- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.021
Can'ım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla en kısa süre de olur
hala adet olmadım dün beta hcg de yaptırdım negatif hamilelik yok ve 53 gün oldu dha adet olmadım
hıc bır seyın faydası yok herseyın farkındayım bılıncındeyım ama elımde degılKıyamam ya yapma öyle amabi faydası varsa hepimiz ağlayalım salya sümük he
hıc bır seyın faydası yok herseyın farkındayım bılıncındeyım ama elımde degıl
rabbım ıstese taşa can verır nasıbı yok ama coooooook istıyorum dayanamıyorum ne zaman bu evde bı bebek sesı duyucam dıyip aglıyorum bazen mutfakta yemek yaparken dıyorum simdi olsaydıda su kapıdan sürünerek iceri gırseydi rabbım isteyen herkese de nasip etsin banada
sagol canım sen ne kaç senelık evlıydınAmin canm inan eşimle otururken aynı şeyleri düşünüyoruz bizde şimdi olsaydı da paytak paytak dolaşsaydı aramıza alıp uyutsaydık falan aah ahhhvakti var kuzum napalım beklicez sabırla kapatma bu kadar kendini hasta mı olmaya çalışıyosun allah korusun bide onunla uğraşma sakin olmaya çalış içini ferah tut rabbim yardımcımız olsun...
Umudunu asla kaybetme bak bana tüp bebek dedi doktorum 6 ay falan bekledim kafami toparlayıp öyle yaptrayim dedim 4 yıldır olmuyordu Rabbim ummmadigim anda verdi bebeğimi simdi 13 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkeze nasib etsin insallahkızlar benımfelaketım yıne geldı yıne hasta oldum yıne tam 23 aydır beklıyorum artık ne gucum nede sabrım kalmadı her geçen ay umudum azalıyo
sagol canım sen ne kaç senelık evlıydın
Ben klomen + çatlatma iğnesi tedavisi olduğum zaman 5. gün başlamıştım ama bazıları 3. gün de başlatabiliyo o zaman sen yine hatırladığın gibi yap 3. günü git canm. Veya riske atmayayım dersen ilk gün git
Canım gonal vermiş yine bana ilk aşılamada da gonal kullandım klomen ne oluyor duyuyordum ama bilmiyorum gonal ile aynı mıBen klomen + çatlatma iğnesi tedavisi olduğum zaman 5. gün başlamıştım ama bazıları 3. gün de başlatabiliyo o zaman sen yine hatırladığın gibi yap 3. günü git canm. Veya riske atmayayım dersen ilk gün git
rabbım tamamına erdirsin bebeğinisana bağışlasın ama bılıyosun zorlu bır süreç insallah rabbım nasip ederUmudunu asla kaybetme bak bana tüp bebek dedi doktorum 6 ay falan bekledim kafami toparlayıp öyle yaptrayim dedim 4 yıldır olmuyordu Rabbim ummmadigim anda verdi bebeğimi simdi 13 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkeze nasib etsin insallah
klomen yumurta buyutucu canımCanım gonal vermiş yine bana ilk aşılamada da gonal kullandım klomen ne oluyor duyuyordum ama bilmiyorum gonal ile aynı mı
daha önce asılama yaptırmısmıydınCanım gonal vermiş yine bana ilk aşılamada da gonal kullandım klomen ne oluyor duyuyordum ama bilmiyorum gonal ile aynı mı
Yani gonal ile aynı demek ki niye bana ondan vermiyor hiç kiklomen yumurta buyutucu canım
bızde kasımda 3 .yılımıza gırdık rabbım ınsallah nasıp ederNisan da 3. yılımız bitiyo nasipse :))
her doktorun tedavı yontemı farklı belkı oda ondan olumlu sonuçlar alıyodurYani gonal ile aynı demek ki niye bana ondan vermiyor hiç ki
Evet ilk aşılama mı oldum bu ikinci nasip bu da bakalım umutlu değilim sadece tüp bebek için bu ikinciyide yaptırmam gerekmişdaha önce asılama yaptırmısmıydın
Benden niye alama dı :) doğrudur canım bakalım bu sefer ne sonuç olacakher doktorun tedavı yontemı farklı belkı oda ondan olumlu sonuçlar alıyodur
bana asılamanı anlatırmısın yanı asamalarını nasıl yapılıyor dıyeBenden niye alama dı :) doğrudur canım bakalım bu sefer ne sonuç olacak
İlk ilaçları verdi iğne kullandım adetliyken rahim duvarı inceldiği gün yanlış hatırlamıyorsam yada yumurta oluştuğu zaman iğneyi göbekden vurmaya başlıyorum yumurta takibine gidiyorum ilk düşük doz kullandım akabinde iki gün kala bi sisi yükseltti dozu on ikinci gün mü ne çatlatma iğnesini vurmamı söyledi evde vurduktan bir gün sonra mı ne hatırlamıyorum tam aşılama için gittim o gün eşimden örnek aldı en iyi spermleri aşıla ma ile bana transfer etti doktorumun kendisi bu kadarbana asılamanı anlatırmısın yanı asamalarını nasıl yapılıyor dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?