazancım varmı size kadına gidin demiyorum zaten deneyin diyorum benim boyle sorunum olmadı ama çok gördüm size bahsettiğin iki üç kişi değil çok yüzlerce

Son düzenleme:
Eşim sperm testini geçen hafta yaptırdı özel bir laboratuvarda,75 Tl verdi,Kızılayda sperm testi varmı bilmiyorum ama ben hormon testlerimi orada yaptırmıştım,sgk indirimide yapılıyor.

slm arkadaslar ben 10 aylık evliyim hiç korunmadım hiç hamile kalmadım ama bu ay 15 gün adetim gecikti 4 adet toyo adında test yaptım hepsi negatif çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım

slm arkadaslar ben 10 aylık evliyim hiç korunmadım hiç hamile kalmadım ama bu ay 15 gün adetim gecikti 4 adet toyo adında test yaptım hepsi negatif çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım
ılk defamı böyle gecikiyor yoksa genelde gecikir mi,herhangi bir hastalığın var mı?

selam gençlik nildecim hoşgeldin bitanem nasılsın nasıl gidiyor moraller nasıl
duygum fazla yorma kendini bitanem yağenimede iyi bak tatlım dualarımız seninle büyümüşte bayağı kız 9+4 olmuş bile:emir_bebek:

sağol canım ama bugün hiç halim yok neden böyleyim bugün anlamadım . rahatm yok canım sen nasılsın ?

bu sperm testinde sipermin sayısı ve kalitesine bakılıyor dimi hperi?

evet canım spermin sayısı hareketliiliği olmsdı gereken yoğunluk mikter renk v.s heşey ama herşeye bakılıyor.. sırf sayının çok olması tetmez ileri hareketlilikte önemli.. zate testin adı halk dilinde sperm sayım testi gerçeği SPERMİYOGRAM dır...

strseten canım bewnde senin gibi olmustum ama simdi kafaya takammmamaya calışıyorumm

yazdıklarımı sildim çümkü şimdi size sacma geliyor ama zamanla pisman olcaksınız neyse siz yinede saçma olarak bilin bunun kaynağı çine kadar dayanıyor ve aktarmalarla günümüze kadar geldi doğudaki ve çindeki nufus oranlarıda ortada.....

Son düzenleme:
evet canım spermin sayısı hareketliiliği olmsdı gereken yoğunluk mikter renk v.s heşey ama herşeye bakılıyor.. sırf sayının çok olması tetmez ileri hareketlilikte önemli.. zate testin adı halk dilinde sperm sayım testi gerçeği SPERMİYOGRAM dır...

teşekkürler canım,yakın bi zamanda yaptırmayı düşünüyoruz testi.umarım bi aksilik yoktur,

Back
X