- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.381
özel olmazsa neler yasadığından biraz bahsedermisn çok tesekkür ederim buarada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özür dilemene gere yok esmeralda sinirlenmedim ama gercekten bugün sıkıntım çok asıl ben özür dilerim rahim filmi galiba zor olan ultroson değil dimiMaviş bana kızdı sanırım biraz kendisini sinirlendiysem özür dilerim ama bende başta doktoruma ilk gittiğimde çok çekiniyordum ama doktorumun sizteminin işleyişi hastayı rahatlatması falan v.s öyle motive ediyorki utanmak hiç aklına gelmiyor insanın.. bir kere görüşmeyi doktorun odasında yapıyoruz daha sonra hemşire hanımla geçin diğer odaya hazırlanın diyor odaya giriyoruz hemşire bana örtümğ verip yapmam gerekenleri söyleyip çıkıyor ben sandalyeye geçip örtümü örtüp bekliyorum ben hazırlanınca doktor odaya giriyor önce ışıkları kapatıyor yerine geçiyor ve sadece görmesi gereken yeri aydınlatan bir lamba kullanarak sadece 2 saniye ultrasonu oraya koyuyor ve artık bir daha dönüp oraya bakmıyor bile sadece kafasını ekrana çevirip ekrandan muayene ediyor o sıra da sohbet ediyor benimle, işi bitince ultrasonu çıkarıp arkasına bile bakmadan odadan çıkıyor.. ben tekrar üzerimi giyinip ofisine geçiyorum muayene değerlendirmesini odasında yapıyoruz..
Maviş seni üzdüysem Özür dilerim tekrar....
hoşgeldinnn kankiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoş geldin esinte naber...
hos bulduk kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasilsinnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
özür dilemene gere yok esmeralda sinirlenmedim ama gercekten bugün sıkıntım çok asıl ben özür dilerim rahim filmi galiba zor olan ultroson değil dimi
günaydın arkadaşlar anca okuyabildim geçmişi nasılsınız bakalım?
günaydın bayrammm sekerlerimmm
günaydın bayrammm sekerlerimmm
günaydın canım opuyorumnanaktan nasılsın
Günaydın Melikecim nasılsın bu gün.. ya bişey dicem dün benim iki kasığımın ortasında ama biraz daha aşşağıda bir ağrı oldu ara ara bide sanki orada hafif bir ağırlık gibi nedir anlamadım.. hadi olmaz ya diyelim hamişim ama ocak 16 da regl oldum ben daha çok çok yenidir olsa bile böle bişey olurmu bu kadar yeniyken..