• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ben bir senedir korunmuyorum.bir yılın 5 ayı over kisti tedavisiyle geçti. şu an kistlerim yok.çok şükür. 3 kez klomen ve iğnesini yaptırdım. ocak ayında 3,sünü oldum ama bugün adetim geldi :(( oysaki 3tane 18, 19 22 mm sağlıklı yumurtalarım oluşmuştu .. umutluydum..... çok üzülüyorum. herşey normal ama neden olmuyor :( allah herkesi anne baba yapsın inş. aynı durumda olan arkadaslar var mı.??

herkese günaydınn kızlar sizin de cumanız mübarek olsun...
ben de az önce doktordan geldim..bir çocuğum var diye heralde beni kaale almıyorlar kızlar..adetin 3.günü kist atılmış mı diye bakacaktı atılmamış ve aynı boyutlarda durmaya devam ediyor..2-3 ay sonra adetin 3. günü gel tedaviye başlarız dedi..ne tedavisi ilaç mı dedim..evet dedi..benden ne hormon testi istedi ne kan sinir oldum..belki tsh falan yüksektir olamaz mı yani..benim de öyle bir kötü huyum var ki

doktorun karşısında bişey aklıma gelmiyor sonradan sonraya düşünüp aaa keşke şunu deseydim falan diyorum..bazen doktorları bizim yönlendirmemiz gerekiyor heralde...
neyse aktara gidip adaçayı yağı aldım onu denicem bakalım...soğan kürüne de devam...

ben bir senedir korunmuyorum.bir yılın 5 ayı over kisti tedavisiyle geçti. şu an kistlerim yok.çok şükür. 3 kez klomen ve iğnesini yaptırdım. ocak ayında 3,sünü oldum ama bugün adetim geldi :(( oysaki 3tane 18, 19 22 mm sağlıklı yumurtalarım oluşmuştu .. umutluydum..... çok üzülüyorum. herşey normal ama neden olmuyor :( allah herkesi anne baba yapsın inş. aynı durumda olan arkadaslar var mı.??

mrb canım bende polikistik overim tedaviye yeni başladım.olsun canım üzme kendini moralını yüksek tut canım bu hastalıgın en iyi ilacı soğan suyu dene istersen ben çok faydasını gördüm.umarım en kısa zamanda meleğine kavusursun canım

herkese günaydınn kızlar sizin de cumanız mübarek olsun...
ben de az önce doktordan geldim..bir çocuğum var diye heralde beni kaale almıyorlar kızlar..adetin 3.günü kist atılmış mı diye bakacaktı atılmamış ve aynı boyutlarda durmaya devam ediyor..2-3 ay sonra adetin 3. günü gel tedaviye başlarız dedi..ne tedavisi ilaç mı dedim..evet dedi..benden ne hormon testi istedi ne kan sinir oldum..belki tsh falan yüksektir olamaz mı yani..benim de öyle bir kötü huyum var ki

mrb canım tahlıl falan istemeden nasıl 2-3 ay atıyor anlamadım valla bence doktorunu degiştir canım test yaptırmadan nasıl cvp verebılıyorlarkı ben test yaptırdım şimdi ultrasonografi yaptırcam ondan sonra tekrar muayne olcam sonra kara vercek ilç tedavismi artık neyse bence doktorunu değiştir canım opuyorumnanaktan

doktorun karşısında bişey aklıma gelmiyor sonradan sonraya düşünüp aaa keşke şunu deseydim falan diyorum..bazen doktorları bizim yönlendirmemiz gerekiyor heralde...
neyse aktara gidip adaçayı yağı aldım onu denicem bakalım...soğan kürüne de devam...

haklıısn canım sen sormadan sana dogru düzgün cvp vermeyen doktorlar çok su zamanda.adaçayı yağını napcan canım hiç duymadım.soğan kürüne bende devam edyorum artık kokusunu hissetmiyorum bıle su gibi içiyorum opuyorumnanaktan

slm kızlar 3 unde hastalanmam gerekıyodu ama hala hastalanmadım yıne gecen aylar gıbı yanıltıyo ama yıne içimde bi umut var bi yandanda heveslenmek ıstemıyorum ama.

yaa heveslenmem gerekıyo mu test ypmıyacam bakalım enazından 1 hafta beklıyecem offfff
kafam karısık ne yapmalıyım test yapıyım mı ama heveslenmek ıstemıyorum test yapıncada bıse cıkmazsa uzulurum
bilmiyorumkismile:ecrin_bebek:mafoldumben:Saruboceq:

haklıısn canım sen sormadan sana dogru düzgün cvp vermeyen doktorlar çok su zamanda.adaçayı yağını napcan canım hiç duymadım.soğan kürüne bende devam edyorum artık kokusunu hissetmiyorum bıle su gibi içiyorum opuyorumnanaktan

selam cnm ben de alternatif tıp sayfasında gördüm..iltihapları söküyormuş..kanalları ve tüpleri açıyormuş...kiste bir faydası olur mu bilmiyorum ama kanallarım falan tıkalıysa açar diye...hoş rahim filmim falan da yok henüz kanallarım tıkalı mı bilmiyorum ama uygulayacağım inşallah...link koymayı bilmiyorum ama alternatif tıp gebelik ve sonrası sayfasında ilk sayfada sabit değil..başlığı da hamilelik için yeni bir kür....ordan adaçayı yağı hakkında geniş bilgi alabilirsin cnm..hatta ilerleyen sayfalarda kullanıp hamile kalanların haberleri var...dediğim gibi 4 yaşında bir kızım var ya doktorlar beni pek kaale almıyor..sonuçta 1.5 yıl da azımsanacak bir süre değil..bir de ilk hamileliğim 2. ayda olmuştu..bu böyle olunca kesin bir sorun var yargısı oluştu bende..neyse hayırlısı olsun..şu mübarek gün hrmetine Allahım herkese hayırlı evlatlar versinn..

slm kızlar 3 unde hastalanmam gerekıyodu ama hala hastalanmadım yıne gecen aylar gıbı yanıltıyo ama yıne içimde bi umut var bi yandanda heveslenmek ıstemıyorum ama.

yaa heveslenmem gerekıyo mu test ypmıyacam bakalım enazından 1 hafta beklıyecem offfff
kafam karısık ne yapmalıyım test yapıyım mı ama heveslenmek ıstemıyorum test yapıncada bıse cıkmazsa uzulurum

cnm test yapma 1 hafta bekle bazen testler 1 hafta geçmeden doğru sonuç vermiyor..

selam cnm ben de alternatif tıp sayfasında gördüm..iltihapları söküyormuş..kanalları ve tüpleri açıyormuş...kiste bir faydası olur mu bilmiyorum ama kanallarım falan tıkalıysa açar diye...hoş rahim filmim falan da yok henüz kanallarım tıkalı mı bilmiyorum ama uygulayacağım inşallah...link koymayı bilmiyorum ama alternatif tıp gebelik ve sonrası sayfasında ilk sayfada sabit değil..başlığı da hamilelik için yeni bir kür....ordan adaçayı yağı hakkında geniş bilgi alabilirsin cnm..hatta ilerleyen sayfalarda kullanıp hamile kalanların haberleri var...dediğim gibi 4 yaşında bir kızım var ya doktorlar beni pek kaale almıyor..sonuçta 1.5 yıl da azımsanacak bir süre değil..bir de ilk hamileliğim 2. ayda olmuştu..bu böyle olunca kesin bir sorun var yargısı oluştu bende..neyse hayırlısı olsun..şu mübarek gün hrmetine Allahım herkese hayırlı evlatlar versinn..

BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER CANIM tamam ben bakarım araştırırım hayırlısı canım opuyorumnanaktan

1hafta daha bekle canım üzülm üzme kendiniopuyorumnanaktan

pptya87 kullanıcısından alıntı
canım değerlerin iyi benin e2 düşük testesteron ve dhea-s aşırı yüksek
ultrasyon bi alet canım rahim ve yumurtalıklarına bakılacak alttan muayene olacaksın böle cop gibi bişey ama biraz daha ince onu vajinana sokup bakıyor işte sonrada film veriyor hani gebelere verilir ya minik siyah film işten ondan verilcek kist mist varsa ortaya çıkıyor işte.

evet canım hastaneyle görüştüm şimdi söyledığimiz işlemden bahsetti kadın dun 95ytl dedıler bugun tekarar sordum 36ytl diyorlar bakalım p.tesi gitcem tekrar bakalım ne çıkcak

bende bu konuda senden yardım ıstıyorumm

canım bu bayanın evi kiremitane mutlu mahallesinde dolmuşla kiremitane mutlu ya biniyorsun mezarlığı gecince ekmek fırınları var mutlu ekmek fırını yan yana 2 3 tane fırın var orda inip rahime hocanın evi nerde dersen söylerler bayanın telide var ama nasıl verim burdan bilimyorum bişi olur die cekiniyorum yine gitmek istersen msn den yollarım sana adresi sen bir tane msn ac burdan verirrisin bende yollarım yada ben acarım yazarım burayaa en kısa zamanda yaz çünkü dr pc ye fazla oturma diyo işde günde 1 kere felan girebiiliyorumm

soğan kürünün faydasını çok gördüm ben. ayrıca yukarıda belittiğim gibi bnm de kistim vardı. dr bana doğum kontrol hapı verdi.onla geçmeyince primolut verdi. ama ilacın yanında soğan kürünüde yaptım ve faydası var..doktorunu değiştir bnce. ve şu an adetliysen ilaca başlama zamanı adetliyken başlanıyor çünkü...geçmiş olsun tekrar

soğan kürünün faydasını çok gördüm ben. ayrıca yukarıda belittiğim gibi bnm de kistim vardı. dr bana doğum kontrol hapı verdi.onla geçmeyince primolut verdi. ama ilacın yanında soğan kürünüde yaptım ve faydası var..doktorunu değiştir bnce. ve şu an adetliysen ilaca başlama zamanı adetliyken başlanıyor çünkü...geçmiş olsun tekrar

sağol cnm ben doktoru değiştireceğim şansımdan mıdır nedir bana da hep ilgisiz doktorlar denk geliyor...bu 2. doktorum oysaki...en çok sinir olduğum da hiçbir tahlil falan istememeleri...ve bana ikisinin de kistin çok önemli olmadığını söylemeleri..sen kist için mi ilaç kullandın..yoksa yumurtaların olgunlaşması için mi...ben bu ay bir iki kür denicem bakalım hatta doktora gitmemeyi de düşünüyorum..kendime 1 yıl süre verip hiç kafaya takmayım diyorum...ovulasyon testi varmış ondan alıp yumurtlama günümü bulmayı düşünüyorum..bilmiyorum kafam çok karışık..

evet canım. ben bebek istiyordum dr gidince kistimin olduğunu öğrendim. ama kist varsa bebek olma olasılığı düşüyor. ilk önce kistin tedavisini gördüm. şimdi yumurta çatlatma oldum. kist tedavisi benim 5 ay sürdü. kistim düşmedi :(( 5 aydan sonra kistler düştü..sen yinede dr kontrolünde başla ilaca. o kürleride yap .. bn faydasını gördüm inş sende görürsün cnm.

Back
X