• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Bencede batsin bu dünya.Sanada benim gibi cektirenmi var sarkisini bizim gibi cekenlere hediye ediyorum :çok üzgünüm:

all bendende okdar askıtom yaaaaaaa naber ne var ne yok bende bugün dr gittim dr sütün yok dedi sonra adetimde düzgün oldu deyince o halde senin y umurtlama dönemin 14 15 16.günler dediii ya bilmiyom bu ay becerebilcekmiyim ahanda kayınbabada hasta kociş ona kafa yoruyo onla ilgieniyo heppppkafamçokkarıştı

bazen o kadar üzülüyorum ki yarin hic olmuyucak saniyorum. Bazende hakkimdan hayirlisi diyip sanki bebeklerim varmis gibi hayal kuruyorum. Onlarla geziyorum,yemek yediriyorum, internette aileme gösteriyorum. Hep ikiz hayli kuruyorum bir kiz bir erkek. Yaradanım tez zamanda nasip etsin cümlemize. Amıııın :saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnn

ahh ecrin87 cim bende hastanede hamilelerle bi oturuyorum görsen nasıl heyecanlılar hatta gecen hafta bi hamile kadın vardı bilmiyorum kacıncı çocuğu ama cinsiyetini öğrensemmi öğrenmesemmi diye görümcesine soruyordu içim bi tuhaf oldu kendi kendime düşündüm ben öğrenmicem süpriz olsun dedim.
hatta her hastaneye gittiğimde fiş alırken kadın doğum diyorum ya fiş verecek olan kişi gebelik varmı diye soruyor hayır diyorum ama içimden ahh zaten onun için geldiğimi bi bilsen diyorum ama olacak ve birgün yine fiş alırken evet gebeyim diyeceğim.

bende öyle canım dün hastenedeyken bende uyanıma oturan hamıle kadınlarla konusuyor.kadının bitanesinin doğumuna çok az kalmıs canım tekrar bi kontrole gelmiş dün gece beni hiç uyutmadı bebk falan dedi.içim çız etti valla.ama üzülme yok stresde yok.inş.bizde anne olcaz canım.hayırlısı nasip kısmet diyelim dimi canımopuyorumnanaktan

herkese merhabalar, bu başlığa bugün katıldım benim ve eşiminde sebepsiz kısırlık sorunmuz var bikaç dr. gittik hsg filmi test tahlil ne var ne yok yaptırdık bişi çıkmadı , daha önce bi defa yumurtlama takibi yaptırmıştım dr. büyük ihtimal vermişti ama olmadı bu ay tekrar takip yapıcak arkadaşlar sizce 1 yıldan fazladır deneyip olmayan şey yumurtlama takibiyle olurmu? acaba aşılama yada tüpe mi geçsek bilemiyorum çoook moralim bozuk uyku düzenimde bozuldu son bi haftadır ...buay çok umutlanmıştım yine olmadı ...

aramıza hoşgeldin canım.a.s.

Bazen o kadar üzülüyorum ki yarin hic olmuyucak saniyorum. Bazende hakkimdan hayirlisi diyip sanki bebeklerim varmis gibi hayal kuruyorum. Onlarla geziyorum,yemek yediriyorum, internette aileme gösteriyorum. Hep ikiz hayli kuruyorum bir kiz bir erkek. YARADANIM tez zamanda nasip etsin cümlemize. AMIIIIN :Saruboceq:

amin canım amin:Saruboceq:

günaydın arkadaslar bizde anne olacağız bendede enfeksiyon var hamile kalamadım 10 aydır olacak bigün inanıyorum ama doktorda demedi hamileliğe engel diye acaba engelmi enfeksiyon yüzünden mi hamile kalamadım ben çok üzgünüm eşim çok bebek istiyor evlenmeden önce 2yıl olmasın derdim hayatımı yasayacağım derdim ama evlendiğim gün eşimle ikimizin parçası olsun istedi onu çok ama çok seviyorum benimde hamileleri görünce içim cız ediyor marketlerde biberonları mamaları görünce onların bulunduğu reyona bidaha giremiyorum 3aylık evli olupta hamile kalanlara özeniyorum herkese diyorum bana dua edin diye baskasının duası kabul olurmus hepimiz birbirimize dua edelim allah bizi sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlara kavustursun

günaydın arkadaslar bizde anne olacağız bendede enfeksiyon var hamile kalamadım 10 aydır olacak bigün inanıyorum ama doktorda demedi hamileliğe engel diye acaba engelmi enfeksiyon yüzünden mi hamile kalamadım ben çok üzgünüm eşim çok bebek istiyor evlenmeden önce 2yıl olmasın derdim hayatımı yasayacağım derdim ama evlendiğim gün eşimle ikimizin parçası olsun istedi onu çok ama çok seviyorum benimde hamileleri görünce içim cız ediyor marketlerde biberonları mamaları görünce onların bulunduğu reyona bidaha giremiyorum 3aylık evli olupta hamile kalanlara özeniyorum herkese diyorum bana dua edin diye baskasının duası kabul olurmus hepimiz birbirimize dua edelim allah bizi sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlara kavustursun

günaydın canım üzülme yaa kendini üzme stres yapma bizde anne olcaz inş.:Saruboceq:
haklısın canım benim birbirimiz sürekli dua edelim bitanem.moralimizide bozmayalım olurmı hep umutlu olalım canım

kızlar bişey sorcam yaaa doktorum bana senin yumurtan yok dedi dünkü muaynedsinde ve akşam kasıklarım falan çok agrıdı vee yumurta akı gibi bi akıntım oldu anlamadım valla nesin nesi yumurtammı catladı o beyaz akıntı nıye oldu anlamadım.ama benim yumurta yokkii

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ BAKALIM MECHULıM VE DıĞER ARKADAŞLAR NERLERDESıNıZ
MELıKECıM ADET OLUP OLMADIĞIMI SORMUŞSUN AMA OLMADIM HENÜZ NE BıLEYıM NASIL OLACAK VALLAHı HAFıF KASIK BATMALARIM VAR HAYIRLISI OLSUN..boshayallersmile

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ BAKALIM MECHULİM VE DİĞER ARKADAŞLAR NERLERDESİNİZ
MELİKECİM ADET OLUP OLMADIĞIMI SORMUŞSUN AMA OLMADIM HENÜZ NE BİLEYİM NASIL OLACAK VALLAHİ HAFİF KASIK BATMALARIM VAR HAYIRLISI OLSUN..boshayallersmile

evet burcummm öle olsun canımmm allahım senin yüzünü güldürsün inşallah biz artık mart kedisi olucazzzzzz

kızlar bişey sorcam yaaa doktorum bana senin yumurtan yok dedi dünkü muaynedsinde ve akşam kasıklarım falan çok agrıdı vee yumurta akı gibi bi akıntım oldu anlamadım valla nesin nesi yumurtammı catladı o beyaz akıntı nıye oldu anlamadım.ama benim yumurta yokkii

naberrrr kanka yaaaaaaaaa bakıyorumda unutuldukkkk:çok üzgünüm:

Back
X