@mdk35 canim yazamadim sanada kusura bakma biliyosun bizde hastanelrdeydik canimm oncelikle sana sunu diyeyim cok uzuldum hep diyodum ne kaynanalr var gelinlerine kizlari gibi davraniyolar ama suda bi gercekki su EL lafi varya gercekttn o sogukluk bi baska ben kaynanamla hala konusmuyorum dusun ki bana bebegini sen oldurdun dedi Allah a havele ettim bu dunyanin oteki tarafida var sende oyle yap diyorum ya el iste kimse seni kendi annen gbi sevmez sevemez.. He belki bu zamana kadar muhtacim diye sesini cikarmamis olabilr demekki o da kizindan destek gordu biraz ondan havalandi. Uzme tatli canini eslerde boyle arada kaliyo bizim neler oldu esim aylarca annesiyle konusmadi bela okudu kaynanam banada esim bela okuma diye uzerine yurudu daha neler nelr adam bundan sonra annem yok benim dedi bende uzuldum tabi sonucta annesi kaynanama degil esime uzuldum kimse annesiyle kus kalmk istemez biri annesi biri esi cok zor bi surecten geciyosun rabbim yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum Allah islah etsin boylelerini bak ben onceki hamileligimde 5ay kustum yatak dosek yattim kaynanama hemsire mutfaga girmeycek bu dedi hic sesi cikmadi asadan gelipte bana bi kap yemek yapivermedi simdi gorumcemde burda istanbuldan geldi kurbana kadar anasinda kalcak ida hamile midesi bulaniyoms halsizmis hemn kizina iyimisin aksam doktora getirelimmi diyo kizini dun hastanye yatirmislar o bekliyo beni bikere beklememistir annem bekledi hep Allah razi olsun o yuzden diyorum el demek boyle demk iste bosver uzulme rabbim annelerimizi basimizdan eksik etmesin