• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

gecıkmedıde daha 4 gun var normalde goguslerım cok agrır bu sefer fazla agrım yok sadece belımde var ama hıc ıcıme dogmuor

yok canim özel degil. ben 5 yiilik evliyim. 3 yildir bebk istiyoruz ama en cok 2 yildir . daha dogrusu ben istiyorum simdi kocis de istiyor. ben 4 kere asilama oldum. her seferinde heyecanla bekledim ve baska zamanda ümitlendigim oildu ama hep negatif. cok üzülüyordum cooooook ama bu 1 2 aydir fazla takamaya gayret ediyorum canim. zemuszemusbilmiyorumkismile

Allah gönlüne göre versin canım inş.en kısa zamanda kavusursun bebişine canım :Saruboceq:

evet canım adet ve hamilelik belirtileri aynı ama kendini çok kaptırma sonra hüsranlara uğrama benim gibi tamamı canım

selam canım hoşgeldin iyiyiz ya sen nasılsın bakalım moraller nasıl?

hoşbulduk canım bende iyim sagol canım heyecanla beklıyorum yarın sabah tahlıl sonuclarımı alcam inş.kötü bişey çıkmazda biran önce bebiş için tedaviye başlarım opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım bende iyim sagol canım heyecanla beklıyorum yarın sabah tahlıl sonuclarımı alcam inş.kötü bişey çıkmazda biran önce bebiş için tedaviye başlarım opuyorumnanaktan

inşaallah tatlım hepimizin dilekleri o bekliyoruz güzel haberlerini canımboshayallersmile

GÜNAYDIN KIZLAR SORULARIM OLACAK
ben 6 gündür soğan kürü yapıyorum sağ tarafta 3cm lik kist varmış adetime 10 gün vardı ama bu gece adet oldum..kür 15 günlük ya bırakayımmı..adetken devam edilir mi...
bir de doktor bana adetin 2.günü gel dedi..yarın için randevu alamadım ..3.gün gitsem birşey farkeder mi yoksa diğer aya mı erteleyeyim doktora gitmeyi...

bendede kist var canım bende soğan kürü içerken hasta oldum ve devam et çokda rahatlattı benı canım bence sende içmeye devam et.bence erteleme canım opuyorumnanaktan

Back
X