• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın kızlaaarrrrrrrr.... karlı bir sabahtan hepinize sıcacık bir merhabaaaaa.... ayy kar görmek beni çok mutlu etti.... ohhh hadi gene iyisisiniz hava soğuk dışarı çıkılmaz, gelen gidende olmaz eve, bol bol çalışma yapılır artık bebiş için:-))))

ay canım ne güzel biliyomusun hiç kar görmedim söle doya doya ama esim polis sarka gidince artık insallah allahım görmeyi nasip eder bebişimle kar topu yapara oynarız kuzusumlaaa :emir_bebek:

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.

canım hoşgeldin aramıza... stediğin herşeyi sorabilirsin bilgimiz dahilinde ne olursa olsun cevaplarız..

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.

sende hoşgeldin canım aramıza gcmiş olsunnn allahım sanada hayırlı bi bebiş nasip etsina.s.

kızlar bir taraftan bu formu ilk sayfasından itibaren okumaya başladım yalnız bişey dikkatimi çekti.. o zamanlar bebiş hasretiyle yanan ve tedavi gören birçok arkadaşın şuan profil fotolarında bebişleri var.. demekki bir çoğu hamiş olup kanatsız meleklerine kavuşmuş.. bu çok umut verici değil mi??:teytey:hihoyyyt

kızlar bir taraftan bu formu ilk sayfasından itibaren okumaya başladım yalnız bişey dikkatimi çekti.. o zamanlar bebiş hasretiyle yanan ve tedavi gören birçok arkadaşın şuan profil fotolarında bebişleri var.. demekki bir çoğu hamiş olup kanatsız meleklerine kavuşmuş.. bu çok umut verici değil mi??:teytey:hihoyyyt

umarım öyle olmuştur o halde hep beraber seslenelim daha önceki arkadslar ne yaptınız yawww bizide bilgilendirseniz haniiii diyoruzzzhihoyyyt

evet canım çok güzel inşallah bizde bebişlerimizin resimlerini koyarız..

Back
X