arkadaşlar nasılsnz baydr girmiyodm ewde değildim çok morelim bozuk çok çaresizim ne yapıcm hiç bilmiyorum dün istanbulda brüksel tüp bebek merkezinin profösörü yücel karamana gittim bana dediği şey şu tüplerimn ucu iltahapla tıkanmış durumda bu tıkanıklık kesnle açılmaz ne laporoskopi ile ne başka bişi şekilde bu nedenle normal nedenle kesnlkle hamile kalamazmışım tüp bebekle ancak oda nasıl olacAKmış loporoskopi ile tüplerin ucu bağlanacak ondn sonra tüp bebek tüplern bağlanma nedeni ise tüplern ucu iltahaplı olduğu için ordaki iltahap rahime akarmış oda bebeğin tutunma ihtimalini azaltırtr oyüsden tüplerbağlanacak bu tüplerin laporoskopi ile bağlanma işini ise türkiyede 3 doktor fln yapıyormuş bunlardn biride yücel karaman ne yapıcağımı bilmiyorum tabi büütün bunları yapmm için yüklüce bi miktar para lazım en azından 11 milyarkesn yani beynm durdu resmn kimseye bişi belli etmemeye çalışıom ben üzüldükçe annm daha çok üzülüyor ee o kanser hastası üzülmek ona hiç yaramıo e kayınvalidm şeker hastası onada üzülmk yaramıyo eşim desn hep iine atar ona belli etmemeye çazlışıom üzülmüyormuş gibi yapıyorum öyle zor şeyler yaşıyorum ne yapıcm hiç bilmiyorum