• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

ABSTıNANS SÜRESı.....: 3 gün MORFOLOJı*
MıKTAR*..............: 7.5 mL NORMAL MORFOLOJı...: % 9
RENK.................: Krem ANORMAL MORFOLOJı..: % 91
GÖRÜNÜŞ..............: Opalesan BAŞ ANOMALıSı......: % 54
pH*..................: 7.9 BOYUN ANOMALıSı....: % 23
VıSKOZıTE............: Normal KUYRUK ANOMALıSı...: % 14
LıKEFAKSıYON SÜRESı..: 15 dakika FRUKTOZ*............: 276 mg/dL
SPERM KONSANTRASYONU*: 38 milyon/mL LÖKOSıT*............: 70 bin/mL
TOPLAM SPERM SAYISI*.: 285 milyon ERıTROSıT...........: Yok
AGLÜTıNASYON........: Yok
ıMMATÜR GERM HÜCRESı: 6-8 adet/her sahada
MOTıLıTE* 1.SAAT 2.SAAT
------ ------
HIZLI HAREKETLı......: % 51 42
YAVAŞ HAREKETLı......: % 13 16
YERıNDE HAREKETLı....: % 12 11
HAREKETSıZ...........: % 24 31

kızlar değelr sizce nasıl.

ABSTİNANS SÜRESİ.....: 3 gün MORFOLOJİ*
MİKTAR*..............: 7.5 mL NORMAL MORFOLOJİ...: % 9
RENK.................: Krem ANORMAL MORFOLOJİ..: % 91
GÖRÜNÜŞ..............: Opalesan BAŞ ANOMALİSİ......: % 54
pH*..................: 7.9 BOYUN ANOMALİSİ....: % 23
VİSKOZİTE............: Normal KUYRUK ANOMALİSİ...: % 14
LİKEFAKSİYON SÜRESİ..: 15 dakika FRUKTOZ*............: 276 mg/dL
SPERM KONSANTRASYONU*: 38 milyon/mL LÖKOSİT*............: 70 bin/mL
TOPLAM SPERM SAYISI*.: 285 milyon ERİTROSİT...........: Yok
AGLÜTİNASYON........: Yok
İMMATÜR GERM HÜCRESİ: 6-8 adet/her sahada
MOTİLİTE* 1.SAAT 2.SAAT
------ ------
HIZLI HAREKETLİ......: % 51 42
YAVAŞ HAREKETLİ......: % 13 16
YERİNDE HAREKETLİ....: % 12 11
HAREKETSİZ...........: % 24 31

kızlar değelr sizce nasıl.

pek anlamam ama eşimin değerlerinden kat kat fazla iyi yani

kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız koçişlen alışveriş yaptık geldik herkesin koçişi yanında kimse pek uğramıyo kız sizi zilliler ne ediyosunuz bakım koçişle

YARADANIM tez zamanda bizlere saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin. kiz melikeeeeeeeee nasilsin kiz kanki beni hic sormuyorsun ??? neyse ben cikiyorum yine sirtim agirdi dayanamiyorum kendinize iyi bakin hüzünlü, baynlarrrr hihoyyyt

yok kanki yaaa canım çok sıkkın zaten kayınbabam mide kanseri çıktı adam iyi olucak ameliyat olucak derkennn:çok üzgünüm::umursamaz:

pek anlamam ama eşimin değerlerinden kat kat fazla iyi yani

bu bizim yaptığımız ikinci test 1. ile 2. testin arası 4 ay
1. testte sperm sayısı 15 milyon 2. tesde 38milyon çıktı hiç bir ilaçda kulanmadı. hareketli 1. testde 28 di 2. de 51 çıkdı. benimde kafam karıştı.

şimdi biz sperm sayısı ve hareketlilik az diye tedavi görüyoruk. daha doğrusu ben klomen kullanıyordum ama olmadı eee sperm sayısında ve hareketinde şimdi sroun yok gibi eşimde başka sorunda çok şükür çıkmadı ee bendede herşey çok güzelmiş neden 2 yıldır bebiş olmuyor:) sebepsiz hamile kalamayan varmı.

mrb arkadaşlar ben şimdi geldim doktordan alttan muayne oldum ve polikistik over olkdugumu zaten bılıyordum ama bu doktorda dedı polikistik oversin diyee.yumurtalıklarımda küçük küçük kistler varmıs sag ve sol yumurtalıgımda.sonra elimdeki raporu aldım kendı doktoruma gitiim tekrar doktor baktı yumurtalık yok dedi ben bişey anlam adım şimdi yaaa moralım çok bozuk nasıl yumurtalık yokk dıger doktor alttan muayne et sag sol yumurtalıkda kist var dedı kafam karıstı ve moralım çok bozuldu kızlarr.perşembe tekrar muayne olcam alttan sonra tekrar doktoruma göstrecem doktorumda ona göre ilaç yazcak.doktor niye oyle dedı yaa yumurtalık ypk dıye bi yardımcı olun nolur yaa kafam çok karıstı sinirlerim çok bozuk mafoldumben

bu bizim yaptığımız ikinci test 1. ile 2. testin arası 4 ay
1. testte sperm sayısı 15 milyon 2. tesde 38milyon çıktı hiç bir ilaçda kulanmadı. hareketli 1. testde 28 di 2. de 51 çıkdı. benimde kafam karıştı.

şimdi biz sperm sayısı ve hareketlilik az diye tedavi görüyoruk. daha doğrusu ben klomen kullanıyordum ama olmadı eee sperm sayısında ve hareketinde şimdi sroun yok gibi eşimde başka sorunda çok şükür çıkmadı ee bendede herşey çok güzelmiş neden 2 yıldır bebiş olmuyor:) sebepsiz hamile kalamayan varmı.

canım benim arkadaşım da sebepsiz yere kaalmadı hastane hastane gitti sonra adana balcalıya gitti tehşisi bulanımıyan hastalık die yazmışlardı neyse konuya gelim ben arkadaşım şu araebelere gitti diğer değişle koca karı ilaçlaçları yapan kişiler var ilk o gitti ve göbeğini cekti şimdi 5 aylık hamile benimde olmuyordu yumurtalıklarımda sorun vardı 2 ay önce beni de götürdü şimdi 1 aylık bende hamileyim cevrrende böle kişilere bi git derim benim 3 arkadaşımda böle kaldı ben inanmıyordum ama denedim ve gördüm için tavsiye ediyorumm doktorların imkansız dedikleri şey oluyo

mrb arkadaşlar ben şimdi geldim doktordan alttan muayne oldum ve polikistik over olkdugumu zaten bılıyordum ama bu doktorda dedı polikistik oversin diyee.yumurtalıklarımda küçük küçük kistler varmıs sag ve sol yumurtalıgımda.sonra elimdeki raporu aldım kendı doktoruma gitiim tekrar doktor baktı yumurtalık yok dedi ben bişey anlam adım şimdi yaaa moralım çok bozuk nasıl yumurtalık yokk dıger doktor alttan muayne et sag sol yumurtalıkda kist var dedı kafam karıstı ve moralım çok bozuldu kızlarr.perşembe tekrar muayne olcam alttan sonra tekrar doktoruma göstrecem doktorumda ona göre ilaç yazcak.doktor niye oyle dedı yaa yumurtalık ypk dıye bi yardımcı olun nolur yaa kafam çok karıstı sinirlerim çok bozuk mafoldumben

cnm yumurtalık yok olur mu belki yumurta yok demek istedi...yumurtalık herkeste var benim bildiğim...dili sürştü belki ...belki de olur ya bazen doktorlar yorgunluktan ne dediklerini bilmezler..sen sormadın mı nasıl yani yumurtalık yok diye..hiç moralini bozma soğan suyuna devam et..

canım benim arkadaşım da sebepsiz yere kaalmadı hastane hastane gitti sonra adana balcalıya gitti tehşisi bulanımıyan hastalık die yazmışlardı neyse konuya gelim ben arkadaşım şu araebelere gitti diğer değişle koca karı ilaçlaçları yapan kişiler var ilk o gitti ve göbeğini cekti şimdi 5 aylık hamile benimde olmuyordu yumurtalıklarımda sorun vardı 2 ay önce beni de götürdü şimdi 1 aylık bende hamileyim cevrrende böle kişilere bi git derim benim 3 arkadaşımda böle kaldı ben inanmıyordum ama denedim ve gördüm için tavsiye ediyorumm doktorların imkansız dedikleri şey oluyo

cnm bişe sorucam bu göbek çekme nasıl bir olay..bir de kocakarılar anlıyor da bu işe yıllarını veren aletlerle içeriyi net gören doktorlar niye bilmiyor..göbek mi düşmüş rahim mi dönmüş herneyse...eskiden ebe neneler varmış onlar da anlayıp yaparlarmış ama kime sorup kime gidilir bilmiyorum doğrusu...

cnm bişe sorucam bu göbek çekme nasıl bir olay..bir de kocakarılar anlıyor da bu işe yıllarını veren aletlerle içeriyi net gören doktorlar niye bilmiyor..göbek mi düşmüş rahim mi dönmüş herneyse...eskiden ebe neneler varmış onlar da anlayıp yaparlarmış ama kime sorup kime gidilir bilmiyorum doğrusu...

canım benim rahmim yan dönmüşdü eskiler bilirler benim annem ilk bana dediğinde inanmamışdım yengesinde yapmışlardı yaşlılar bilirler bence eskiden çünkü bu yöntem vardı cevrende komşularına arkadaşlarına sor bir yada eski den ebeler vardı onlarda bilirler belki yakın olsaydın adanaya gelirdin bayanın adresini verrirdim

kızlar bir de bişey soracağım benim ayaklarım çok üşür her zaman buz gibidir..şuan işteyim botun içinde mes bile var ama hala buz gibi..kansızlığıma bakmışlardı yok dediler..bu ayak üşümesinden acaba yumurtalıklarımı üşütmüş olabilir miyim 3 gündür adaçayı yağı kullanıyorum geceleri ağzımdan kokusu gelmiyor..alternatif tıp sayfasında ağzından kokusunu hissedersen tüplerin açık olur falan diye yorumlar var..inşallah ısıtp açar tüpleri şayet tıkalıysa..bir de polen bal içiyorum sabah aç karnıma acayip iştahım arttı sürekli yiyesim var...doymuyorum bu polen de çok iştah açıyormuşşş:uhm:

cnm yumurtalık yok olur mu belki yumurta yok demek istedi...yumurtalık herkeste var benim bildiğim...dili sürştü belki ...belki de olur ya bazen doktorlar yorgunluktan ne dediklerini bilmezler..sen sormadın mı nasıl yani yumurtalık yok diye..hiç moralini bozma soğan suyuna devam et..

çok kalabalıktı doktor hemen baktı olee sonuclara perşembe tekrar muayne ol geld dedı bana peki benım yumurtam yoksa çocuk sahıbı olamıyacam mı yaa çokk kötüyüm sinrme aglıyorum yaaa.moralım çok bozuldu içimide kimseye dökemiyorum napcam ben yaaaaaaaa

Çok üzgünüm kızlar az önce reglim başladı sabah sarımsı bir akıntım vardı şimdi pembe- kırmızı arsı oldu ... kendimi çok kötü hissediyorum daha fazla yazmıcam....mafoldumben

kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız koçişlen alışveriş yaptık geldik herkesin koçişi yanında kimse pek uğramıyo kız sizi zilliler ne ediyosunuz bakım koçişle

kocişlerle ne yapılırsa onu yapıyoz kızz
bi pazar gunlerı yanımda oluyo baska yapacak bıse yok dermısım hehehehehe:emir_bebek:zemuszemuskaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

çok kalabalıktı doktor hemen baktı olee sonuclara perşembe tekrar muayne ol geld dedı bana peki benım yumurtam yoksa çocuk sahıbı olamıyacam mı yaa çokk kötüyüm sinrme aglıyorum yaaa.moralım çok bozuldu içimide kimseye dökemiyorum napcam ben yaaaaaaaa

eğer adet olan bir kadınsan mutlaka yumurtan vardır cnm hiiçç üzülme..bazı aylar vücut yumurta üretmez ya da üretilen yumurtalar yrterli büyüklüğe ulaşmadıkları için ultrasonda falan gözükmezler..mesela hiç adet olamayan kadınlar var vücut ne yumurta üretiyor ne hormonlar çalışıyor...perşembe neyin ne olduğunu öğrenirsin..doktora da daha ayrıntılı sorarsın..bende de oluyor doktorun karşısında aklıma bişe gelmiyor sonradan sonraya düşünüp düşünüp kuruntu yapıyorumm..

eğer adet olan bir kadınsan mutlaka yumurtan vardır cnm hiiçç üzülme..bazı aylar vücut yumurta üretmez ya da üretilen yumurtalar yrterli büyüklüğe ulaşmadıkları için ultrasonda falan gözükmezler..mesela hiç adet olamayan kadınlar var vücut ne yumurta üretiyor ne hormonlar çalışıyor...perşembe neyin ne olduğunu öğrenirsin..doktora da daha ayrıntılı sorarsın..bende de oluyor doktorun karşısında aklıma bişe gelmiyor sonradan sonraya düşünüp düşünüp kuruntu yapıyorumm..

bilgi için teşekkürlercanım bu güne kadar gitmediğim mhastane doktor kalmadı hiçbiri bana yumuratn yok demedı yumurtalıkların tembel dedı şuan gittiğim hastanede ise ilk önce doktorm yumurtalıklar tembel polikistik oversın dedı benı başka bı doktora yönenmdırdı oda aynı ddı tekarra kendı doktorum bana yumurta yok perşembe ftekrar muayne ol gel deıdı.yaa anlamadıgım dıger doktor kontrol ederken yumurtalıklarında kist var dedı kendı dpktorum hemen öyle bakım yumurta yok dedı kafam cok karıstı.bu arada tahlıllerım falan temız cıkmıstı noldu şimdi ben anlaöadım yaa.çokk korkuyorum.eger yumurtam yoksa( inş.vardır:Saruboceq:) eger yoksa hiç çocugum olmazmı benım bendede var adet düzensizliği dogum kontrol haplarıyla hasta oluyorrr mafoldumbenmafoldumben

bilgi için teşekkürlercanım bu güne kadar gitmediğim mhastane doktor kalmadı hiçbiri bana yumuratn yok demedı yumurtalıkların tembel dedı şuan gittiğim hastanede ise ilk önce doktorm yumurtalıklar tembel polikistik oversın dedı benı başka bı doktora yönenmdırdı oda aynı ddı tekarra kendı doktorum bana yumurta yok perşembe ftekrar muayne ol gel deıdı.yaa anlamadıgım dıger doktor kontrol ederken yumurtalıklarında kist var dedı kendı dpktorum hemen öyle bakım yumurta yok dedı kafam cok karıstı.bu arada tahlıllerım falan temız cıkmıstı noldu şimdi ben anlaöadım yaa.çokk korkuyorum.eger yumurtam yoksa( inş.vardır:Saruboceq:) eger yoksa hiç çocugum olmazmı benım bendede var adet düzensizliği dogum kontrol haplarıyla hasta oluyorrr mafoldumbenmafoldumben

cnm psikolojini bozma tahliller temizse endişelenme..bu arada yumurta olgunlaştıran ya da sayısını artıran kürleri araştır..bilmiyorum yapıyor musun ...ben 3 gündür polen ve bal yiyorum sabahları aç karnıma yumurta çoğaltıyormuş...buna arı sütü de katanlar var..da ben katmadım..zaten polen var diye..şahsen ben şuan alternatif tıpa daha çok yöneldim ..ÜMİT ÜMİT ÜMİT Bu alternatif tıpta insan inanaınca oluyor galiba...bu sayfayı takip ediyorum İNŞALLAH sırayla hepinizin hamiş haberlerini alırım canlarım..

Back
X