• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Sorma kizzz igneden nefret eden ben igne hastasi oldum...diyoki sonra yuksek dozda ilaca asilamaya gideriz...dedim her adet olanda yumrta catlamis diyebilirmiyiz hayir dedi...ben dedim he iste benim yumurtam catlamiyo dedim 22 28mmlik yumurta saglikli degil dedi...16mm oldu sonra 2 tane dedim o catlatilabilrdi dedi...belki de ikizim olacakti hee:KK51:
belkide rabbim gönlüne göre versin inşaallah tuğbammm

:KK68: hoş buldum :KK200: güzel bi hafta geçirdim malum regli döneminde gitmiştim lunaparka gittik heyecanı doruklarda yaşadık gebelik varsa şüphesi de yoktu kafa rahat eğlendim :KK71: ovulasyon testine de başladım dün şimdilik herşey yolunda (tabi evin batmış halini saymazsak) :KK66: sen de ne var ne yok gitmedin dimi doktora :stop: geçmiş sayfaları okuyamadım

Ne güzel sevindim senin adına kafanı boşaltmışsındır işte ;) gitmedim canm allah karşıma yeni bir sorun çıkardı imtihanım başka yönde şuan. Bebeği düşünmeye fırsatım yok zaten hevesim de kalmadı artk iyiki de olmuyo rabbim biliyo herşeyin en iyisini gerçekten...

Ne sicagi kizz serin buralarda gece 5e kadar don dur yarin nolcak dusuncesi durttu ha bire beni ay bi de ruyamda cocuk agliyo meme veriyom e sut yok cocuk cekiyo cekiyo bisey yok tobe nasil bi ruyaydi o...ha bu arada ben topikte 2 seruven olusturcam tugba doktorlarda...ya da tugba ruyalarda diye hani su okuma kitaplari oluyodu ya tatilde okulda diye vs...
ahahah doğuran sen değilsin süt vermeye kalkıyon olurmu hiç yahu :)) babası vercek sütü :)

deli bu kız ya klomen ve iğne için seviniyor :) unutmaki bende ki kisti çatlatma iğnesi yapmıştı 2.ayımda deli bu yaaaa iğneye ssevineni bu kız herhalde :)
Seviniyom tabi abla kac aydir almaya calisiyom da bu doktora sordum takip nolcak diye ben soylemeden soyledi dedim hayyyy yuzunu opiiim:))(

Ne güzel sevindim senin adına kafanı boşaltmışsındır işte :KK66: gitmedim canm allah karşıma yeni bir sorun çıkardı imtihanım başka yönde şuan. Bebeği düşünmeye fırsatım yok zaten hevesim de kalmadı artk iyiki de olmuyo rabbim biliyo herşeyin en iyisini gerçekten...

kuzum ya kıyamam ben sana . şu 3. şahıslar falan bi bitse artık ikili ilişkilere de zarar veriyor. inşallah herşey düzelir kuzum. bize yansıttığın şu cıvıl cıvıl halin hayatında da öyle olur. anlatmak istersen her daim dinlerim. rabbim şüphesiz bizim için en hayırlısını bilendir

deli bu kız ya klomen ve iğne için seviniyor :) unutmaki bende ki kisti çatlatma iğnesi yapmıştı 2.ayımda deli bu yaaaa iğneye ssevineni bu kız herhalde :)
Sen ne diyon abla simdiden iliski saatlerini ayarliyom igneyi kacta vurunsam diye:KK70:

yaa bide diyodun benim doktorum gittide gitti diye sana demiyommu Allah hayırlı hekimleriyle karşılaştırsın hepimizi
Zati bu da vermese igneyi ben alcaktim bu doktoru da birakcaktim biraz ciddi bi kadin cokbisey soramadim Rabbim guzel kapilar acsin ablamn

Sen ne diyon abla simdiden iliski saatlerini ayarliyom igneyi kacta vurunsam diye:KK70:

ama klomen biticek sonra ara kontrollere gittiğinde yumurta büyüklüğüne bakacak ve sana diyecek ya bu akşam vurdur ya yarın sabah vakti o söyleyecek hiç hesap yapma bekle sabırlı ol sen çok tatlısın ayrıca iğne saatide hesaplıyormuş yaaa kız çok güldürdün bugün beni Allah'ta seni güldürsün :)

ama klomen biticek sonra ara kontrollere gittiğinde yumurta büyüklüğüne bakacak ve sana diyecek ya bu akşam vurdur ya yarın sabah vakti o söyleyecek hiç hesap yapma bekle sabırlı ol sen çok tatlısın ayrıca iğne saatide hesaplıyormuş yaaa kız çok güldürdün bugün beni Allah'ta seni güldürsün :)
Biliyorum abla takip yapip buyunesine bakicak hastaneyle bi minibus aram var...saati iyi ayarlamam lazim 36 saate uymak icin adam 9da geliyo yemekti yorgunluk derken 11 12 ideal:)))gulelim tabi...cumlemizi guldursun Rabbim...bi de su pis kist gitse sogan suyuna koklenecem artik bi yandan

Biliyorum abla takip yapip buyunesine bakicak hastaneyle bi minibus aram var...saati iyi ayarlamam lazim 36 saate uymak icin adam 9da geliyo yemekti yorgunluk derken 11 12 ideal:)))gulelim tabi...cumlemizi guldursun Rabbim...bi de su pis kist gitse sogan suyuna koklenecem artik bi yandan

bende klomen gibi bir ilaç femera diye bir alaca başladım bu ay poli. over var bende de ilaçla birlikte yani tedaviyle birlikte soğan suyu içilebiliyr mu tedaviye olumsuz etkisi olmuyor mu

kuzum ya kıyamam ben sana . şu 3. şahıslar falan bi bitse artık ikili ilişkilere de zarar veriyor. inşallah herşey düzelir kuzum. bize yansıttığın şu cıvıl cıvıl halin hayatında da öyle olur. anlatmak istersen her daim dinlerim. rabbim şüphesiz bizim için en hayırlısını bilendir

Sağol tatlım allah razı olsun. Kötüyüm yaa çok kötü :KK42: belki sonra anlatırım canm biraz toparlanayım da. Ne güzel dua etmişsin yaa çok sağol :KK15:

bende klomen gibi bir ilaç femera diye bir alaca başladım bu ay poli. over var bende de ilaçla birlikte yani tedaviyle birlikte soğan suyu içilebiliyr mu tedaviye olumsuz etkisi olmuyor mu
Ben bu ay ilac kullanmiyorum canim kist gitmemis onun icin gitsin diye sogan suyu kullanicam ama sen yumurta takibindesin bence alma derim sogan suyunu...

Back
X