• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

valla cnm ben gebelık topıgınde gezınıp duruyorum ole ıcımı rahatlatmak ıcın ne oldukı cnm

yok canım ordada bi zamanlar çok güzel arkadaşlığımız sohbetimiz vardı sanki seni o sohbetlerden hatırlıyo gibi geldim de yani olan bişey yok tatlım bi de ordaki eski arkadaşlarımızı merak ediyoruz hamile kalan varmı diye

yok canım ordada bi zamanlar çok güzel arkadaşlığımız sohbetimiz vardı sanki seni o sohbetlerden hatırlıyo gibi geldim de yani olan bişey yok tatlım bi de ordaki eski arkadaşlarımızı merak ediyoruz hamile kalan varmı diye

hımm senden haberler evr cnm neler yapıyorsun adetın ne zamanı gectımı duuyormu

inşallah ya.benle beraber herkese tattırsın bu duyguyu.çok sıkıntılıyım.acaba tedavi nasıl ilerleyecek diye.

canım sana şu kadarını söliyim hiç stres yapma verecek olan rabbim öle arkadaşlar gördük ki hiç beklemedik bi anda hamile olduklarını öğreniyorlar öle arkadaşlar gördüm ki hiç bi sorun yokken buna bende dahilim yıllardır bekliyorlar yani gerçekten ben buna inandım sorun ne olursa olsun kısmet rabbim verdikten sonra hiç bişey engel değil o yüzden tedavini ol ama kafana takma sitres yapma hayırlısı diyelim

hımm senden haberler evr cnm neler yapıyorsun adetın ne zamanı gectımı duuyormu

canım ben artık ne adet ne yumurtlama günü bıraktım acnım bıktım artık nelder neler yapmadık ki geçen hafta doktora gittim hiç bi sorun yok dktr klomen ve bi ilaç daha verdi iki aya kadar hamile kalmazsam iki ay sonra gel rahim filmi çekelim dedi doktor hayırlısı artık tedaviye başladık bakalım bu ay bekliyorum ama pek ümidim yok o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım kisenağlamasenağlama

cnm ıcınde hersey varmıs

dyna beılle dıye bır bal cnm ben alacam bır adet oluyum 20 gun ıcıyorsun ac karnına esınle bırlıkte
mız mızcım canım erkekler için arı sütü bayanlar içinde arı poleni tavsiye ediliyo yani arastırmalar bunların çok faydalı oldugunu sölemiş yalnız yumurtlama dönemine kadar yicekmişssin adetin ilk gününden baslayıp sonra bırakılacakmışşş:lepi:

Back
X