- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #101.141
Canım bende soğan kürünü geçen yıl içtim 15 gün devam etmedim 7 8 gün içtim,sonrasında yani içtiğimin 2.ci günü şöyle bi akıntı oldu mide bulandırıcı ama söylemeliyim,çünkü bu bi gerçek hepimiz ordan çıkan herşeye dikkat ediyoruz... DimiGünaydın kızlar herkese iyi pazarlar.. Kızlar size birşey sormak istiyorum ilk defa geçen adetim bitince soğan kürü yapmıştım tam 15 günü tamamladım. Kür bitene kadar hiçbir değişiklik akıntı falan olmamıştı ama kür bittikten sonra bir iki gün akıntım olmuştu bu durum kürle alakalımıdır tam bilmiyorum tabi ama ona bağladım işte.. Acaba diyorum bu ay yine başlasam mı soğan kürüne? Siz yaptınız mı? Varsa tecrübeniz paylaşırmısınız?
Ahh sen yok mu seeennn umutsuz kedisermin beni hatırladın demi canımmm.. ya inanamıyorum evet doktora gidicem sabah, randevu aldım sabah 8.50ye açmı gitmem lazım biliyor musunuz arkadaslar. sonucu olumlu veya olumsuz sizlerle paylaşacağım.. isterseniz test alırım yine yaparım aradaki farkı görmek icin. herkese tşkler. Dualarım sizlerle Yüce Allahım hepinize nasip etsin
ay canım her seyi belirti sanyorum artık cok istiyorum :)Ayy canım güldürdün beni :) adetten bir hafta sonra hamilelik belirtisi olurmu hiç? Ovülasyon günlerindesin büyük ihtimal iyi değerlendir canım
Hayırlı olsun canım. Online görmüşken söyleyeyim dedim :)ayse D Delikadinnn senin yumurtlaman daha yeni bitti canım en az 10 gun sonra çıkar beklemen lazım çalışmalara 2günde 1 şeklinde devam edin gene de..
hadi inşallah ya calışmalara devam zaten artık görev gibi oldu yaayse D Delikadinnn senin yumurtlaman daha yeni bitti canım en az 10 gun sonra çıkar beklemen lazım çalışmalara 2günde 1 şeklinde devam edin gene de..
sağol canım allah razı olsunn allah nr istiosanız tez zamanda sizleredr nasip etsin aminnHayırlı olsun canım. Online görmüşken söyleyeyim dedim :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsağol canım allah razı olsunn allah nr istiosanız tez zamanda sizleredr nasip etsin aminn
valla bizimkide görev gibiydi yoksa 2 günde 1 fazla yani zevksiz oluyohadi inşallah ya calışmalara devam zaten artık görev gibi oldu ya
merhaba.idrar testlerinde bazen çıkmayabiliyor sen kan testi yaptırsan kesin sonuç içinmerhablar kızlar benm adetm 6 gun gecıktı ıdrar testi yaptm cıkmadı tek czgi ve asırı akntm var beyaz ve yapıskan nedendr
hayırlı olsun Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallahvalla bizimkide görev gibiydi yoksa 2 günde 1 fazla yani zevksiz oluyo
benim sabah akşam tok karnınaydı.ben kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan önce içiyordum bişeyler atıştırıpMerhaba arkadaşlar, bugün klomene başlayacağım sabah yada akşam ne zaman almam daha iyi bilginiz var mı?
Benim şimdilik 1 tane o yuzden ne zaman icmem doğru olur bilemedimbenim sabah akşam tok karnınaydı.ben kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan önce içiyordum bişeyler atıştırıp
Amin inşallah rabbim bizlere de nasip eder bebişlerimizi hayrlısıyla kocağımıza almayıYaşın çok uygun canım bence zaman kaybetme sonra çok pişman olursun. Küçük yaşta evlilik ve anne olmaya karşıyım ama inan yaş ilerledikçe keşke daha önce olsaydı dersin. Ben 28 yaşında anne oldum. Güzel yaşlar değerlendir canım gereken ne ise yap inşallah çok beklemeden nasip olur
Hayirli olsun canimkızlar sabah kan verdim sua e-nabızda sonuc 177.6 mıU/ml suan yoldayım doktorla görüşmeye gidiyorum ya hamileyim kesinnnn off ağlamak istiyorum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?