• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

sagol canımm sen nasıl oldun

aynı bi degişiklik yok canım yatıyom pc actım esim göreve gitti aksama ailem gelicek daha dogrusu abim komutan sırnakta görevli izne gelmiş evlendigimden beri evime gelememiş görmemişti yazın yogun oluyo askeriyenin işleri yaa bana gelicekler onları bekliyorummm iyileşincede bursayaa yolculuk yapıcammmmmmmmm esimle beraberrrr sen ne yapıyosun nasılsınnnn canımm

aynı bi degişiklik yok canım yatıyom pc actım esim göreve gitti aksama ailem gelicek daha dogrusu abim komutan sırnakta görevli izne gelmiş evlendigimden beri evime gelememiş görmemişti yazın yogun oluyo askeriyenin işleri yaa bana gelicekler onları bekliyorummm iyileşincede bursayaa yolculuk yapıcammmmmmmmm esimle beraberrrr sen ne yapıyosun nasılsınnnn canımm

valla ay sonu muhasebe evraklarıyla ugraşıyorum hesap kitap yani,bursada akrabalarmı var yoksa başka bişeymi var umarım sadece tatil amaçlıdır abinler içinde çok heyecanlı oldugunu tahmin edebiliyorum evlendikten sonra ayrı oluyor insanın ailesi gözünde gönlünde çok farklı oluyor

valla ay sonu muhasebe evraklarıyla ugraşıyorum hesap kitap yani,bursada akrabalarmı var yoksa başka bişeymi var umarım sadece tatil amaçlıdır abinler içinde çok heyecanlı oldugunu tahmin edebiliyorum evlendikten sonra ayrı oluyor insanın ailesi gözünde gönlünde çok farklı oluyor

evet canımm öle walla abim komutan oldugu için hersey ondan sorumlu bi nevi o yüzden gelememiştii dügüne geldigi gün döndü evet canım bursada ablam komser eniştemle ufak bi hesabım var onu kapatıp gelicemmm evet yaa muhasebe zor iş özelliklede pazartesi ve cuma bende eski bi bankacı olaraktan biliyorum işletme mezunuyum bu yılda polislige giricem inşallah yabancı degilim ailem emniyet mensubu canım napıcan meslegin bu her meselgin zor yanları oluyo olmuyo degilllll ne yaptın sonucları felan hersey yolunda dimi

evet canımm öle walla abim komutan oldugu için hersey ondan sorumlu bi nevi o yüzden gelememiştii dügüne geldigi gün döndü evet canım bursada ablam komser eniştemle ufak bi hesabım var onu kapatıp gelicemmm evet yaa muhasebe zor iş özelliklede pazartesi ve cuma bende eski bi bankacı olaraktan biliyorum işletme mezunuyum bu yılda polislige giricem inşallah yabancı degilim ailem emniyet mensubu canım napıcan meslegin bu her meselgin zor yanları oluyo olmuyo degilllll ne yaptın sonucları felan hersey yolunda dimi

sonuçlarımızda düzelme var biliyorsun 10 milyondan 32 milyona çıktı ilaç için görüşecegiz doktorla ve ayın 4 ü yumurtlama dönemim başlıyor hesaplayılarla baktım umutluyum allah izin verirse tabii.annem ve kayınvalidemde 2 sene olmamış çocukları onlar benimde onlar gibi oldugumu düşünüyor hesaplarına göre kalma zamanım gelmiş

evet kızlar iltihap olabilir ama kızlar adetime 14 gün var şimdimi gideyim yoksa adetime birgün kalamı gideyim şimdi ilaç verse kullanamam diom sonuçta korunmuyom aklım karıştı off

esintecimm canım benim zaten o gebelige engel degilkiiii hemen git durma zaten içinde fazla yok iltihapa göre degir belki yara vardır canımm niye cekiyosun acıyıııı krunma hiç bi yan etkisi olmaz dr sölersin bebiş istedigini o zaten gerekeni yapar canımcımmm sarı civcivinnnnn yesin seni aldım msjını bebeişimmm sende k.ibbbopuyorumnanaktan

sonuçlarımızda düzelme var biliyorsun 10 milyondan 32 milyona çıktı ilaç için görüşecegiz doktorla ve ayın 4 ü yumurtlama dönemim başlıyor hesaplayılarla baktım umutluyum allah izin verirse tabii.annem ve kayınvalidemde 2 sene olmamış çocukları onlar benimde onlar gibi oldugumu düşünüyor hesaplarına göre kalma zamanım gelmiş

hımm hadi yaa canım benim bak buna sevindimm benim annemde yazın hamile kalırmışş oda diyo kızım üşütüyosun kendini diyo sıcaklarda hamiş olursun merak etme benim gibi diyo sanırım haklı zaten agustosta hamiş kalmıştım düşük oldugunda annem çok bilgilidir kayınvalideme gelince onunda 7 yıl sonra büyük kayınım olmuş oda polis eşim gibi masllah hem ailelerine hemde millete devlete hayırlı evlat olmuşlar darısıda bize inşallah üzülme bitanemm canım topragım benimmmmopuyorumnanaktan :emir_bebek: :Saruboceq:

slm mıllet gunaydın nezamandan beri gıremedım ben gırmeyelı hamiş olan varmı bakem bana iyi haberler verin hade

hoşgeldin neşecim nasılsın canım hiç görüşemiyoz yaa aasıl senden ne haberrr inşallah mart ayııı sende demiştin yaa nüfus patlaması yapıcazkaydirigubbakcemile3 yine gel canım yaaa

melike kankkı veeee sevgilimakarna teşekkürler kızlar hoşbulduk sagolun.yarın klomene başlıyorum sonrada yumurta takıbıne başlıyoruz bakalım hayırlsııı artıkk.

2010hepimiş hamiş kalacaz kızlarrrrrrrrr

melike kankkı veeee sevgilimakarna teşekkürler kızlar hoşbulduk sagolun.yarın klomene başlıyorum sonrada yumurta takıbıne başlıyoruz bakalım hayırlsııı artıkk.

2010hepimiş hamiş kalacaz kızlarrrrrrrrr

amin kankaa allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan :emir_bebek: :Saruboceq:

evet kızlar doğru söylüyosunuz ben bu hafta içi gidem bi doktora eeeeeeeee nirdesiniz yusufburcu sarıcivcivim keremgül makarna maviş aaaaaaaaaaaa ben geldim yoksunuz:oklava:

Back
X