• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar ben keçi boynuzu pekmezi verdim yarım çay bardagı sulandırdım onun dışında doktor evicap ve trental diye ilaç vermişti ama biz 1,5 kullandık düzenli olmadıgı için bıraktık.3 ay kullanılması lazım şimdide proxseed diye bir ilaç verdi.ver her sabah badem fındık bal yesin dedi :)

kızlar ben keçi boynuzu pekmezi verdim yarım çay bardagı sulandırdım onun dışında doktor evicap ve trental diye ilaç vermişti ama biz 1,5 kullandık düzenli olmadıgı için bıraktık.3 ay kullanılması lazım şimdide proxseed diye bir ilaç verdi.ver her sabah badem fındık bal yesin dedi :)

tsk ederım yardımın ıcın.

gec dolenmemıydıde 3 haftalıkken gebe oldugunu anladın

sanırım canım öle olmus ben hiç farkında degildim ögrenene kadar sürekli denize gidip geliyoduk çok hareketliydim bigün ateslendim dr bi gittik kan testi yaptılar dr hamilsein kızım dediii:çok üzgünüm: bi hafta sonra annem rahatsızlanmıstı adanaya gitmiştik o gün olan oldu neyse canım boşver gözlerim doldu yaaaaaaasenağlama

sanırım canım öle olmus ben hiç farkında degildim ögrenene kadar sürekli denize gidip geliyoduk çok hareketliydim bigün ateslendim dr bi gittik kan testi yaptılar dr hamilsein kızım dediii:çok üzgünüm: bi hafta sonra annem rahatsızlanmıstı adanaya gitmiştik o gün olan oldu neyse canım boşver gözlerim doldu yaaaaaaasenağlama

canım yha rızktan cıkmıs kafanı yorma belkıde hayırlıs budur.benım arkadsım dusuk yaptı allh ona 5 6 ay sonra ıkız bebek verdı darısı sana kız :)))uzulme.sen gebe kalabılme ıhtımalının var oldugunu bılıosun ya baskaları ne yapsın ????

canım yha rızktan cıkmıs kafanı yorma belkıde hayırlıs budur.benım arkadsım dusuk yaptı allh ona 5 6 ay sonra ıkız bebek verdı darısı sana kız :)))uzulme.sen gebe kalabılme ıhtımalının var oldugunu bılıosun ya baskaları ne yapsın ????

bende öle diyorum canım ama haniii eylüll den beri tıkk demiyommmm:1no2:

selam kızlar sonuçları aldım sprem sayımız 10 milyondan 32 milyona çıkmış ama hareketli sayısı aynı keçi boynuzu kürüne başladım kendim içinde incir kürüne başlayacam ama nasıl yapmam lazım ? yardımcı olun

Iyi canim senin adina sevindim.zemuszemusNasil yapican hakkin da bir bilgim yok.

tedavi gördüm bi dönem ameliyat oldum ama sonuç alamadım tüp bebk dio doktor şiimdide ama ssk dan yararlanmam için 23 yaşını doldurmam gerekio ama benim yaşım21 o yüzden yaptırmam şuan için zor bilirsin belki tüp bebk baya pahalımafoldumben

Canim üzülme bende ameliyt oldum iyi sonuc aldim yine bebis yok Olmuyunca olmuyor. Evet tüp bebek cok pahali afffffffffffffffffffffffffff mafoldumben:gitme:

Back
X