• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kanki gel hadı yaaa bak kaç arkadasım destekledı senı.biz sensiz yapamayız gel lütfen yaaa.

biz senin yanınmdayız gel hadııııııı

papaptya sen kac senelik evlisin

canım ben 2.5 yıllık evliyim bu zamana kadar hiç korunmadık 1.5 yıldır tedavi oluyorum ama bi ara 6 ay kadar ara vermiştim o yüzden başa döndük yine şimdi doktorum beni çapa tıp fakültesi yada cerrahpaşa tıp fakültesi inferfilite bölümüne sevk edicek işte esas o zaman sıkıntılı dönem başlıcak dedi olsun ne yapalım gider gelirim canım acıcaksada katlanırım zaten doktorum muayene esnasında çok rahatsın o yüzden rahat gecer herşey dedi.:jeyyar:
adetlerim falan düzenli 23 yaşındayım bu arada ve doktorumda daha gencsin fazla kafana takma falan dedi ama yinede takıyor işte insan yarın tam adet günüm hiç sekmezdi ama yarın adet olamıcamı öğrendim ancak 3 4 gün sonra görürsün dedi doktor şimdide buna taktım kafayı niye böyle oldu diye.:çok üzgünüm:
bu arada kızlar inferfilite bölümü yine en başındanmı başlar kan ver geç alttan bakıyım usg çekelim olmadı bidaha kan ver yine bunlarmı olcak yoksa kaldığı yerdenmi devam eder valla allak bullak oldum bazen diyorum niye girdin bu çıkmaz yola hatta niye evlendin bile diyorum bazende aman sen üstüne git bak gör bebeğin olacak diyorum yada olmazsa ne olurki hayatın sonu değilki diyorum ne diyeceğimi şaşırıyorumsempatiksalakcinni

canım ben 2.5 yıllık evliyim bu zamana kadar hiç korunmadık 1.5 yıldır tedavi oluyorum ama bi ara 6 ay kadar ara vermiştim o yüzden başa döndük yine şimdi doktorum beni çapa tıp fakültesi yada cerrahpaşa tıp fakültesi inferfilite bölümüne sevk edicek işte esas o zaman sıkıntılı dönem başlıcak dedi olsun ne yapalım gider gelirim canım acıcaksada katlanırım zaten doktorum muayene esnasında çok rahatsın o yüzden rahat gecer herşey dedi.:jeyyar:
adetlerim falan düzenli 23 yaşındayım bu arada ve doktorumda daha gencsin fazla kafana takma falan dedi ama yinede takıyor işte insan yarın tam adet günüm hiç sekmezdi ama yarın adet olamıcamı öğrendim ancak 3 4 gün sonra görürsün dedi doktor şimdide buna taktım kafayı niye böyle oldu diye.:çok üzgünüm:
bu arada kızlar inferfilite bölümü yine en başındanmı başlar kan ver geç alttan bakıyım usg çekelim olmadı bidaha kan ver yine bunlarmı olcak yoksa kaldığı yerdenmi devam eder valla allak bullak oldum bazen diyorum niye girdin bu çıkmaz yola hatta niye evlendin bile diyorum bazende aman sen üstüne git bak gör bebeğin olacak diyorum yada olmazsa ne olurki hayatın sonu değilki diyorum ne diyeceğimi şaşırıyorumsempatiksalakcinni

canım sana bişey diyecem sıkma canını yaaa bak sende pko varmıydı canımm.çok güzel bi doktor duydum ona git istersen canım az bekle yazacam şimdi

papatya canım

marmara üniversitesi eğitim araştırma hastanesinde Tevfik Yoldemir çok iyimiş bide ona git bende gitcem ama uzak bana.gittiğim doktordan sonuc alamazsam oraya gitcem

canım o banada çok uzak ben büyükçekmecedeyim hastane kadıköyde en iyi çapa bana cerrahpaşa bile ters.
pco yok bende yumurtlama falan oluyor zaten kendim anlıyorum ve doktorumda gecen alttan baktığında akıntımdan anlamıştı ve tabiki hormon testindende belli oluyor yumurtladığın demişti rahim düz çok iyi rahim ağzında sorun yok ancak dar ve uzun dedi şimdi dar olduğunu biliyordumda uzun???:uhm:
açıklamasını yapacaktı ama o sıra konu değişti derken unuttuk gitti.

canım o banada çok uzak ben büyükçekmecedeyim hastane kadıköyde en iyi çapa bana cerrahpaşa bile ters.
Pco yok bende yumurtlama falan oluyor zaten kendim anlıyorum ve doktorumda gecen alttan baktığında akıntımdan anlamıştı ve tabiki hormon testindende belli oluyor yumurtladığın demişti rahim düz çok iyi rahim ağzında sorun yok ancak dar ve uzun dedi şimdi dar olduğunu biliyordumda uzun???:uhm:
Açıklamasını yapacaktı ama o sıra konu değişti derken unuttuk gitti.

hıı anladım canım tel.yokmu acıp sorsan canım

teli varda adam benden sıkıldı gibime geliyor bu hafta çok aradım gittiğimdede çok soru soruyorum yüzüm kalmadı anlayacağın artık bi şekilde araştırcam yada ayın 4ünde tekrardan gideceğim o zaman sorarım:roflol:
inanırmısın hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum kendimi hamilemiyim acaba diyeceğim ama daha bu sabah vajinal usg çektirdim 2-3 haftalık gebe olmam gerekir onuda dr görürdü herhalde dimi...
ayy kafayı sıyırcam sempatiksalakcinni

bak iyi şeyi yazmayı unutmuşum doktor bana eğer hamile kalırsan düşük tehliken ve erken doğum riskin hiç olmıcak dedi rahim düz ve uzun olduğundan ancak darlığı normal doğum yapmana engel falan dedi bunlar güzel şeyler ama nedense bizler hep kötü tarafını ele alıp düşünüyoruz.

teli varda adam benden sıkıldı gibime geliyor bu hafta çok aradım gittiğimdede çok soru soruyorum yüzüm kalmadı anlayacağın artık bi şekilde araştırcam yada ayın 4ünde tekrardan gideceğim o zaman sorarım:roflol:
inanırmısın hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum kendimi hamilemiyim acaba diyeceğim ama daha bu sabah vajinal usg çektirdim 2-3 haftalık gebe olmam gerekir onuda dr görürdü herhalde dimi...
ayy kafayı sıyırcam sempatiksalakcinni

ara canım yaa bişey olmazz sorr.sakın ol canım yaa

VALLAHİ HİÇ İYİ DEĞİLİM BUGÜN HASTALANDIM VE ÖLÜYORUM AĞRIDAN
AYRICA DÜNKÜ TARTIŞMALARI ÇOK GEREKSİZ BULDUM MELİKE SEN YERİ GELİNCE BİRBENLE HRŞEYİNİ KONUŞUYORDUN BU LAFAMI ALINDIN YANİ ÇOK BASİT BİR LAF BU ŞAKA YAPMIŞ İŞTE KIZZ BOŞU BOŞUNA TOPİKTE TARTIŞMA ÇIKARDINIZ AYRICA BURAYA FAZLA GİRMİYORUM BU ARALAR ÇÜNKÜ SÜREKLİ EVDE EŞLERİNİZLE YAPTINIĞINIZ MAÇLARI ANLATIYORSUNUZ BURASI CİNSELLİK TOPİĞİ DEİL CANIM BURASI GEBE KALAMAYANLAR TOPİĞİ İÇİMİ DÖKTÜM VALLAHİ AMA GERÇEKTEN ÇOK KIZDIM BİRBENİNDE KALBİNİ KIRMIŞSINIZ YAA YAZIK VALLAHİ :oklava:

burcu canım evet bende dün birbeni savundum ama niye konuyu ben actım ama bak canım asla yatak odamızı melike yada başka biriylen konuşmadık maç derken melike spordan bahsediyo ilişkiyi hiç maç olarak kullanmadık bak bende melikeylen konuştum sadece alınmış üstteleğince gecmişi okumuşsun bende taraf tutmadım ama yine tarafsızım canım burcu canım gercekten maç la ilişkinin bi alakası yok ben şahidim melike ve diğer arkadaşlar ilişkilerini anlatmadılar sen yanlış anlamışsın :enbuyukkk:

bak iyi şeyi yazmayı unutmuşum doktor bana eğer hamile kalırsan düşük tehliken ve erken doğum riskin hiç olmıcak dedi rahim düz ve uzun olduğundan ancak darlığı normal doğum yapmana engel falan dedi bunlar güzel şeyler ama nedense bizler hep kötü tarafını ele alıp düşünüyoruz.

bencede süper şeyler hatta canım takma kafanaopuyorumnanaktan

arkadaşlar konumuzdan sapıp, kişisel hakaret ve ithamlara girmeyelim lütfen...burası açık bir paylaşım alanıdır...ancak konu başlığı bellidir...lütfen kurallara dikkat edelim...üslubumuzu koruyalım...iyi paylaşımlar...

Son düzenleme:
VALLAHİ HİÇ İYİ DEĞİLİM BUGÜN HASTALANDIM VE ÖLÜYORUM AĞRIDAN
AYRICA DÜNKÜ TARTIŞMALARI ÇOK GEREKSİZ BULDUM MELİKE SEN YERİ GELİNCE BİRBENLE HRŞEYİNİ KONUŞUYORDUN BU LAFAMI ALINDIN YANİ ÇOK BASİT BİR LAF BU ŞAKA YAPMIŞ İŞTE KIZZ BOŞU BOŞUNA TOPİKTE TARTIŞMA ÇIKARDINIZ AYRICA BURAYA FAZLA GİRMİYORUM BU ARALAR ÇÜNKÜ SÜREKLİ EVDE EŞLERİNİZLE YAPTINIĞINIZ MAÇLARI ANLATIYORSUNUZ BURASI CİNSELLİK TOPİĞİ DEİL CANIM BURASI GEBE KALAMAYANLAR TOPİĞİ İÇİMİ DÖKTÜM VALLAHİ AMA GERÇEKTEN ÇOK KIZDIM BİRBENİNDE KALBİNİ KIRMIŞSINIZ YAA YAZIK VALLAHİ :oklava:

Evet canim kalbim coook kirildi. Tamamen iyi niyetimle bir saka yapmistim. Ama arkadas cok alindi ve olayi kisisel hakarete kadar götürdü. Oysa ben onun kalbini kirmak istememistim. Hele esinin ve kendisinin kisiligine hakareti asla. Aklimdan bile gecirmedim canim.Cok etkilendim bulasik yikiyorum göz yaslarim tezgäha damliyordu. Ne yapsam kendime hakim olamiyordum.Belki bilmiyerek istemiyerekta olsa kalp kirdim ama benim kalbim de parca parca oldu. ALLAH bilyor.:çok üzgünüm:

Yusuf burcu, elestirinde demissinki cok fazla yatak odasindan bahsediyordunuz. Arkadas ve benim icin. Evet belki zaman zaman sakalarimiz biraz abes oluyordu.Bende bunun farkindaydim.Ama sadece sakalasiyorduk. Birde bazi arkadaslar diyorlardi ki biz bu topigi cok seviyoruz cok komik. Bizde arkadaslari güldürelim hem bizde eglenelim diye saka yapiyorduk. Bundan rahatsiz oldugunuzu bilmiyordum.Arkadaslarina söyle buraya gelebilirler.Bundan sonra öyle sakalar yapmiyicam Bence de her seyi dozajin da yapmak gerek.Evet burasi gebe kalamiyanlar kulübü, ama gebe de kalamiyoruz. Biz de zamani saka yaparak geciriyorduk canim.zemuszemus

tamam canım toparlan biraz sonra gene gel ya burda kişiliğe laf atılmada ben taraf tutmuyom ama melike genel olarak cok kırıcı oldu :1no2::1no2::1no2::teselli:

Canim geldim iste, Hemen geri gelemedim ama Toparlandim cok sükür. Dün cok kötüydüm. Zaten adet olmustum diye moralim cok bozuktu, üzgündüm. Birde o olay olunca cok fena oldum canim. Cok agaldim. Kocis eve geldi gözüme bakti ama bir sey sormadi. Eger sorsaydi yine aglardim. Heralde adet oldum bebis yok diye agladigimi düsünmüstür.Cünkü agaldigim zaman soruyor sen agaldinmi diye ben tekrar agliyorum. Cocuklar gibi. Neyse hersey de bir hayir var diyorum. Biliyorsunuz bu bebek konusu bizim en hassas konumuz canim. :emir_bebek:

yusufburcu nilse yoksunyok yavru ceylan kermgül topiğin eskileri nerdesiniz sizleri özledim

canım ya ben bu hafta çok yoğunum o yüzden gelemiyorum ama diğer kızları sizleri bende çok özledim özellikle eski sohbetleri çok özledim nerdesiniz kızlar ya nolur gelin de eski sohbetlerimize dönelim nilsem nolur kendini toparla geri dön tatlım aramıza

kızlar merhaba umarım iyisinizdir beni merak etmeyin iyiyim çalışıyorum aranızda hamile olan varsa söylesinde seviniyim azcık sizleri çok özledim öpüyorum hepinizi geçmiş sayfaları okuyamıyorum çok çok yazmışsınız takip edemedim gelişmeler olursa haberdar edin beni hepiniz allaha emanet olun iyiakşamlar

Back
X