- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #11.741
kızlar ayrıca suan folık asıt kullanıomusunuz ya ben hıc ıcemedım o hapı 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ayrıca suan folık asıt kullanıomusunuz ya ben hıc ıcemedım o hapı![]()
evet kanki yaa yaa cumaları çok yogunn böyle arada bakıyorum iştee
kızlar ben keçi boynuzu pekmezi verdim yarım çay bardagı sulandırdım onun dışında doktor evicap ve trental diye ilaç vermişti ama biz 1,5 kullandık düzenli olmadıgı için bıraktık.3 ay kullanılması lazım şimdide proxseed diye bir ilaç verdi.ver her sabah badem fındık bal yesin dedi :)
melıke sen hıc korunmadınmı?ılk bebeegın neden dustu?
canım seyhat etmiştim gece 12 de kanamam geldi bebegim 3 haftalıktııısenağlama kendime bakamadım galibaaa:çok üzgünüm:
gec dolenmemıydıde 3 haftalıkken gebe oldugunu anladın
sanırım canım öle olmus ben hiç farkında degildim ögrenene kadar sürekli denize gidip geliyoduk çok hareketliydim bigün ateslendim dr bi gittik kan testi yaptılar dr hamilsein kızım dediii:çok üzgünüm: bi hafta sonra annem rahatsızlanmıstı adanaya gitmiştik o gün olan oldu neyse canım boşver gözlerim doldu yaaaaaaasenağlama
canım yha rızktan cıkmıs kafanı yorma belkıde hayırlıs budur.benım arkadsım dusuk yaptı allh ona 5 6 ay sonra ıkız bebek verdı darısı sana kız :)))uzulme.sen gebe kalabılme ıhtımalının var oldugunu bılıosun ya baskaları ne yapsın ????
selam kızlar sonuçları aldım sprem sayımız 10 milyondan 32 milyona çıkmış ama hareketli sayısı aynı keçi boynuzu kürüne başladım kendim içinde incir kürüne başlayacam ama nasıl yapmam lazım ? yardımcı olun
tedavi gördüm bi dönem ameliyat oldum ama sonuç alamadım tüp bebk dio doktor şiimdide ama ssk dan yararlanmam için 23 yaşını doldurmam gerekio ama benim yaşım21 o yüzden yaptırmam şuan için zor bilirsin belki tüp bebk baya pahalımafoldumben
görüşürüz canım seninde kandilin mübarek olsun ikizlerin olur inşallahhhhhh iyi geceler allah rahatlık versinnnnnnnnopuyorumnanaktan![]()
:lepi:
AMIIIN INSALLAH ikizlerim olur cok seyviyom zaten ikiz bebekleri. Bir kiz bir erkek. ALLAH hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.![]()
aminnnn birbencimmmmmm hoşgeldin nasılsınnnnnnnn boshayallersmile