• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hayırlısı cnm ne dıyelım artık gene bu ay negatıflerı gormekde kaderımız gorcek kacısı yok

kocısım zaten sen hamılesın hamılesın dıyıp duruo ınsallah hısselerı kuvvetlıdır.her ne kadarda saglıklı calısmalar olmasadabilmiyorumkismile

canım ben ikisenedir koçişşin sen busefer hamilesin dedi ama tık yoktu biliç altında olduğu için öle sanıyolar ama inşalah eşinin dediği gibidir rabbim yüzünüzü güldürür:Saruboceq:

gerçek acaba etkılı olurmu bende hazırlanıyımmı marta :D:D:D: hehehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla denemedim ama bu ay deniyeceğiz hepberaber kız kediler bir ayda nasıl yapıyolar tarifini almak lazım ne yapalım bebişimiz için katlancağız delikafadulden:sm_cool:

canım ben ikisenedir koçişşin sen busefer hamilesin dedi ama tık yoktu biliç altında olduğu için öle sanıyolar ama inşalah eşinin dediği gibidir rabbim yüzünüzü güldürür:Saruboceq:

ınsallah cnm ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

su 25 subata hayuırlısıyla bır gelse gecse

valla denemedim ama bu ay deniyeceğiz hepberaber kız kediler bir ayda nasıl yapıyolar tarifini almak lazım ne yapalım bebişimiz için katlancağız delikafadulden:sm_cool:

desene mart ayındaa topikte nufus patlaması olacak inşallah olsun daa :D:D:D haha
aslında haklısın tarıfını almak lazım bıde onlar 1 tane doguruyokı :D:D:D: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:dance:

canım gecer olumlu yada olumsuz elbette birşekilde gecer seni çok iyi anlıyom her ay yaşadıklarını bizlerde yaşıyoz

ben gebelık oneleyıcı kullanıyordum ılk evlendıgımde bıraktım nısanda mayısta hamıle kalmıstım cok sevınemedım cok koruyamadım onu cahıllıgıme geldı sonunda dustu ama hemen olmustu o zamanda aynı kılodaydım

sımdı doktora gıdıyorum doktor bence bıraz kılo ver dıo daha ıyı olur dıo kılom 69 bılıyorum fazla ama hastanede bır kadınlar var 100 asagı yoktur ama hamıle ınanamadım ya

tabı bole stres yapa yapa sonunda trıotlerı bozduk bunun sonucunda adetım duzensızlestı 3/4 ay sogan kuruyle Allaha sukurler olsun gecen ay duzenlı geldı

yanı hamıle olsam streslı gunler benı beklıo acaba trıot yukselecekmı ducecekmı su bu

hakkımızda hayırlısı dıyorum gene ALLAHIM tum ısteyenlere verır sevındırı ınsallah

kım gorse artık olsun olsun olmuyormu demelerınden cok sıkıldım.dun esım babaannesı olmuyorsa sneı ıyı doktorlara goturuyum dıo :gitme:

mız mız canım bence kiloylan alakası yok alacağı varsa olur zaten bence hiçbirşey sebeb değil rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye

desene mart ayındaa topikte nufus patlaması olacak inşallah olsun daa :D:D:D haha
aslında haklısın tarıfını almak lazım bıde onlar 1 tane doguruyokı :D:D:D: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:dance:

inşallah canım kedilerle yarışcağız tabana kuvvet macunlar hazırla

hayırlısı cnm ne dıyelım artık gene bu ay negatıflerı gormekde kaderımız gorcek kacısı yok

kocısım zaten sen hamılesın hamılesın dıyıp duruo ınsallah hısselerı kuvvetlıdır.her ne kadarda saglıklı calısmalar olmasadabilmiyorumkismile

İNŞ.HAMİLESİNDİR CANIM :Saruboceq:

BEN EVLENMEDEN CANIM52-53 KILOYDUM ŞİMDİ DAHA YENİ BU SENE 59ÇIKTIM
AMA ÖYLE ÇOK KILOM YOK MALESEF SADECE BİRAZCI K GÖBK VAR CANIMopuyorumnanaktan

ee kılon hıc yokmuş nerdeyse ben 77 kıloyum bekarken bende 59 kıloydum ama suan dururmum vahım doktorum bana zayıfla demıstı de ondan sana sordum kac kılosun dıyee gayet ıyıymıssın yanı benım durum vahimm

kızlar yumurtasız kek olurmu misafirim var kek yapayım dedim ama yumurtam kalmamış markete fgitmeye üşeniyom deniyen varmı

ee kılon hıc yokmuş nerdeyse ben 77 kıloyum bekarken bende 59 kıloydum ama suan dururmum vahım doktorum bana zayıfla demıstı de ondan sana sordum kac kılosun dıyee gayet ıyıymıssın yanı benım durum vahimm

doktorum bana zayıfla falan demedı valla demek iyiyim zaten öyle ço kıloluda durmuyorum gören 55 falan sanıyor.ama bende duydum kıloda fark edıyormus bı akadasım ablası zayıflayınca hamıle kalmıstı.sendede göbek varmı canımm

BEN EVLENMEDEN CANIM52-53 KILOYDUM ŞİMDİ DAHA YENİ BU SENE 59ÇIKTIM
AMA ÖYLE ÇOK KILOM YOK MALESEF SADECE BİRAZCI K GÖBK VAR CANIMopuyorumnanaktan
aynen..ben de evlenmeden 52 kiloydum şimdi 58 oldum :-) 6 ayda kilo aldım acayip heo derlerdi evlenince kilo alınır diye doğruymuş...

heheheheheehh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ozaman ozur gıı inşallah hamişsindir ee bugun durum nasıl kaydirigubbakcemile3
okadar pko hastası varkı bende senıde onlardan sandım hehehekaydirigubbakcemile3
kusuruma bakma canım ya

yok kızz olsun burada o kadar insan varki karıştırıyoruz neyin ney olduğunu bende mızmız gibi tiroid hastasıyım maalesef:utangac:

Back
X