- Konu Sahibi EstetikEditor
- #10.101
Biz malzemeden de calmmiyoruz. Eksik malzemeyle isim olmaz ama yine nafileeeeeeee olmuyorrrrrrrrr :roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımmmm iyi olmaya calışıyoz bakalımm senden naber
,
hoşbulduk tatlım çiçekler içinde ayrıca tşkrler Şeniz
iyiz canım sıkıntıdan koçişlen birbirimizi yiyoz napalım bi bebek olsa bizde onu yesekböle yaramaz olsun
Biz malzemeden de calmmiyoruz. Eksik malzemeyle isim olmaz ama yine nafileeeeeeee olmuyorrrrrrrrr :roflol:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
hoş geldin canım ben eskilerdenim canım nilse calışıyo oyüzden pek giremio işe başladı sendemi eskilerdesin
amin bitanem inşallah rabbim bu ay mart kedileri gibiii sevinçten kudururuz dimi birbennnnnnnnnnnnnnnnn
evet tatlım bende eskilerdenim de 40 gündür yoktum memlekete gitmiştim ama geldim
kızlaar ben geldim nasılsınız ya nerelerdesiniz zilliler lülülülülülü
kız valla ben gecen sene denedim ama hakkatten mart sadece kediler için nafile kız melike bizimde bi ayımız olsun o zaman kesin olur bak kedi kadar olamıyoz bahar nisanda bizim ayımız olsun baharla beraber herkes kuduruyoya içimiz cıvıl cıvıl
evet tatlım bende eskilerdenim de 40 gündür yoktum memlekete gitmiştim ama geldim
rica ederim canım sen neler yapıyosun biraz kendinden bahsedermisinnn
Melİkecİm saĞol canım benİm hakkında dÜŞÜndÜklerİn İÇİn yok İŞte allahım kİmseye dÜŞmanıma bİle aratmasın Çocuk Özlemİnİ rabbİm
bu arad moralİnİ bozma gebertİrİm haaaa.. Herkes akıllı olsun dİmdİk ayakta durucaz durmalıyızzz
kıssssss gerceketen bebiş yapıcaz diye kafayı sıyırdık heraldeeesempatiksalakcinni
canım bende bi türlü çocuk yapmayı beceremiyenlerdenim malesef olmuyo işte herşey normal hiç bi sorun yok 1 yıllık evliyim adım gül böyle işte bu arada mart ayında bizde mersine taşınabiliriz yanına gelebilirim yani tayin bekliyoruz
senin sorunun ne ne kadardır istiyorsun bebek kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin biraz fazla soru sordum galiba :kedi:
he valla boşver napalım artık düşün düşün nereye kadar akıllı oldukta ne oldu bari kafayı yiyelim işe yarar
slm arkadaşlarrrr bende geldim aranıza kabul edrseniz tabiii