• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Yatmadan once al canim hemen yataga girince sicakla etkisi butunlesiyo sonra uykun geliyo bi de sut ictimmi yada yogurt o zaman biraz olsun rahatliyosun

süt içtiydim bi keresinde sonra yattım bu seferde ağzıma geldi en iyisi 1 2 saat öncesi yiyip içeyim dedim rahat oluyorsun yoksa iki yastıkla yatmak zorunda kalcam canım herşey zormuş ya hamilelikte

süt içtiydim bi keresinde sonra yattım bu seferde ağzıma geldi en iyisi 1 2 saat öncesi yiyip içeyim dedim rahat oluyorsun yoksa iki yastıkla yatmak zorunda kalcam canım herşey zormuş ya hamilelikte
Canimmmm az sabir az kaldi insallah..Rabbim tam istedigin anda serinlik versin tum hamislerimize...kolaylik versin insallah...

Kiz ignelere de bakiyom ovitrelle ince kucuk bisey ama pregnly kalin massallah gozum korktu bizimki guluyo igne vurulurken bakcam sana diyo tobe tobe ben aci cekince mutlu mu oluyo ne?

O kadar iğne dedin ki sevenlerin kavuşması gibi senin iğneye kavusman adam da görmek ister onu mutluluğunu :KK66:

Bu sefer büyük canm sorunlar. Kaldıramıyorum gerçekten. Kendimi heba etmekten bıktım usandım çok kötüyüm :KK42:

canım siz iyidiniz ama başkalarının aranıza girmesine izin vermeyin konuyu bilmiyorum ama sanki etraftan müdahale ediliyormuş gibi geldi ondan mı bozuk aranız

O kadar iğne dedin ki sevenlerin kavuşması gibi senin iğneye kavusman adam da görmek ister onu mutluluğunu :KK66:
Yok o igneyi hic sevmiyo benden kan alirken yanimdaydi bi krz adamin surat mossmor oldu...ama bu sefer diyo bende yaninda olacam...dogumdayken de yanjmda olcakmis hayy Allahimm!.. adamin sevgisi farklilasti:)))

Yok o igneyi hic sevmiyo benden kan alirken yanimdaydi bi krz adamin surat mossmor oldu...ama bu sefer diyo bende yaninda olacam...dogumdayken de yanjmda olcakmis hayy Allahimm!.. adamin sevgisi farklilasti:)))

aynı performansı bebek gece uyutmadığında da bekliyoruz yanında olacak :KK19:

Teeeey o mu???hiiic bile horul horul uyur o!...o degildr kuzum ben korkuyom ya igne igne dedik ya tutmazsa:KK43:

Bende onu yazacaktim Vazgeçtim moralini bozmak istemedim. Ama yine de olumlu dusunelim o da olmazsa başka yollar deneriz be kuzum çok sukur saglikliyiz varsa nasibimizde arariz imkânları . iğne iğne dedik vardır bi hayır inşallah

Çikolata zararlı ya çocuklara zarar gelmesin diye yer o :KK70::KK70: yanı ben öyle yaparım evlatlarima zarar gelmesin ben yerim çikolataları :KK70:
Ahanda bi tane daha ...esimde bana diyo sende eve gelirken 2 tane cikolata isticenmi diyo haa bi de sarti var bulunmasi zor olan yiyecekleri asermicekmisim:)))

Back
X