S
sancaktr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.141
beni korkuttular yok kanar yok acır çok günah bişiydir diye bende iğrendim cinsellikten ama bana cinsellik tecavüze uğranmış gibi geliyor gıcık oluyorum cinselliğe bi kitapta okumuştum ben kadınla erkek birbirlerine sıkıca sarılınca kadın hamile kalabiliyormuş cinsellikle alakası varmı bunun bilmiyorum orasını kitapta öyle yazıyordu eee cinsellik olmadan yatakda spermle yumurtanın birleşme ihtimalı varmış onuda internetten okudum 2 aylık evliyim ve bazı hamile kadınların yazdıklarını okudum stress yapmayınca düşünmeyince oluvermiş galiba stres yapmamak gerek ve başka şeylerle meşgul olmak gerekiyor işte hep kafamıza taktığımız için elimizdende bişi gelmediği için hep beynimiz işliyor ve dahada streese giriyoruz
kuzum sen nedion ya ben pek bişiy anlamdım daha doğrusu anlamak istemedimm..cinsellik neden günah olsun kzum HELAL DAİRE KEYFE KAFİDİR..YATAK ODANIZI CENNET BAHÇESİNE ÇEVİRİN... hiç duymadın mı bunu... sen bakma o bunu der şu onu der milletin ağzı torba deil..canım sen hak kitap oku en doğruyu o der steresede gerek kalmaz... tüm gerçekler ordaa :teselli: