- Konu Sahibi EstetikEditor
- #9.561
Günaydın Burcummmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Burcummmmmm
Anam yoktu bişi birden cıktı herhalde.Bir anlık kızgınlıktır sanırım canımGÜNAYDIN TATLIM SABAH SABAH MORALıM BOZULDU ŞıMDı YARABBıM
Anam yoktu bişi birden cıktı herhalde.Bir anlık kızgınlıktır sanırım canım
Biz aynen devam ediyoruz canım merak etmeyin sizi boşluğunuzu doldurucaz yakında bu camiaada zemuszemusBENDE ÖYLE TAHMıN EDıYORUM TATLIM HAYIRLISI BAKALIM NELER YAPIYORSUN BıTANEM DÜNDEN BERı VARMI DEĞıŞıKLıK
BENDE YOK AYNI ANLADIN SEN ONU
Biz aynen devam ediyoruz canım merak etmeyin sizi boşluğunuzu doldurucaz yakında bu camiaada zemuszemus
mafoldumben Bu ay istikrarlı calıstım bir bebeği haketmiş olmam lazım
ınşallah canım gözümüzde büyüttükde büyüttük hiç ulaşamıcaz gibi geliyor Allah korusun.Sen ne tedavisi görüyorsun?hadibakalım inşallah hayırlı haberleri duyarızz
ben bu ay tevadiye ara verdim cenazemizde vardı çalışamadım şimdiii hiççç düşünmüyorumm no panik, no stres Allah büyük herşeyin hayırlısı olsunn inşallah
İnşallah canım gözümüzde büyüttükde büyüttük hiç ulaşamıcaz gibi geliyor Allah korusun.Sen ne tedavisi görüyorsun?
Ya ben bu tüp olayını hiç anlamıyorum neden tıkanıyor kendi kendine açılabiliyor mu ? ınşallah senin kide acılır yaaben puregon+ çatlatma iğnesi aşılama oldu birkezz tutmadı tüplerden biri tıkalı yanlız dr tüplerdenbirinin tıkalı olması çok büyük sorun değil dedi yumurtalarım çok güzel cevap veriyo tedaviye dr hep bu ay olması lazım çok güzel diyoo ama olmuyoo sanırım eşimin sperm sayısındada problem var 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır uraşıyorum çok sıkıldım ve stres yaptım o yüzden bir kaç ay ara verdim şimdi
inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz..ben istikrarlı mistikrarlı çalışamıyorum yaa aslında günaşırı çalışmak gerek ama 5 yıllık olduk istikrar yok bizde...işten gelip yemek yeyince sızıp kalıyorum...yarın doktora gidecem dua edin...ayy forumlarda herbölümü okuya okuya uzman oldum doktorlardan bile çok bilgim var tek eksiğim doktor aletlerim ve muayenem yanisempatiksalakcinni
kızlar bizz boşanıyoruzzzdua edinnn bayanssulusmile