• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Maviş bana kızdı sanırım biraz kendisini sinirlendiysem özür dilerim ama bende başta doktoruma ilk gittiğimde çok çekiniyordum ama doktorumun sizteminin işleyişi hastayı rahatlatması falan v.s öyle motive ediyorki utanmak hiç aklına gelmiyor insanın.. bir kere görüşmeyi doktorun odasında yapıyoruz daha sonra hemşire hanımla geçin diğer odaya hazırlanın diyor odaya giriyoruz hemşire bana örtümğ verip yapmam gerekenleri söyleyip çıkıyor ben sandalyeye geçip örtümü örtüp bekliyorum ben hazırlanınca doktor odaya giriyor önce ışıkları kapatıyor yerine geçiyor ve sadece görmesi gereken yeri aydınlatan bir lamba kullanarak sadece 2 saniye ultrasonu oraya koyuyor ve artık bir daha dönüp oraya bakmıyor bile sadece kafasını ekrana çevirip ekrandan muayene ediyor o sıra da sohbet ediyor benimle, işi bitince ultrasonu çıkarıp arkasına bile bakmadan odadan çıkıyor.. ben tekrar üzerimi giyinip ofisine geçiyorum muayene değerlendirmesini odasında yapıyoruz..

Maviş seni üzdüysem Özür dilerim tekrar....

Maviş bana kızdı sanırım biraz kendisini sinirlendiysem özür dilerim ama bende başta doktoruma ilk gittiğimde çok çekiniyordum ama doktorumun sizteminin işleyişi hastayı rahatlatması falan v.s öyle motive ediyorki utanmak hiç aklına gelmiyor insanın.. bir kere görüşmeyi doktorun odasında yapıyoruz daha sonra hemşire hanımla geçin diğer odaya hazırlanın diyor odaya giriyoruz hemşire bana örtümğ verip yapmam gerekenleri söyleyip çıkıyor ben sandalyeye geçip örtümü örtüp bekliyorum ben hazırlanınca doktor odaya giriyor önce ışıkları kapatıyor yerine geçiyor ve sadece görmesi gereken yeri aydınlatan bir lamba kullanarak sadece 2 saniye ultrasonu oraya koyuyor ve artık bir daha dönüp oraya bakmıyor bile sadece kafasını ekrana çevirip ekrandan muayene ediyor o sıra da sohbet ediyor benimle, işi bitince ultrasonu çıkarıp arkasına bile bakmadan odadan çıkıyor.. ben tekrar üzerimi giyinip ofisine geçiyorum muayene değerlendirmesini odasında yapıyoruz..

Maviş seni üzdüysem Özür dilerim tekrar....
özür dilemene gere yok esmeralda sinirlenmedim ama gercekten bugün sıkıntım çok asıl ben özür dilerim rahim filmi galiba zor olan ultroson değil dimi

Seni anlıyorum tatlım bu kan testinde negatif çıkma olayını tam iki kere yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.. Dediğim gibi ultrasonu çok yaşadım hala da yaşıyorum ama rahim filmi çektirmedim ama nasıl yapıldığını biliyorum o biraz daha zor çünkü onda rahim içine ilaçlı sıvı verip öyle kontrol ediyorlar ekrandan diye biliyorum....

özür dilemene gere yok esmeralda sinirlenmedim ama gercekten bugün sıkıntım çok asıl ben özür dilerim rahim filmi galiba zor olan ultroson değil dimi

rahim filminden okadar korkmayın. vallah ben tek gittim çektirdim geldim. insanı üroertiyor ve hatta çok korkarak gittim hatta sinirlerim bozuldu hazırlanırken ağladım ama hiçbirşey hissetmiyorsun. rahim ağzı açılıyor bir şeyle ama can açıtmıyor. içine sıvı verilmek için sokulan şey pipetden ince hissetmiyorsun dahi sadece sıvı verilirken nasıl desem buz gibi su içersinde değdiği yeri hissedersin o sıvıda öyle değdiği yeri hissediyorsun inan çekilme aşaması zor değil. zor olan yanı çekildikden 1 saat sonra karnında ağrı başlıyor adet ağrısından biraz fazla en acılı tarafıda orası o zamanda zaten evde oluyorsun yan gel yat dinlen hiç birşey olmaz. yani boş yere korkma.

merhaba arkadaslar. bende cocuk sahibi olmayi deniyorum. insallah Allah hepimize hayirlisiyla dogru zamanda nasip etsin bebislerimizi :)

günaydın bayrammm sekerlerimmm

Günaydın Melikecim nasılsın bu gün.. ya bişey dicem dün benim iki kasığımın ortasında ama biraz daha aşşağıda bir ağrı oldu ara ara bide sanki orada hafif bir ağırlık gibi nedir anlamadım.. hadi olmaz ya diyelim hamişim ama ocak 16 da regl oldum ben daha çok çok yenidir olsa bile böle bişey olurmu bu kadar yeniyken..

Günaydın Melikecim nasılsın bu gün.. ya bişey dicem dün benim iki kasığımın ortasında ama biraz daha aşşağıda bir ağrı oldu ara ara bide sanki orada hafif bir ağırlık gibi nedir anlamadım.. hadi olmaz ya diyelim hamişim ama ocak 16 da regl oldum ben daha çok çok yenidir olsa bile böle bişey olurmu bu kadar yeniyken..

ah canım esmeraldacım dünde enim aynı sekilde oldu önce sol kasıgım sonra saga gceti bende anlamadım birazda akıntı geldi ben yumurtluyom heralde 12 ocakta oldum bende hayırlısı olsun bitanem takma rahat ol hamiş olmayı düşünme de ii sonuçlar alalım canımm:teytey:

Back
X